london23 01.10.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Magda dziewczyna za płaska.... i ma jakieś paskudne ramiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.10.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Pokaże pokaże...mogę wkleic na chwilkę jadalnie bo to ten sam kolor ,chyba że już widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 01.10.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dziewczyny, w przypadku pękniętej szyby wymienia się od razu cały pakiet szybowy danego skrzydła. My mamy 3-szybowe i przy montażu podchwytu od strony tarasu pękła zewnętrzna szyba. Firma w ciągu miesiąca wymieniła nam cały pakiet na nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.10.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Pokaże pokaże...mogę wkleic na chwilkę jadalnie bo to ten sam kolor ,chyba że już widziałaś? ja nie widziałam, poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.10.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dobra:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 01.10.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Magda ta laska z bloga ma ukochaną torbę Venuski:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 01.10.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Czyli w potrojnym pekla jedna to 3 wymieniam? U nas panowie wyjęli cały pakiet i założyli nowy. Między szybami jest gaz więc zapewne dlatego nie wymienia się pojedynczych szyb, choć jest to pewnie możliwe. Może dowiedz się w firmie, w której zamawiałaś okna jak to wygląda. Londonka, ja również czekam na zdjęcie jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Staram się i staram a zdjęcia się nie wgrywają U mnie wymiana też całości i dlatego taki koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.10.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dobra jakoś weszło....uf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.10.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ta laska dla mnie paskudna tylko figura ładna (choć za płaska jak na mój gust). Może dlatego, że jest za pomarańczowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.10.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Figura fajna . Mocne uda, ale ja akurat zawsze odbieram taką sylwetkę pozytywnie . Natomiast twarz to nie do końca mój typ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.10.2013 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Hej Tosia - spr w takim razie peelingu:) dzięki za pomysł. Jestem w fazie zapuszczani i rosną mi mega szybko ok 3 cm na m-c.. Dziewczyny z tą blogerką macie racje - ja to chyba po prostu uwielbiam skandynawski typ urody i w ogóle wszystko co związane ze Skandynawią . Londonka - widzę fotki. Widzę zmiany na plus same. To kiedy zakładasz galerię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.10.2013 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 London no fajnie bez tej tapety dużo lepiejJa też czekałam na fotki poduszekA pani skandynawka jak dla mnie ładna ale bez wowMadgaBartek ja tez lubię styl skandynawski I tak ogólnie to Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.10.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Heloł Dzięki Magda nie nie galeri nie zakładam:no: Diana dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.10.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 trochę mnie mdli już alterra i stosuję zamiennie wersję chantal sessio keratin - odżywkę ( keratyna w składzie na 2 miejscu - ciężko dostępna, u mnie na wsi babka mi sprowadza na zamówieni)i czasem przed układaniem mam do tego keratynę w płynie. Siemie piję i jem kaszę jaglaną ( dużo krzemu w składzie).Teraz czytam właśnie o peelingach - baby włosy pożądane:) te słabe i tak wylecą wcześniej czy później.Ja zapuszczam na takie za łopatki - więc codziennie wcieram jantar i 1 tabl tranu - rosną jak szalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.10.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Tosia podobno rewelacja jak się da do oleju raz na tydz żółtko ...dużo protein. Włosy podobno chłoną super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.10.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Muszę z tym żółtkiem spróbować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 helloł Magda dla mnie ta laseczka ładna ale bez wow, ale mojemu to by się podobała, ale po co pokazywac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.10.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja nawet nie pomyślałam, żeby mojemu pokazać . Choć on raczej krytyczny jeśli chodzi o urodę, ale lubi fajnie ubrane laski . Jak jest fajnie ubrana, to zawsze się odwróci. Kurde, mój syn tak długo dzisiaj zasypiał, że mi się spać odechciało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts