Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My się obydwoje budzimy, mąż nawet częściej ode mnie, a myślałam, że takich osób nie ma :o. Robert to już w ogóle :rolleyes:. Czasami śpi "na jedno oko" (serio: jedno oko ma zamknięte, a drugie półotwarte i jakby czuwa - uwieczniłam nawet na zdjęciach - podobno niektóre zwierzaki też tak śpią). Zasypianie :rolleyes: - mąż tylko przy telewizorze, ja też potrzebuję z dwóch godzin, żeby usnąć, potem się denerwuję, że dziecko nie zasypia jak inne dzieci "na stojąco", tylko się męczy, a przecież to wszystko było do przewidzenia!

Ja mam małego tajfuna w domu a raczej tajfunkę, ma 2 lata a enargii tyle że królik duracell by przy niej wymiękł.

Ma 2 lata jest mądra i rozumna, wie że nie rzucamy, zbiła mi chyba ze 2 rzeczy no ale to przez przypadek i niechcący niż z premedytacją. Z szufladami miałyśmy przeprawy bo przecież w nich wszystko takie ciekawe, szczególnie w tych kuchennych, ale mam wrażenie że to był taki moment rozwojowy bo teraz nie mam tego problemu z szuflad to ona wywalała jak miała pół roku i potrafiła się tam doturlać bo jak jeszcze nie umiała nawet siedzieć to potrafiła się przetransportować na drugi koniec pokoju turlająco. To jest żywe dziecko, wszędzie jej pełno, ale żywe to nie znaczy niegrzeczne, ona wie co może a co nie, oczywiście musi dotknąć zobaczyć. A jeśli chodzi o sen ona od urodzenia mało go potrzebowała wstaje o 5-6 rano codziennie od urodzenia, chodzi spać o 20.00 w dzień ma jedną drzemkę od pół do godziny a cały czas biega, za piłką najczęściej, skacze, wdrapuje się, kocha rysować, malować nie ma problemu ze skupieniem uwagi, a jak coś narozrabia to zazwyczaj w momencie gdy ja nie mam czasu a jej się nudzi, wiec wymyśla sobie zabawy sama ;) Natomiast w gościach jest niesamowicie grzeczna :cool:

Londka miesiąc :yes: od zamówienia, ale po 15-stu dniach dopiero zostały wysłane. Krzesła pisało na aukcji że za 2 miesiące ;)

Diana a ja tam zawsze byłam łobuz, spokojny przy innych, w piaskownicy za to raz dwa rozrządziłam kto się czym bawi i dlaczego kolega ma mi oddać na ten tychmiast swoje grabki :lol2: jak coś spsociłam, bo mama zabroniła i np się skaleczyłam to udawałam że idę spać, żeby nie zobaczyła - czułam respekt :D