reni1980 02.10.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 jak małe cycki to fee dla mojego, mój zaś jak widzi blond łeb to zawsze się odwróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Magda pamiętasz jak mówiłam o tym swetrze z simple , kupiłam go wczoraj, jak ja kocham simple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 w liceum miałam ciemne po maturze rozjaśniałam juz, maż mnie poznał jako blondi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 a mnie się nawet patyki podobają ale ta dziewczyna z bloga nie. Reni pokaż sweter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 02.10.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Cześć Venus, jak skrzywienie, to skrzywienie: wczoraj oglądałam "Niemoralną propozycję" i tam mignęła mi balustrada przy schodach, która może mogłaby Cię zainspirować... Nie pamiętam, jaka to była scena, bo przysypiałam. Niestety, opowieść dość głupkowata, szkoda... jakby nie można było umoralniać społeczeństwa bardziej ambitnymi dziełami, poziom dydaktyki dla licealistów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 poszukam bo nie ukrywam, że na tapecie mam balustradę teraz miałabym już temat holli zamknięty i w środku zostałoby mi tylko do zrobienia: - szafa pod schodami (czyli metalowe regały z ikea + na zamówienie u stolarza fronty w białym lakierze) - taka chłodna spiżarnia - ścianka tv w salonie - docelowe zasłony w sypialni (dawno wybrane) - uszycie rolet rzymskich do kuchni i salonu (sama) - kabina prysznicowa w łazience górnej END Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 a taki tylko szary, i nie wiem czemu modelka nie ma go związanego w pasie? w ogóle to tu na niej wygląda nie ciekawie http://e-simple-cp.com/product-pol-4305-Sweter.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 END Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 02.10.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Witajcie Venusko, przepraszam, że na Twoim watku, ale liczę na podpowiedzi. Na wątku pokoi dla dzieci wkleiłam zdjęcia pokoju Oliwierka - dziewczyny liczę na Wasze sugestie, podpowiedzi:yes:. Dziękuję. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdjęcia-dołączcie-jak-macie-)/page324 Edytowane 2 Października 2013 przez julcia1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.10.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Reni, fajny, moim zdaniem na modelce dobrze wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.10.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Reni fajny ten sweterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Reni dlaczego nie end? spokojnie jeszcze na zewnątrz rozpierducha która pochłonie drugie tyle co wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Reni ale obniżka! a wkleisz na sobie? na modelkach simple to zawsze nieciekawie wszystko wygląda. ja go kupiłam za 229 na teraz idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Reni dlaczego nie end? spokojnie jeszcze na zewnątrz rozpierducha która pochłonie drugie tyle co wykończeniówka no właśnie o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 magda a ty co dzis z tymi blogerkami, daj że spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.10.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Magda, nasze blogerki też mają takie torebki. nie jest tak źle . Inna sprawa, że tam pewnie co druga kobieta na ulicy ma taką torebkę, a u nas tylko blogerki i gwiazdy (często podróbki, np. Natasza Urbańska. Z tego co wiem, oryginał ma tylko Kinga Rusin). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 a ja wczoraj wracałam z MG niosąc na przegubie niczym damesa mój dozownik w pięknej torebeczce i obok kogo przeszłam? Kasi Tusk. Śliczna ale jaka z niej kruszynka, była cała na czarno i miała jakąś wielką futrzastą kamizelkę na sobie i kubek starbucks w ręku, chyba robiła fotki na blog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.10.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 buszuję po tych blogach ale wnętrzarskich szukajać inspiracji - i mi się kliknęło w parę modowych i jestem mega zazdrosna:D eee nie wierzę- że oryg. LV ma tylko Rusin. Aż taka droga nie jest...hehe:) na str LV można z DE zamówić (już obczajałam). No może nie tylko, ale na blogu passion4fashion zostały opisane gwiazdy i ich podróbki. Doda - wiadomo, Ola Szwed - ok, ale już Jacyków czy Natasza Urbańska mnie zaskoczyli. Nie pamiętam, kto tam jeszcze był, w każdym razie Kinga Rusin jako jedna z nielicznych miała oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.10.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 aaa no widzisz - ale masz "szczęście". Dobra upatrzyłam sobie LV za 660 jełro i sama na niego nazbieram - a co! bez sponsora męża:lol2: poka poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.10.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Magda, nie pokazuj - bo Ci wykupią zanim nazbierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts