mariomili 30.09.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Nad barierki zastanowilabym sie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 heeeeeeeeej chyba dziś znowu będę po godzinach w pracy siedzieć Venus drzwi są cudne dlaczego ja nie zrobiłam białych :mad: A balustrada średnio mi się podoba pomysł fajny ale ten wzór do mnie nie przemawia Ty nie masz białych drzwi?! Nesska co Ty kłamiesz, przecież widziałam Na balustradę potrzebuję czegoś lekkiego Taka se... znam fajniejsze wzory [ATTACH=CONFIG]215419[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215421[/ATTACH] I moje 2 ulubione wzory:rolleyes:[ATTACH=CONFIG]215422[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215420[/ATTACH] Magda nr 3 to mój ukochany wzór, ale zobacz jak grube są profile + podmurówka biała + przestrzeń. A u nas oświetlona sztucznym światłem klatka ciasna schodowa bez oddechu. Nr 2 bardzo ciekawy Nie mogę znaleźć wykonawcy który zrobiłby coś właśnie takiego niestandardowego, każdy jak jeden mąż albo proste patyki bez niczego poziome pręty proponuje Venus, co ja słyszę? Ty nie masz otwartej kuchni ? Zaskoczenie mojego życia: codziennie jestem u Ciebie gościem, a tego nie zauważyłam . Kuchnia jest zamknięta drzwi przesuwne natomiast zawsze zsunięte. Magda, te koła są super ale na biegu + piętro wyglądają nieproporcjonalnie. Tego się boję tak samo X na balustradach zewnętrznych (mamy balkony ze skosami). Dla mnie faworytem jest ta trzecia od magdy i z tego co wiem Venusce też się podoba tylko z jakiegoś powodu ją odrzuciła... j/w Ta 1 Magdy całkiem fajna, taka delikatna. ja za 4 choć u ven w zdecydowanie lżejszym wydaniu )) Tak, u nas musi być delikatnie. Mąż protestuje, że nie chce czarnej więc cierpliwie tłumaczyłam, że ta czerń nie musi do niczego nawiązywać, bo czarny często traktuje się jako ciemny brąz często Venus przyszłam napisać że bardzo mi się podoba ta gałeczka u tych pięknych drzwi Mi też cieszę się, że walczyłam o nią do końca, mimo że już miałam frez na zero u nich zamówiony Gałeczka też piękna, ale tych drzwi chyba nie pokazywałaś Venusko a mnie zastrzeliłaś tym wzorem balustrady:rolleyes: już się zastanawiam gdzie go wykorzystać a wzory Magdy też fajne, tzn 1, 3 i (chyba nie dziwne;)) 4 Mnie się ten wzór podoba bo jest lekki których drzwi nie pokazywałam? hej i ja dolaczam do zachwytu nad drzwiami piekne sa uwielbiam biale drzwi a ta galeczka to taka wisienka na torcie slicznie no i nie ja jedna zdziwilam sie, ze masz zamknieta kuchnie Witaj w klubie jednak robienie zdjęć z venuskowej perspektywy popłaca Po raz trzeci (wiem nuda:)) napisze, że drzwi są piękne:) Warto było czekać A ja się domyślałam, że kuchnia jest zamknięta, ale nie mówiłam o tym głośno:yes: dziękuję helloł a gdzie fotorelacja, dopiero w weekend Może nie będzie tak źle Mamy posprzątane, tylko światło musi być dobre. Nie pokazałam wam drzwi z nakładkami na zawiasy i klamkami mato z córkom, przeszło 20 str naklepane Venus, drzwi są piękne, super pasują do Waszych wnętrz, kocie wejscie świetne, klamki eleganckie a gałeczka mniodzio, super zgrała pewnie z lampą nad stołem. A panów montażystów też byłoby mi żal, boziu droga,cały dzień i pól nocy na montażu i potem jeszcze kilkaset km jazdy do domu:eek: Acha, a koniki morskie na etsy sobie kup, nie sa drogie:) Ja na pewno bede u tego sprzedawcy kupować grafiki do łazienki, ale ciągle nie moge sie zdecydować na któreś, wszystkie sie mi podobają, koniki tez widzę, że koniki chcę nie tylko ja i Luiza dziękuję za drzwi Kotki korzystają ze swojego przejścia w pralni, nawet jak drzwi otworzę to Fiona przechodzi przez swój otwór Nad barierki zastanowilabym sie jeszcze Cały czas to robię, sugestie mile widziane, a najbardziej polecani fachowcy Mam za płotem sąsiada kowala może on by mi taką czarną zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.09.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Chyba jeszcze nie pisalam o drzwiach...bardzo fajnie wpisały sie w wasze wnętrza, dopełniają całości i tak poprostu sa na swoim miejscu, jak by tylko takie pasowały. klameczka boska, bardzo mi sie podoba Taaaaak, nie przemyśleliśmy tej jednej rzeczy, czyli tego jak te drzwi będą wyglądać po zsunięciu (frez nie wyjdzie na środku), ale to dlatego że drzwi na co dzień są na maksa zsunięte nauczka na przyszłość i przestroga dla innych. o własnie dlatego zrezygnowałam z kasety podwójnej u siebie do wiatrołapu, nie bardzo wiedziałam jak to bedzie wyglądac po złożeniu lub tylko częściowym wysunięciu w kasetę ( miały byc 2 x 80)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.09.