Venus_m 28.09.2013 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 robią się panowie dłubią przy obróbce kasety drzwi przesuwnych, tu nie ma przebacz musi być idealnie bo będzie źle, także dłubią już 3 cią godzinę Magda zaprivkuje zaraz do Ciebie o Ty cholero zapchaną masz, będzie tu: Możesz mi napisać w jakiej cenie miałaś te obrazki z roślinnością morską w MG? (macie je teraz w sypialni) dzięki ? ? możesz mi na priv wysłać, ja mam miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.09.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ja już cię na fejsie zaczepiłam, może byś odebrała wiadomość Tak będzie łatwiej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.09.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Kurde, daj jakieś robocze foty na pożarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Madziu ale nie mam co pokazać nawet obiecuję jak będę mieć co pokazać to pokażę choćby miało być jakości Ilusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.09.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ależ mnie Panowie trzymają w napięciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 AAAaaAAAaaaAAAAaaaa !!! pierwsza opaska jest w sypialni, właśnie się kończy robić, MEGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Mam coś dla najwytrwalszych mało widać, ale coś widać, najwięcej widzę na zdjęciu ja bo wiem jak z bliska to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 (edytowane) i znowu osiągnęłam moment kiedy to na ten tychmiast muszę zmienić w sypialni ciekawe ile jeszcze razy? po1 wymiana abażurów w lampkach nocnych chyba na białe po2 narzuta na łóżko + pled po3 galeria (stopniowo) z konikiem morskim i innymi morskimi żyjątkami ukrywająca chociaż minimalnie tv po4 zmiana dekoracji okiennej i od tego chyba zacznę, 2 zasłony z kontrastowym odszyciem na dole jakieś 20 cm równo z podłogą po5 stoliki nocne, chciałabym jeden metalowy (może być mój) i jeden jakiś babciowy graciarniowy Edytowane 28 Września 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.09.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jest bosko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.09.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Piękne drzwi ja właśnie szukam toaletki do mojej sypialni i znalazłam bardzo misiowy i babciowy pled ale mnie kusi bo siwy wygląda jak kot dziwne mną skojarzenia kierują oj dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Luiza i ja się tak zafiksowałam oczywiście z opóźnieniem dla mnie standardowym, że żyć nie mogię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 opaska w garderobie pięknie wyszła panownie będą dziś chyba minimum do 20-stej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.09.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 piknie Ciekawe zmiany planujesz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Londonko tylko te zmiany jeszcze dojrzewają...no i budżetu też nie ma ale szukać mogę, jak znajdę coś w super cenie to czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.09.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Znajdziesz znajdziesz jak znam Ciebie:yes: a zasłony w jakim zestawianiu????biały+navy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.09.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 chcę obrazek z konikiem morskim ołówkiem na kominie w sypialni i stopniowo będę dokładać, żeby wtopić w to telewizor i jak na złość nie mogę znaleźć. Myślę o wydrukowaniu na dobrej jakości papierze konika morskiego i samodzielnym oprawieniu w długą, wąską ramę Lui masz gdzieś pod ręką inspiracje z tym konikiem? mam go w głowie od czasu kiedy pokazałaś u siebie Oj, Venuska, ale jesteś łasa na nowe trendy ;) Niech no ktoś coś fajnego pokaże, a już-zaraz-teraz-natentychmiast musisz mieć No dobra, sroczko, masz: http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/58/5862/I6VSG00Z/plakaty/vintage-seahorse-ii.jpg http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/58/5862/ZOVSG00Z/plakaty/vintage-seahorse-i.jpg http://www.allposters.pl/-sp/Vintage-Seahorse-II-plakaty_i8280471_.htm http://www.allposters.pl/-sp/Vintage-Seahorse-I-plakaty_i8280470_.htm Albo wiem, jeszcze w dodatku navy niech będzie, to już w ogóle full-wypas: http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/68/6836/MKCY100Z/plakaty/seahorse-b.jpg http://www.allposters.pl/-sp/Seahorse-B-plakaty_i9486195_.htm Takiego z chevronem albo ikatem nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 (edytowane) dzięęęęki :* co poradzę, jak był szał na navy to chodziłam i myślałam gdzie by tu wcisnąć sroczka to dobre określenie dziękuję za poświęcenie w szukaniu z ikatem Navy niet, do salonu mam już obraz tj. chustę. Edytowane 28 Września 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.09.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 sroczka to dobre określenie Co nie? Zawsze przychodzi mi na myśl, jak z wypiekami na twarzy (bo na pewno wtedy masz wypieki na twarzy) kombinujesz, jakby tu do gniazdka ściągnąć kolejną błyskotkę-nowinkę dziękuję za poświęcenie w szukaniu z ikatem Navy niet, do salonu mam już obraz tj. chustę. no patrz, a myślałam, że navy nigdy za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Baj de łej, pamiętacie moją chustę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts