Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Heloł :hug:

Pięknie wyszło gałeczka boska:yes::D nic nie zauważyłam ,myślałam że tak ma byc:yes::yes:

Londonka myślałam dziś o Twoim stole z krzesłami:rolleyes: Jeśli jednak kiedyś zdecydowałabyś się na wymianę stołu na prostszy, bardziej kontrastowy, to mam świetny pomysł co zrobić z tym :lol:

Dziabnij go (w sensie przetnij) wzdłuż - otrzymasz bajecznie piękną konsolę (a nawet dwie:lol2: drugą możesz sprzedać potem:rotfl:) - wszystkie laski na forum będą zazdrościć:lol2:

Śmieję się, ale nie żartuję ;) Ten stół ma tak piękne nogi, że nie mogę:rolleyes: - tylko za dużo tych pięknych nóg tam u Ciebie w jadalni... Dwie nogi przy konsoli stanowczo wystarczą:yes:

Edytowane przez MagdaZZZ

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Stół jest wymarzony:yes: i był pierwszy ,później szukałam krzeseł,ale nic innego mi się nie podobało,dużo osób radziło mi na fm aby były proste:yes:

....jednak ja widzę tylko te...:yes::yes: a na żywo nie jest żle , salon jest z kuchnią i jadalnią na pow.50m2 około i to jedyne meble w ten desen na tym terenie:yes::D

A no to sorry... ;)

Kochana, skoro ten stół to marzenie, a dobór krzeseł bardzo przemyślana decyzja, to nie m dyskusji:no: Coby inni nie gadali, to zawsze najważniejsze, abyś TY czuł się dobrze w swoim domu:wiggle:

Ja, jak wspomniałam, uważam tylko, że jest zbyt dosłownie. Ale prawda taka, że w ogóle nie powinno cię obchodzić co ja uważam ;)

A 12 ludwikowskich nóżek, to naprawdę spoko:lol2: Zapamiętałam, że ich tam więcej:rotfl:

Hej :)

Miałam od 18 teściów w gościach :cool: drzwiami zachwyceni, oboje stwierdzili że z białymi ładniej :rotfl:

Magda ja technicznie nie za bardzo wytłumaczę, mamy kasetę do drzwi przesuwnych firmy Eclisse.

Serio nie wiedziałyście że nie mam otwartej kuchni? tj. w projekcie taka miała być ale nie chciałam, uparłam się już w maturalnej klasie (jeszcze dom nie stał), że między kuchnią a jadalnią będą takie właśnie drzwi :lol2: teraz widzę, że niezbyt mi to potrzebne, bo jednak dbam o porządek a jako nastolatka w pokoju miał syf z malarnią i może stąd to przekonanie :rolleyes:

mato z córkom, przeszło 20 str naklepane :rolleyes:

Venus, drzwi są piękne, super pasują do Waszych wnętrz, kocie wejscie świetne, klamki eleganckie a gałeczka mniodzio, super zgrała pewnie z lampą nad stołem.

A panów montażystów też byłoby mi żal, boziu droga,cały dzień i pól nocy na montażu i potem jeszcze kilkaset km jazdy do domu:eek:

Acha, a koniki morskie na etsy sobie kup, nie sa drogie:)

Ja na pewno bede u tego sprzedawcy kupować grafiki do łazienki, ale ciągle nie moge sie zdecydować na któreś, wszystkie sie mi podobają, koniki tez :rolleyes: