MagdaZZZ 29.09.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 (edytowane) Heloł Pięknie wyszło gałeczka boska:yes: nic nie zauważyłam ,myślałam że tak ma byc:yes: Londonka myślałam dziś o Twoim stole z krzesłami:rolleyes: Jeśli jednak kiedyś zdecydowałabyś się na wymianę stołu na prostszy, bardziej kontrastowy, to mam świetny pomysł co zrobić z tym Dziabnij go (w sensie przetnij) wzdłuż - otrzymasz bajecznie piękną konsolę (a nawet dwie:lol2: drugą możesz sprzedać potem:rotfl:) - wszystkie laski na forum będą zazdrościć Śmieję się, ale nie żartuję Ten stół ma tak piękne nogi, że nie mogę - tylko za dużo tych pięknych nóg tam u Ciebie w jadalni... Dwie nogi przy konsoli stanowczo wystarczą Edytowane 29 Września 2013 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.09.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Hej Magda moja mam już się czaiła aby go przekroic:lol2: a mi kupic nowy(gdzieś w gazecie widziałyśmy że kobitka tak zrobiła) ale ja życie oddam za niego i moje krzesła więc na razie się muszę nimi nacieszyc:) ...ale dlaczego dużo hyy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.09.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Za dużo, bo krzesła mają podobne nogi... a 20 ludwikowskich nóżek na 4 m2 to stanowczo za dużo Albo, albo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.09.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Stół jest wymarzony:yes: i był pierwszy ,później szukałam krzeseł,ale nic innego mi się nie podobało,dużo osób radziło mi na fm aby były proste:yes: ....jednak ja widzę tylko te...:yes: a na żywo nie jest żle , salon jest z kuchnią i jadalnią na pow.50m2 około i to jedyne meble w ten desen na tym terenie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.09.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Madziu i nóżek jest tylko 12 tyły krzeseł proste:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.09.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 A no to sorry... Kochana, skoro ten stół to marzenie, a dobór krzeseł bardzo przemyślana decyzja, to nie m dyskusji:no: Coby inni nie gadali, to zawsze najważniejsze, abyś TY czuł się dobrze w swoim domu:wiggle: Ja, jak wspomniałam, uważam tylko, że jest zbyt dosłownie. Ale prawda taka, że w ogóle nie powinno cię obchodzić co ja uważam A 12 ludwikowskich nóżek, to naprawdę spoko:lol2: Zapamiętałam, że ich tam więcej:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.09.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Hej Miałam od 18 teściów w gościach drzwiami zachwyceni, oboje stwierdzili że z białymi ładniej Magda ja technicznie nie za bardzo wytłumaczę, mamy kasetę do drzwi przesuwnych firmy Eclisse. Serio nie wiedziałyście że nie mam otwartej kuchni? tj. w projekcie taka miała być ale nie chciałam, uparłam się już w maturalnej klasie (jeszcze dom nie stał), że między kuchnią a jadalnią będą takie właśnie drzwi teraz widzę, że niezbyt mi to potrzebne, bo jednak dbam o porządek a jako nastolatka w pokoju miał syf z malarnią i może stąd to przekonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.09.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Też byłam pewna że kuchnia jest otwarta:yes: Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.09.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Też myślałam, że kuchnia otwarta . I apeluję za Magdą o zdjęcie z otwartymi i widokiem kuchni z tej perspektywy . Drzwi są super, przesunięty frez nie przeszkadza, gałka go trochę równoważy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.09.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 zrobimy, w tygodniu jeszcze wiatrołap i sypialnię jestem wam winna Myślę nad balustradą schodową, chyba ta czarna co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.09.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Venus drzwi są cudne dlaczego ja nie zrobiłam białych :mad: A balustrada średnio mi się podoba pomysł fajny ale ten wzór do mnie nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.09.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 (edytowane) Taka se... znam fajniejsze wzory I moje 2 ulubione wzory:rolleyes: Edytowane 29 Września 2013 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.09.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Venus, co ja słyszę? Ty nie masz otwartej kuchni ? Zaskoczenie mojego życia: codziennie jestem u Ciebie gościem, a tego nie zauważyłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.09.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Magda, te koła są super ale na biegu + piętro wyglądają nieproporcjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.09.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Dla mnie faworytem jest ta trzecia od magdy i z tego co wiem Venusce też się podoba tylko z jakiegoś powodu ją odrzuciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.09.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Dla mnie faworytem jest ta trzecia od magdy i z tego co wiem Venusce też się podoba tylko z jakiegoś powodu ją odrzuciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.09.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 hej i ja dolaczam do zachwytu nad drzwiami piekne sa uwielbiam biale drzwi a ta galeczka to taka wisienka na torcie slicznie no i nie ja jedna zdziwilam sie, ze masz zamknieta kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 30.09.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Po raz trzeci (wiem nuda:)) napisze, że drzwi są piękne:) Warto było czekać A ja się domyślałam, że kuchnia jest zamknięta, ale nie mówiłam o tym głośno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.09.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 helloł a gdzie fotorelacja, dopiero w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.09.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 mato z córkom, przeszło 20 str naklepane Venus, drzwi są piękne, super pasują do Waszych wnętrz, kocie wejscie świetne, klamki eleganckie a gałeczka mniodzio, super zgrała pewnie z lampą nad stołem. A panów montażystów też byłoby mi żal, boziu droga,cały dzień i pól nocy na montażu i potem jeszcze kilkaset km jazdy do domu:eek: Acha, a koniki morskie na etsy sobie kup, nie sa drogie:) Ja na pewno bede u tego sprzedawcy kupować grafiki do łazienki, ale ciągle nie moge sie zdecydować na któreś, wszystkie sie mi podobają, koniki tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts