Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

hej :)

U nas w sypialni będzie tylko szyna do drzwi przesuwnych. Dowolna wysokość mówicie? a kto da wam gwarancję na drzwi niestandardowo wysokie? :rolleyes: pamiętam jakie jazdy miałam z drzwiami zewnętrznymi. Nikt nie chciał dać gwarancji (stolarze) i ostatecznie obniżaliśmy otwór :)

Vieta dzięki, lustro możesz zamówić u p. Agnieszka [email protected]

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a czy możecie cos wiecej powiedzieć o tym rozwiązaniu ...jakies foto czy namiar na szynę :rolleyes: pisałam wczesniej o tym ze zrezygnowalam , bo jednym z powodów była tez wysokośc, musiala bym do standardowych kaset robić "podciąg" a tak to może lepiej by wyglądało ;)

Ja mam szyny i okucia firmy Laguna. Takie: http://www.laguna.pl/produkty_systemy/kategoria/25 Te są akurat do szkła, ale mają też do płyt meblowych. Szynę można mocować albo do sufitu, albo do ściany. Ven, a na co mi gwarancja? Udźwig sama sobie możesz policzyć. Jeżeli drzwi byłyby za ciężkie, to można dołożyć jeden więcej uchwyt (okucie) do trzymania drzwi.

Edytowane przez Gabi.gg

Reni było minęło ;) :lol2:

Magda bo oni tną te tkaniny tak jak w stanach u nas tłuste ćwiartki u nich yardy ;)

Zizi hmn...no miesiąc leciały :) zamówiłam chyba 4-tego września, 20-stego zostały wysłane i doszły dziś ;)

Gabi ja gwarancji potrzebuję jeżeli chcę mieć drzwi drewniane :) jeżeli Ty nie, to droga wolna ;)

Hazelku konsola brązowa ale musi pasować do schodów już istniejących oraz drzwi wewnętrznych jeszcze nie istniejących :D

A! Zmieniła mi się lekko wizja drzwi wewnętrznych, na bank będą drewniane na zamówienie wybarwiane pod kolor schodów.

Będą takie - model, bo na pewno bez wyraźnych słoji

http://www.chobotdesign.eu/wp-content/plugins/timthumb.php?src=/wp-content/uploads/2011/01/Nova-2.jpg&h=400&q=100&zc=0

a miały być podobne, takie:

http://www.neodrzwi.pl/galeria-drzwi/parma1.png - oczywiście model, bo brąz zawsze gładki :D

szukajac czegoś,znalazłam Twoj wybór z kiedyś...chyba te białe lepiej pasują, cio ???