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 A takie cos wchodzi w grę http://www.supertraders.pl/balustrady-schodowe-metalowe-i-drewniane-krakow-malopolskie-o29596 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Emi nie kiedyś mi się te poprzeczne podobały, teraz szukam czegoś mniej standardowego ale też nie tak dziwnego co będzie się podobać tylko mi Mam sąsiada kowala, spytam czy on z czarnych profili nie zrobiłby nam tej balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Gałka jest firmy Kuchinox, kupiona gdzieś w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.09.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Hello Lejdis mnie się te metalowe, metalizowane, wyginanie nie podobają. U Ciebie jednak klasycznie przede wszystkim na klatce schodowej i w przedpokoju. Szukałabym klasycznych tralek w pionie z drzewa w jakiś "ciekawy" motyw. 1 mały przedpokój na dole, ładne drzwi z szybami, ściana z cegłą, ołtarzyk z lustrem i balustrada " zwracają uwagę". Może być za dużo. Ot to moje zdanie - minimalistki co nie ma ani 1 ołtarzyka:lol2::lol2: Fajnie wyszły te drzwi przesuwne - czekam na fotkę z zasuniętymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Magda ja drzewa tam nie widzę, chyba że na poręczy drzewo cieniutkie raczej nie będzie trwałe/twarde Przedpokój a raczej holl na dole nie jest mały moim zdaniem aż za duży Szyby są tylko w drzwiach wiatrołapowych, wszystkie inne są białe pełne. Ołtarzyk no niech Ci będzie, ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.09.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 to tylko moje zdanie - spowiadać się nie musisz:rotfl:pożyjemy zobaczymy co tam "wymóżdżysz" do ołtarzyka:) Wydawało mi się, że drzwi z szybami są zaraz obok schodów? nie jest tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Magda są, ale na hollu mam jeszcze inne drzwi Powiem wam, że wiatrołapowe jak dla mnie mogłyby być jeszcze bardziej ozdobne. Drzwi wyszły raczej takiej modern classic niż classic. Spowiadać? ołtarzyk to raczej pejoratywne określenie i narzuca moją spowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.09.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 hahahah:) Venus pisząc o drzewie miałam na myśli w takim stajlu ( fota 1.2 - bo się przewijają) http://interiorstudio.pl/projekty-wnetrz/wedlug-wnetrza/schody/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 ładne, ale za gęste zrobię fotki to podyskutujemy, bo na sucho to se możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.09.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 "gęste" okay jak masz na dysku wklej proszę sypialnią miodową co ma tą zabudowę po prawej stronie a między łóżkiem lustra. Muszę zapisać do moich inspiracji bo kolor pasowałby mi do okien ale nie wiem czy w połączeniu z szarym też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 o jakiej sypialni mówisz? jakaś inspiracja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.09.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 tak tak kiedyś wklejałaś ( od rana szukam po wątku i nie umiem trafić). Pamiętam, że była na fotce sypialnia i w tle łazienka w tym samym stylu.Miodowy kolor mebli - po prawej zabudowa szafy a między łóżkiem lustra.Chyba coś mówiłaś, że pod wzgl zabudowy byłaby dla Ciebie idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.09.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 hmm konsolka to ołtarzyk? gdyby tam był obraz Jezusa i dwie świecie po bokach to można by tak rzec ale to stolik na odłozenie kluczy? Magda co ty z tym ołtarzem i w zasadzie dlaczego balustrada ma pasować do konsoli, raczej do wnętrza w odniesieniu do całości ale drzwi wiatrołapowe właśnie dla mnie takie bardziej modern niż classic i chyba bym pokusiła się o inny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.09.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 ześ się czepiła ołtarza:) przecież nie ja tą nazwę wymyśliłam tylko na FM to pospolite nazewnictwo na konsolkę, z lustrem i "wystawką. ( albo Marjelka je wymyśliła, pisząc o swoim). I nie napisałam, że ma pasować do konsolki, tylko że po tym co na zdjęciach widać holl wydawał się dość mały i "mogło być za dużo" dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.09.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 aaa właśnie - ja ciągle myślałam ( nie wiem czemu), że drzwi z wiatrołapem są w planie takie szerokie i wysokie jak np u Karolki czy Admete:)nie wiem skąd mi się to wzięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.09.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Ty się uczepiłaś nie ja:lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.09.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 a bo Ci się ołtarz jednoznacznie kojarzy. Ja rozumiem dziś Poniedziałek wczoraj w Kościele byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts