Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venusko, czekałam na drzwi w pełnej krasie, żeby skomentować. No i mam oficjalne stanowisko:

Drzwi są piękne! Bozia nad Tobą czuwała, kiedy je wybierałaś ;)

Kto się zna na kwiatach? zamiokulkas mi coś marnieje, 2 duże łodygi mają liście żółte na dwóch brązowe plamki :mad: co mu jest? :confused:

Może nadszedł już czas na te liście i po prostu sobie zasychają powoli? Toż nie są wieczne. Nie bój, nie bój - wyrosną następne. Jeśli masz taką możliwość, to nie podlewaj zamio z góry (do ziemi), tylko od dołu (do podstawki). One mają w ziemi bulwy, które są bardzo podatne na gnicie. Zwłaszcza kiedy na dworze robi się chłodniej i coraz mniej światła.

Zagadujecie mnie... chyba się nie zrozumiałyśmy...

ja tu na powtórkę zdjęcia z zasłonami czekam:popcorn::popcorn:

Takoż i ja! Ale popkornu nie lubię, więc zagryzę paluszkiem z Żerania.

EDIT: No proszę, nawet nie zdążyłam posta napisać. Już nie powiem, że nawet jednego paluszka nie zdążyłam zjeść.

Londonko, czy masz jeszcze do nas cierpliwość? Tj. do naszych reklamacji, sugestii i kategorycznych żądań demolki ;)?

Jeśli tak, to proponowałabym wyżej powiesić karnisz (optycznie podwyższy Ci się mieszkanie) i podarować lampę ulubionej cioci. ;)

Zasłonki wprawdzie pasowałyby tam bardziej mięsiste, ale ostatecznie możesz im zrobić "podszewkę" (nie wiem, jak to się fachowo nazywa. Coś takiego, jak w tej zasłonie ikei). Wtedy nie będzie taka lichutka ;).

Barbe nie nie nie mam dość :D ale lampy nie oddam za żadne skarby świata:no::no:

Zasłony mięsiste mam czarne,ale czy one pasują ....zobzcze jutro...karnisz wyżej, no ja nie lubię wysokich pomieszczeń,w salonie zrobiłam pod sufit i jestem średnio zadowolona

Edytowane przez london23

Dobra, to bezczelność :mad:

Człowiek cały dzień na kanapie gnije, wątki po 100x na minutę odświeża... a gdy na chwilę laptopa z kolan zdejmie i klapką trzaśnie, to wchodzi za kwadrans a tam zdjęcie, którego już nie ma jest omawiane:mad:

No niech was szlag:evil::evil::evil:

Wow! Wystraszyłam się, że znowu coś się stało, a tu proszę.

Dzięki Magda! :) :rotfl: Ja też nigdy się nie załapuję na zdjęcia.

Londonko, załóż wąteczek :)

Proszę tylko nie zmieszaj mnie z błotem:yes:

No wiecie co:mad:

Zasłony tak jak pisała Ven - lepiej bardziej rozłożyć, przynajmniej od góry:yes: I na przyszłość - warto wyżej powiesić karnisz ;)

Krzesła w cale nie są złe :no: Stół też nie - ale nie powinny stać razem :no: Pomyśl, czy dla stołu nie znalazłoby się inne miejsce, a tu wstawić coś bardzo prostego. Jest za dosłownie ;)

A lamę taką jak masz nad stołem mam w obecnym swoim mieszkaniu w długim holu ;) I bardzo ją lubię:yes:

Poważnie oni jeszcze dają radę???

Magda dzięki,Ven radziła proste krzesła do stołu ale ja innych sobie nie wyobrażam,karnisz no oki przemyślę skoro tyle zdań na wyżej:yes:

ale zasłony pójdą na śmietnik bo będą za krótkie :yes:

Widzę, że ty lepsza ode mnie jesteś:rotfl:

Żadna demolka ani zmiana nie jest problemem:rotfl:

Venuska a skąd oni są, że tak długo pracują żeby dziś skończyć?

Wiesz, ja potrzebuję jeszcze drzwi na całą górę więc może mieszkają niedaleko mnie :p:P Poważnie pytam:rolleyes:

Choć pewnie nie będzie mnie strać :rolleyes: Droga taka przyjemnośc jeśli można spytać o cenę jednych drzwi do sypialni ?;)

A tak w ogóle to już jest ślicznie, a jak jeszcze posprzątacie i dojdą klamki to ....:wiggle::wiggle:

AAA zawsze chciałam spytać skąd masz te kinkiety z szarymi abażurkami?