Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Toś mi powiedziała, że nie drogie:P Już wszystko wiem:P:P Nadal są, czy pojechali? A tak poważnie, to na górę raczej weźmiemy z Porty ze względu na cenę:p (ale chyba jednak pomyślę o białych:P) Pytałam skąd są, bo pewnie kiedyś będziemy robić drzwi do wiatrołapu, a te chcę już porządne, zresztą i tak muszą być na zamówienie;) Częstochowa niedaleko mnie:P

p.s Porta lub DRE- na to mnie jeszcze stać ;)

Edytowane przez Magdzinska

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda Twoją Twoją :yes: wieszałaś metalowe serduszka na żyrandolu w jadalni na tle pięknej witryny z plecami w tkaninie :yes: :yes:

Magdzińska phi :p se wymagaj :p ja już sama nie pamiętam po ile te drzwi są.

No dobra... opis by się zgadzał ;) Ale serduszek nie pamiętam:rotfl:

Na święta bombki wieszałam, to prawda:yes: Na Wielkanoc jajeczka - też:yes: Ale na walentynki??? amnezja ;)

Hej classic:bye:

Zasada z kinkietami jest prosta - źródło światła powinno być na wysokosci oczu, czyli ok. 170-180 cm. Kinkiety tego typu co ma Venuska powinny wisieć na wysokości ok. 160-170 cm, bo abażur i żarówka jest sporo wyżej niż samo mocowanie (kabelek).

W Polsce niestety fachowcy (i o zgrozo projektanci:bash:) mają standard 185 cm. No i potem jest groteskowo ;)