Venus_m 28.09.2013 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Lui a masz w planie kiedy zmieniać drzwi? (wiem wiem nie tania impreza ) Wiesz masz o tyle dobrą pozycję, że drzwi są białe pomyśl jakbyś miała jakieś plastikowe drzwi w okleinie złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Tosia a co u Ciebie z balu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.09.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 My teraz też mamy u siebie Tosiu murowaną balustradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Tosia też fajnie, u nas w projekcie była przewidziana taka ścianka obłożona fornirem ale klatka jest mała, ciasna i sobie darowaliśmy, natomiast u Ciebie z antresolą chyba nawet lepiej na antresoli wymurować niż na drabinie szorować balu od strony salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 dziś odkryliśmy zaciek na drzwiach w kotłowni mam nadzieję, że opaski będą ok i po prostu przymknę na to oko mąż płacze nad jedną krzywą listewką w drzwiach wiatrołapowych wierzcie mi lub nie, ale ciężko jest być człowiekiem tak dokładnym jak my Tosia sama nie wiem, zależy jaka reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 28.09.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Heloł Venus powtórzę za przedmówczyniami, drzwi do wiatrołapu piekne:jawdrop:.Wpadnę po południu zobaczyć efekt końcowy z opaskami, a teraz uciekam na zakupy:bye: p.s. o Eichholtzu nie będę pisała, bo kto zna firmę, ten sam wie, co mają za cuda:) A wazę vel urnę z E. widziała wczoraj któraś na allegro???:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Zizi widziałam ale nie chciałam być złośliwa i Tobie dedykować Panów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.09.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Chyba nie chciało im się wstać na 5 i wyjechali o 6:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 albo o 7 po co się umawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 28.09.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Urna jest na mojej liście chciejstw, jest mega No i lampa studyjna na trójnogu ale jeszcze mnie nie popikało żeby tyle dać za lampę Tosia przybij pionę Mnie ostatnio dziewczyny opr za moją na urnę;)ale dla jasności, nie mam im tego za złe:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 to dobrze, każdy ma to co się jemu podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Podrzucam wam fajne realizacje jednego biura projektowego, sporo rzeczy z IKEA a efekt końcowy bardzo fajny http://www.fabrykawnetrz-fw.pl/realizacje/mieszkanie-gdansk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 28.09.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Zizi widziałam ale nie chciałam być złośliwa i Tobie dedykować Trzeba było:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 przyjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 jakich zamkniętych? chybaś szalona przecież Pryncek z nami śpi, a Fionka na swoim posłaniu w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 chcę obrazek z konikiem morskim ołówkiem na kominie w sypialni i stopniowo będę dokładać, żeby wtopić w to telewizor i jak na złość nie mogę znaleźć. Myślę o wydrukowaniu na dobrej jakości papierze konika morskiego i samodzielnym oprawieniu w długą, wąską ramę Lui masz gdzieś pod ręką inspiracje z tym konikiem? mam go w głowie od czasu kiedy pokazałaś u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.09.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Czyli co? Dzisiaj można się zacząć zachwycać od nowa? Fajne masz drzwi Venus . Jako obserwator (osoba postronna, nie zamieszana ) stwierdzam, że warto było czekać . No i ten kolor - ja też chcem białe drzwi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ilonka przecież Ty masz bardzo ładne drzwi akurat Twój model i model Oli.U uwielbiam w brązie, białe są ok ale bez szału Za to białe pełne, klasyczne mmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 konik morski + obłędne tekstylia aż mam motyle w brzuchu jak patrzę na takie rolety tylko gdzie by je wcisnąć....może do jadalni? białe z szarym paskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.09.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Gdzie drzwi??? Gdzie zdjecia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts