Venus_m 01.10.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 hej U nas w sypialni będzie tylko szyna do drzwi przesuwnych. Dowolna wysokość mówicie? a kto da wam gwarancję na drzwi niestandardowo wysokie? pamiętam jakie jazdy miałam z drzwiami zewnętrznymi. Nikt nie chciał dać gwarancji (stolarze) i ostatecznie obniżaliśmy otwór Vieta dzięki, lustro możesz zamówić u p. Agnieszka [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 01.10.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Venus, jeszcze raz zapytam... listwy przypodłogowe macie z MDF-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.10.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Agatah tak, przepraszam zamawialiśmy u stolarza od schodów a w RawDrew nam je przemalowywali pod kolor drzwi. Płaciłam 14 mb za 8 cm, a u nich tyle kosztuje listwa 12 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.10.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Mężu napisał, że poduszki zamówione z Etsy dojechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.10.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 jakie ? fajne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.10.2013 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Reni te navy nie widziałam ich jeszcze to jak już pierwsze koty za płoty z Etsy to mogę sobie dalej zamawiać idę dziś po dozownik do MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.10.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 idę dziś po dozownik do MG :lol2::lol2: gdzie go postawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.10.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 a jaki sposób płatności w etsy? trzeba kredytową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.10.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 W łazience górnej przy umywalce. Ten z kulką idzie do szafy Magda PayPal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.10.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ten z kulką idzie do szafy pamietam, jak sie nim cieszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.10.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 to okay bo kredytową zablokował po ostatnich wyprz i nic mnie nie skusi ją odblokować.Fajne materiały są na allegro z metra - na trochę śmieszne wymiary sprzedawane...no ale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 01.10.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 heloł laski:)Justyna szybko te poduchy doszły:) jak dobrze pamiętam, to one z USA leciały, tak? Jaką przesyłkę wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 01.10.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 (edytowane) a czy możecie cos wiecej powiedzieć o tym rozwiązaniu ...jakies foto czy namiar na szynę pisałam wczesniej o tym ze zrezygnowalam , bo jednym z powodów była tez wysokośc, musiala bym do standardowych kaset robić "podciąg" a tak to może lepiej by wyglądało Ja mam szyny i okucia firmy Laguna. Takie: http://www.laguna.pl/produkty_systemy/kategoria/25 Te są akurat do szkła, ale mają też do płyt meblowych. Szynę można mocować albo do sufitu, albo do ściany. Ven, a na co mi gwarancja? Udźwig sama sobie możesz policzyć. Jeżeli drzwi byłyby za ciężkie, to można dołożyć jeden więcej uchwyt (okucie) do trzymania drzwi. Edytowane 1 Października 2013 przez Gabi.gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.10.2013 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Reni było minęło Magda bo oni tną te tkaniny tak jak w stanach u nas tłuste ćwiartki u nich yardy Zizi hmn...no miesiąc leciały zamówiłam chyba 4-tego września, 20-stego zostały wysłane i doszły dziś Gabi ja gwarancji potrzebuję jeżeli chcę mieć drzwi drewniane jeżeli Ty nie, to droga wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.10.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ciekawa jestem tych poduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.10.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Hazelku konsola brązowa ale musi pasować do schodów już istniejących oraz drzwi wewnętrznych jeszcze nie istniejących A! Zmieniła mi się lekko wizja drzwi wewnętrznych, na bank będą drewniane na zamówienie wybarwiane pod kolor schodów. Będą takie - model, bo na pewno bez wyraźnych słoji http://www.chobotdesign.eu/wp-content/plugins/timthumb.php?src=/wp-content/uploads/2011/01/Nova-2.jpg&h=400&q=100&zc=0 a miały być podobne, takie: http://www.neodrzwi.pl/galeria-drzwi/parma1.png - oczywiście model, bo brąz zawsze gładki szukajac czegoś,znalazłam Twoj wybór z kiedyś...chyba te białe lepiej pasują, cio ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.10.2013 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ajwi inne ale kiedyś nasz dom miał wyglądać inaczej Reni poszewki fajne Byliśmy w MG, nawet właścicielkę zastaliśmy Dziękujemy dozownik już jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.10.2013 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Poduszki na razie na kanapie, teraz to mamy misz masz tym bardziej muszę szybciutko przetapicerować fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.10.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Hejo ...........plisss....poka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.10.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Londuś mamy za słaby aparat, jak wracamy z pracy to fotki nie wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts