Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Balustrada bardzo fajna. Nie wiem czy chcialabym ją mieć u siebie, ale ogladać u kogoś jak najbardziej:yes:

A co do męza, to jak będzie spał to mu musisz mu ją ciagle opisywać. Moze zakoduje i potem uzna,ze ma świetny pomysł na balustradę:D

A przede wszystkim piękna ta lampka. jak ja nie przepadam za glamour itp (czy jaki to tam styl;) ), to ta jest rewelacyjna!

A! Zapomniałam. Dziś była wymiana całego pionu rury ze strychu i łazienki (tam co nam piękne aromaty przebijały) i...chyba sukces :wiggle: To już jakieś zboczenie, ale chodzę wącham i czuję coś czego wcześniej nie czułam...świeżość!! :lol2:

Wiecie co to oznacza jeżeli mąż niczego nie poczuje? :D Tapety, lampy, podłoga w holu górnym, listwy przypodłogowe!!!!!!!! :D

Wiecie co to oznacza jeżeli mąż niczego nie poczuje? :D Tapety, lampy, podłoga w holu górnym, listwy przypodłogowe!!!!!!!! :D

:yes::yes::yes:

Venusek, nie wiem, która barierka bardziej mi sie podoba...jak sie buduje parterówkę, to ma sie blade pojecie w temacie schodów...:rolleyes: ja tak mam przynajmniej...Obie ładne, ale nie wiem, która jest ladniejsza;)

Venusku, mam rysunek i kika fotek z wymiarami-podasz mi swojego maila?

Edytowane przez hazeleyes1982

Dziewczynki :hug:

Pysiaczku tak dawno u was nie byłam, aż mi wstyd :rolleyes: Nie niszczy, bo codziennie minimum godzinę się z nią bawimy w polowanie , jak drapie stary zniszczony fotel to też niosę ją na drapak w trybie pilnym karcąc po drodze. Teraz się nauczy że zniszczony można to później nowej sofy nie rozróżni i będzie skołowana czemu wtedy mogła a teraz nie, dlatego ja to przejaw największej konsekwencji :lol: mąż się śmieje, że dzieci to lekko ze mną nie będą miały :lol2:

Venus barierka http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif naprawdę mi się podoba :yes:

- ja nie znalazłam jeszcze do siebie barierki która by wywarła na mnie takie wrażenie jak ta Twoja :o

Musisz pracować nad mężem - bo barierka jest świetna :)

Super ta balustrada!

Taka nieoczywista :)

świetnie to ujęłaś :yes:

Dziewczyny z barierką to jest u nas problem, mąż powiedział, że po pierwsze paskudna :lol2: po drugie taka ilość metalu z profili kwadratowych cenowo nas zabije, a po trzecie nie wyobraża jej sobie tylko na górnym biegu takiej "urwanej"...a u nas schody są jak są i te standardowe rozwiązania to se mogę w ubikacji spuścić ;/

Dziewczyny z barierką to jest u nas problem, mąż powiedział, że po pierwsze paskudna :lol2: po drugie taka ilość metalu z profili kwadratowych cenowo nas zabije, a po trzecie nie wyobraża jej sobie tylko na górnym biegu takiej "urwanej"...a u nas schody są jak są i te standardowe rozwiązania to se mogę w ubikacji spuścić ;/

Szkoda :( Argumenty nie do podważenia, szczególnie drugi i trzeci.

Ale może się chociaż porządnie zainspirujesz?

Kurcze szkoda :(

Ale szukaj jeszcze czegoś w tym stylu :yes: bo to dobry trop :yes:

Oj to trudno... Czasem trzeba ustąpić, zwłaszcza jak mąż się uparł i napewno mu się paskuda nie spodoba. ;)

Co prawda wielu barierek nie widziałam, ale pewnie będzie musiało stanąć na pierwotnym pomyśle lub szkle, bo niestety nigdzie tak prostych nie widziałam.

ps. coś jest w tej barierce, ze się chłopom nie podoba. mój też jej nie chciał:confused:

Wczoraj wieczorem powiedział, że paskudna ale pewnie jak się napatrzy to uzna że śliczna, więc pod tym względem problem wielki nie jest. Natomiast cenowo...no nie wiem spróbuję wycenić, ale profile kwadratowe zaczynają się od 700 zł u nas w okolicy, z okrągłych to już nie to samo :no:

Ja patrzę też na to, że taka barierka jest bezpieczna, jakoś nie widzę na niej małych dzieci z głowami w szparach :lol2: Na cały bieg schodów na bank będzie za ciężka wizualnie ;/ Muszę męża pomolestować zdjęciami barierki forumowej Reni :D

Na pewno będziemy tam wracać, dla zainteresowanych Podkowa Wine Depot-Asador.

mmmm

polędwica (wołowa? argentyńska może jeszcze?!) z dwiema lampkami wina, krewetkami na przystawkę i deser za 100zł ... ehhh, następnym razem się podziel takimi nowinami!!!

Kocia już*podrosła. Słodziaczek :lol:

Pysiaczku tak dawno u was nie byłam, aż mi wstyd :rolleyes: Nie niszczy, bo codziennie minimum godzinę się z nią bawimy w polowanie , jak drapie stary zniszczony fotel to też niosę ją na drapak w trybie pilnym karcąc po drodze. Teraz się nauczy że zniszczony można to później nowej sofy nie rozróżni i będzie skołowana czemu wtedy mogła a teraz nie, dlatego ja to przejaw największej konsekwencji :lol: mąż się śmieje, że dzieci to lekko ze mną nie będą miały :lol2:

A bo u nas nic się nie dzieje, więc żadna strata :D

A u Ciebie co wejdę to nowe fotki kotka - super :)

Bardzo mądrze z tą nauką od małego :yes: Ja chciałabym jakieś zwierzątko i właśnie prędzej kota niż psa, ale właśnie zniszczeń się boję troszeczkę :oops:

Lecę na początek wątku zobaczyć co tam dodałaś :)