Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus drzwi obłędne :D

Madziu Z jak Cie tu złapałam to powiedz mi po ile te dozowniki z Lene i patera niklowana z kloszem 32cm, bo zapytałam o cenę na FB i nikt mi nie odpisał. Wiem, że masz byc na zjeździe to może bym sobie cosik kupiła :yes:.

Barbe a jak :lol2: ja zazwyczaj mam wtedy tak gorąco, że się muszę do rosołu rozebrać :lol2:

oj tam nic nie widać :p :P

jest kilka rzeczy na które idziemy na ustępstwa i udajemy że nie będziemy widzieć, ale teraz tunelem do salonu to się trochę wkur** zdenerwowałam :bash:

dobra, mąż robi foty dla was :popcorn: panowie kończą górę, jeszcze cały dół :bash:

ale powiem tak, jest pięknie :)

z opaską do salonu już uradziliśmy, dobrze że się zdenerwowałam i powiedziałam że tak być nie może, czyli da się :)

no w sumie się nie rzuca - zabijesz mnie jak powiem, że teraz jak idziesz w stronę klasyki i lekkiego NY to mi ona nie pasuje?.

Dobrze, że tylko mi :rolleyes:

Jak Panowie - pracują czy już weekendują?

ustaliliśmy z mężem że sypialnia, garderoba i bawialnia idą do przemalowania ale na wiosnę. W okresie grzewczym nie ma sensu chyba...:/ a ja jak zwykle się "napaliłam"

ja chyba hurtowo - bo sypialnia i garderoba to za jednym, przy czym w sypialni wymiana mebli na białe.

A w bawialni Albiego... na ścianach jest nutella... nie da się jej wyszorować, tzn da się - wtedy są białe plamy.