Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lui a masz w planie kiedy zmieniać drzwi? (wiem wiem nie tania impreza :sick: ) Wiesz masz o tyle dobrą pozycję, że drzwi są białe :yes: pomyśl jakbyś miała jakieś plastikowe drzwi w okleinie złoty dąb :)
  • Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tosia też fajnie, u nas w projekcie była przewidziana taka ścianka obłożona fornirem :rolleyes: ale klatka jest mała, ciasna i sobie darowaliśmy, natomiast u Ciebie z antresolą :yes: chyba nawet lepiej na antresoli wymurować niż na drabinie szorować balu od strony salonu ;)

dziś odkryliśmy zaciek na drzwiach w kotłowni :cry: mam nadzieję, że opaski będą ok i po prostu przymknę na to oko :cry: mąż płacze nad jedną krzywą listewką w drzwiach wiatrołapowych :o wierzcie mi lub nie, ale ciężko jest być człowiekiem tak dokładnym jak my :cry:

Tosia sama nie wiem, zależy jaka reszta :rolleyes:

Heloł:)

Venus powtórzę za przedmówczyniami, drzwi do wiatrołapu piekne:jawdrop:.Wpadnę po południu zobaczyć efekt końcowy z opaskami, a teraz uciekam na zakupy:bye:

p.s. o Eichholtzu nie będę pisała, bo kto zna firmę, ten sam wie, co mają za cuda:) A wazę vel urnę z E. widziała wczoraj któraś na allegro???:p:P:P

Urna jest na mojej liście chciejstw, jest mega :rolleyes: No i lampa studyjna na trójnogu :rolleyes: ale jeszcze mnie nie popikało żeby tyle dać za lampę ;)

Tosia przybij pionę:) Mnie ostatnio dziewczyny opr za moją na urnę;)ale dla jasności, nie mam im tego za złe:no:

Podrzucam wam fajne realizacje jednego biura projektowego, sporo rzeczy z IKEA a efekt końcowy bardzo fajny :hug:

http://www.fabrykawnetrz-fw.pl/realizacje/mieszkanie-gdansk/

chcę obrazek z konikiem morskim ołówkiem na kominie w sypialni i stopniowo będę dokładać, żeby wtopić w to telewizor :rolleyes: i jak na złość nie mogę znaleźć.

Myślę o wydrukowaniu na dobrej jakości papierze konika morskiego i samodzielnym oprawieniu w długą, wąską ramę :rolleyes:

Lui masz gdzieś pod ręką inspiracje z tym konikiem? mam go w głowie od czasu kiedy pokazałaś u siebie :)

Czyli co? Dzisiaj można się zacząć zachwycać od nowa? :popcorn:

Fajne masz drzwi Venus :wave:.

Jako obserwator (osoba postronna, nie zamieszana :cool:) stwierdzam, że warto było czekać :yes: :D.

No i ten kolor - ja też chcem białe drzwi!!! :mad: :lol2:

Ilonka przecież Ty masz bardzo ładne drzwi :o akurat Twój model i model Oli.U uwielbiam w brązie, białe są ok ale bez szału :) Za to białe pełne, klasyczne mmmm :rolleyes:

konik morski + obłędne tekstylia :rolleyes:

Black-Roman-Blinds-with-White-Stripes.jpg

aż mam motyle w brzuchu jak patrzę na takie rolety :rolleyes: tylko gdzie by je wcisnąć....może do jadalni? białe z szarym paskiem? :rolleyes: