Venus_m 30.09.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 okiełznany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.09.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 tapeta chevron - są chyba 3 kolory ( tyle namierzyłam na razie z tej firmy ok 25 ełrasów)http://www.as-creation.com/wallcoverings/brands/michalsky-living.html jak nie znajdę nic lepszego do sypialni to chyba się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 30.09.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Proszę daj mi namiar na:- lustro- konsolkę- ramki do zdjęć białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.09.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 tapeta chevron - są chyba 3 kolory ( tyle namierzyłam na razie z tej firmy ok 25 ełrasów) http://www.as-creation.com/wallcoverings/brands/michalsky-living.html jak nie znajdę nic lepszego do sypialni to chyba się skuszę tapety tej firmy sa dostępne z LM w katalogach na zamówienie, nie wiem czy z tej serii też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.09.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 ooo dobrze wiedzieć - bo już chciałam męża w razie czego angażować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Hej Wyszłam dziś z pracy grubo po 19 zrobiłam tylko priorytetowe priorytety a i tak muszę przyjść jutro przed czasem żeby zdążyć naprawdę jak ja trzepię nadgodziny to oznacza, że coś jest nie halo, bo ja się zawsze wyrabiam. Witam Vieta - które lustro? - konsola z http://www.hazelwood.pl + handmade - białe ramki ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.09.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Venuska a Wy te drzwi przesuwane bedziecie często suwać? Ta gałka kryształowa będzie często w użyciu? Pytam bo ja tez mam kryształową gałkę w drzwiach przesuwanych (mam tą samą co Marjelka i Ola U. ) i tak jak już pisałam kiedyś u Oli U. nasz kryształek niestety się odkleił (Twój tez pewnie klejony do reszty) i spadł na płytkę. Gałce nic się nie stało i tata ją przykleił specjalnym klejem do kryształów;) Ale już wiem, że będzie kiedyś do wymiany bo my te drzwi używamy kilkanaście razy dziennie (taka wnęka na kurtki i buty w wiatrołapie). Ja teraz nie łapę tylko za kryształ, ale cały uchwyt, ale goście tego nie wiedzą więc pewnie znowu się urwie;) Ja tam nie wyobrażam czegoś innego, musi być ten kryształek bo robi wrażenie i bardzo mi się podoba, więc zobaczę jak się sprawdzi Twoja to może wymienię na podobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Madziu pisałam, że te drzwi to najdroższy, niepotrzebny element w naszym domu uparłam się na takie drzwi jak jeszcze projekt wybieraliśmy (czyli moja klasa maturalna ). One są na co dzień zsunięte, nawet nie wiem czy się pierwotne założenie sprawdzi, że sobie zasunę jak będę mieć gości. Mam w kuchni porządek i teraz wiem, że mogę spokojnie mieć otwartą kuchnię. Długo szukałam gałki w normalnej cenie drzwiowej, bo meblowa to inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 30.09.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Taaaaaak, to już pamiętam, dlaczego ostatecznie nie robiliśmy drzwi w kasecie. Jedna sprawa to konieczność poszerzania otworu na kasetę (czyli rozwalanie ściany o grubości 30cm), druga - moje schizy, że jak się coś w środku zepsuje i trzeba będzie naprawić / wymienić, to znowu rycie ściany, żeby kasetę wyciągać, a trzecia - kasety produkują tylko w standardowej wysokości, a my drzwi mamy niestandardowo wysokie. Zatem albo obniżanie wszystkich otworów , albo taka gustowna doklejka na górze ... Nie potrzeba kasety. Mocuje się do sufitu lub do nadproża szynę, po której będą się przesuwać drzwi, a ścianę wykonuje się z profili i płyt gipsowo-kartonowych. Można w ten sposób zrobić drzwi przesuwne o dowolnej wysokości i szerokości (no prawie). Może komuś się przyda ta informacja, bo naprawdę szkoda pieniędzy na kasety, zwłaszcza jak się ma więcej drzwi przesuwnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.09.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Nie potrzeba kasety. Mocuje się do sufitu lub do nadproża szynę, po której będą się przesuwać drzwi, a ścianę wykonuje się z profili i płyt gipsowo-kartonowych. Można w ten sposób zrobić drzwi przesuwne o dowolnej wysokości i szerokości (no prawie). Może komuś się przyda ta informacja, bo naprawdę szkoda pieniędzy na kasety, zwłaszcza jak się ma więcej drzwi przesuwnych. O, to u mnie dokładnie tak jest:yes: Ufff, już myślałam, że coś sknociliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 30.09.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Nie potrzeba kasety. Mocuje się do sufitu lub do nadproża szynę, po której będą się przesuwać drzwi, a ścianę wykonuje się z profili i płyt gipsowo-kartonowych. Można w ten sposób zrobić drzwi przesuwne o dowolnej wysokości i szerokości (no prawie). Może komuś się przyda ta informacja, bo naprawdę szkoda pieniędzy na kasety, zwłaszcza jak się ma więcej drzwi przesuwnych. A wiesz, że też tak kombinowałam? Ale, niestety, pozostały jeszcze powody nr 1 i 2, już dla mnie psychicznie nie do przeskoczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 30.09.2013 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Witam Vieta - które lustro? Witaj, o wnętrzach pisac nie będę, bo już zapewne pisałam. Niesamowite masz je i już! Piękne!!! Lustro całe lustrzane, wisi na tych cegiełkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.10.2013 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Nie potrzeba kasety. Mocuje się do sufitu lub do nadproża szynę, po której będą się przesuwać drzwi, a ścianę wykonuje się z profili i płyt gipsowo-kartonowych. Można w ten sposób zrobić drzwi przesuwne o dowolnej wysokości i szerokości (no prawie). Może komuś się przyda ta informacja, bo naprawdę szkoda pieniędzy na kasety, zwłaszcza jak się ma więcej drzwi przesuwnych. O, to u mnie dokładnie tak jest:yes: Ufff, już myślałam, że coś sknociliśmy a czy możecie cos wiecej powiedzieć o tym rozwiązaniu ...jakies foto czy namiar na szynę pisałam wczesniej o tym ze zrezygnowalam , bo jednym z powodów była tez wysokośc, musiala bym do standardowych kaset robić "podciąg" a tak to może lepiej by wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.10.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.10.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.10.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.10.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.10.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 mam lenia dziś mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.10.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 ale do pracy czy do FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.10.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 eee do pracy.Jeszcze mnie mąż zdenerwował - siedzi tydz w domu przychodzę po pracy, młody u Niania a w domu syf na kółkach..a on twierdzi, ze robi ogródek:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts