Venus_m 02.10.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 szczęście ja się nie jaram widokiem osób medialnych słuchajcie wczoraj wróciliśmy do domu, standardowy ogarning kotów no i herbatka w salonie, wiadomości Fionka oczywiście na kolanach u męża, chociaż mnie wczoraj zmiauczała i też zaszczyciła Ciemno na górze, mąż mówi: - gdzie biały? ja: nie wiem, pewnie na górze, zawołaj. - Prinsio, Prinsio gdzie jesteś? (biały wygląda z górnego stopnia schodów, mąż woła dalej) - Prinsio, chodź, tutaj wszyscy są, Fionka jest, no chodź białasku....żono zawołaj go bo on nie reaguje ja: Prinsio chodź tutaj. (chwila przerwy) ja: SYYYNUUUUUUU chodź no. Prinsio w te pędy biegnie mało dupki nie połamie i drze się MIAU AU MIAUUUUU no i teraz chcę do domu już do nich wrócić udane są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.10.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 A ecco kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.10.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Magda, nie pokazuj - bo Ci wykupią zanim nazbierasz No już wszystkie tu jak jeden mąż się na LV rzucą Wcześniej nie znały, wcześniej nie wiedziały, wcześniej ich stać nie było... a teraz jak Magda pokaże, to LV zniknie z powierzchni ziemi:rotfl: No plizzz:lol2: Ja znam torebki LV na pamięć. Także ot tak wchodzić nie muszę Chcę zobaczyć, która Ci się Magda podoba Boja ich fasony uważam za mocno passe i oczywiście podobają mi się tylko te najdroższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Mnie LV klasyczna się podoba http://blog.laza.pl/wp-content/uploads/2012/11/35129.jpg ale najbardziej to i tak chcę Korsa :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.10.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Venus ależ dzieci masz ha ha ha jakie to słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Diana prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Karolina z Karolkowego Dworku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.10.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ven to to jest jedna z tych co wymieniłam a Ty ją wkleiłaś Dziewczyny pamiętacie, która z Forumek rok temu sprzedawała choinkowe sople? karolek59 chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 sople chyba Karola będzie kupować, bo mówiła że wyrób sopli jest trudny aby był ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 o rany chyba za paczkę 6 szt 36 zł do 42 ale nie pamiętam, ja nie kupowałam bo miałam swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 02.10.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Dziewczyny, a czy któraś z Was kupowała bombki w Witeksie np. te http://witeks.pl/bombka.biala.10cm.kpl..6.szt..art.dekoracyjne.bombkiiozdobyswiateczne.witeks/products/item/6453 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Dzustaaa ja nie ale mam Witeks przy Piotrze i Pawle i często tam wstępuję one chyba nie są szklane tylko plastikowe? te nawet były ładne, ale mieli takie ala śnieżki...paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Magda bardzo pochwalam wiem, że przebić się przez ten wątek w poszukiwaniu odpowiedzi jest trudno, ale jeżeli o czymś piszemy dziś a ktoś wieczorem pyta o to samo to zaczyna mi żyła na czole pulsować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Postawiłam wczoraj dozownik i ... nie pasuje ale uznałam, że muszę się przyzwyczaić. Na wieczór już mi się podobał a rano byłam zachwycona, czyli mogę przelewać mydło. Muszę z kolejnej wypłaty dokupić mydelniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.10.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Magda, Bardzo fajny sweter, najładniejszy z całej kolekcji. Pozostałe są takie babciowe, zwyczajnie brzydkie. Ja na jesień też takie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Magda, Bardzo fajny sweter, najładniejszy z całej kolekcji. Pozostałe są takie babciowe, zwyczajnie brzydkie. Ja na jesień też takie lubię mój sweter?:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.10.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Madzia, Twój a czyj? Bardzo mnie się podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 02.10.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Venus, bardzo dziękuję za info o listwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ilutek no sweter mój mój a piszesz Madzia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.10.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Postawiłam wczoraj dozownik i ... nie pasuje ale uznałam, że muszę się przyzwyczaić. Na wieczór już mi się podobał a rano byłam zachwycona, haha to nie potrzebowalas wiele czasu na przyzywczajenie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts