Venus_m 17.02.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 tak byłyby pod kątem prostym, chciałam raczej pokazać, że to nie druciane linki miały być :| Chyba sobie tą nową balustradę wydrukuję i będę przed snem mężowi pokazywać w końcu się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 17.02.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Balustrada bardzo fajna. Nie wiem czy chcialabym ją mieć u siebie, ale ogladać u kogoś jak najbardziej:yes: A co do męza, to jak będzie spał to mu musisz mu ją ciagle opisywać. Moze zakoduje i potem uzna,ze ma świetny pomysł na balustradę A przede wszystkim piękna ta lampka. jak ja nie przepadam za glamour itp (czy jaki to tam styl;) ), to ta jest rewelacyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.02.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Rutinka też nie wiem czy to glamour do końca, moim zdaniem nie. Lubię tę delikatną podstawę i materiałowy abażur, w glamour chyba raczej jest więcej metalu i kolistych kształtów. Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.02.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A! Zapomniałam. Dziś była wymiana całego pionu rury ze strychu i łazienki (tam co nam piękne aromaty przebijały) i...chyba sukces To już jakieś zboczenie, ale chodzę wącham i czuję coś czego wcześniej nie czułam...świeżość!! Wiecie co to oznacza jeżeli mąż niczego nie poczuje? Tapety, lampy, podłoga w holu górnym, listwy przypodłogowe!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.02.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Pięknie wygląda ta cegiełka podświetlona lampką Ale Fionki nic nie przebije A powiedz Venusku nic Wam nie niszczy? Bo jestem pod coraz większym urokiem tego kotka - to chyba zaraźliwe, bo widzę, że yokasia już wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.02.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) Wiecie co to oznacza jeżeli mąż niczego nie poczuje? Tapety, lampy, podłoga w holu górnym, listwy przypodłogowe!!!!!!!! :yes: Venusek, nie wiem, która barierka bardziej mi sie podoba...jak sie buduje parterówkę, to ma sie blade pojecie w temacie schodów... ja tak mam przynajmniej...Obie ładne, ale nie wiem, która jest ladniejsza;) Venusku, mam rysunek i kika fotek z wymiarami-podasz mi swojego maila? Edytowane 17 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.02.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Dziewczynki Pysiaczku tak dawno u was nie byłam, aż mi wstyd Nie niszczy, bo codziennie minimum godzinę się z nią bawimy w polowanie , jak drapie stary zniszczony fotel to też niosę ją na drapak w trybie pilnym karcąc po drodze. Teraz się nauczy że zniszczony można to później nowej sofy nie rozróżni i będzie skołowana czemu wtedy mogła a teraz nie, dlatego ja to przejaw największej konsekwencji mąż się śmieje, że dzieci to lekko ze mną nie będą miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.02.2012 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Pamiętacie nasze hokery w kuchni? Fajne są, tylko Fiona bardzo lubi na nich siedzieć, a że jest maleńka to miauczy z rozpaczy że wejść nie może, a jak w końcu wskoczy to bez zaczepiania pazurkami się nie da....no i tak z mężem myślimy żeby pokrowce z materiału uszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.02.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Venus barierka http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif naprawdę mi się podoba - ja nie znalazłam jeszcze do siebie barierki która by wywarła na mnie takie wrażenie jak ta Twoja Musisz pracować nad mężem - bo barierka jest świetna Super ta balustrada! Taka nieoczywista świetnie to ujęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.02.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Dziewczyny z barierką to jest u nas problem, mąż powiedział, że po pierwsze paskudna po drugie taka ilość metalu z profili kwadratowych cenowo nas zabije, a po trzecie nie wyobraża jej sobie tylko na górnym biegu takiej "urwanej"...a u nas schody są jak są i te standardowe rozwiązania to se mogę w ubikacji spuścić ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Dziewczyny z barierką to jest u nas problem, mąż powiedział, że po pierwsze paskudna po drugie taka ilość metalu z profili kwadratowych cenowo nas zabije, a po trzecie nie wyobraża jej sobie tylko na górnym biegu takiej "urwanej"...a u nas schody są jak są i te standardowe rozwiązania to se mogę w ubikacji spuścić ;/ Szkoda Argumenty nie do podważenia, szczególnie drugi i trzeci. Ale może się chociaż porządnie zainspirujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.02.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Dziewczyny z barierką to jest u nas problem, mąż powiedział, że po pierwsze paskudna po drugie taka ilość metalu z profili kwadratowych cenowo nas zabije, a po trzecie nie wyobraża jej sobie tylko na górnym biegu takiej "urwanej"...a u nas schody są jak są i te standardowe rozwiązania to se mogę w ubikacji spuścić ;/ Kurcze szkoda Ale szukaj jeszcze czegoś w tym stylu bo to dobry trop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 18.02.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Oj to trudno... Czasem trzeba ustąpić, zwłaszcza jak mąż się uparł i napewno mu się paskuda nie spodoba. Co prawda wielu barierek nie widziałam, ale pewnie będzie musiało stanąć na pierwotnym pomyśle lub szkle, bo niestety nigdzie tak prostych nie widziałam. ps. coś jest w tej barierce, ze się chłopom nie podoba. mój też jej nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.02.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Wczoraj wieczorem powiedział, że paskudna ale pewnie jak się napatrzy to uzna że śliczna, więc pod tym względem problem wielki nie jest. Natomiast cenowo...no nie wiem spróbuję wycenić, ale profile kwadratowe zaczynają się od 700 zł u nas w okolicy, z okrągłych to już nie to samo Ja patrzę też na to, że taka barierka jest bezpieczna, jakoś nie widzę na niej małych dzieci z głowami w szparach Na cały bieg schodów na bank będzie za ciężka wizualnie ;/ Muszę męża pomolestować zdjęciami barierki forumowej Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.02.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Przemogłam się, umieściłam fotki stanu obecnego lub mniej na początku wątku w pierwszym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.02.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Na pewno będziemy tam wracać, dla zainteresowanych Podkowa Wine Depot-Asador. mmmm polędwica (wołowa? argentyńska może jeszcze?!) z dwiema lampkami wina, krewetkami na przystawkę i deser za 100zł ... ehhh, następnym razem się podziel takimi nowinami!!! Kocia już*podrosła. Słodziaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.02.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Monia dokładnie!! było naprawdę pysznie, polecam Jak pisałam restauracja funkcjonuje w piątki i weekendy, w piątki specjałem są owoce morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.02.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Pysiaczku tak dawno u was nie byłam, aż mi wstyd Nie niszczy, bo codziennie minimum godzinę się z nią bawimy w polowanie , jak drapie stary zniszczony fotel to też niosę ją na drapak w trybie pilnym karcąc po drodze. Teraz się nauczy że zniszczony można to później nowej sofy nie rozróżni i będzie skołowana czemu wtedy mogła a teraz nie, dlatego ja to przejaw największej konsekwencji mąż się śmieje, że dzieci to lekko ze mną nie będą miały A bo u nas nic się nie dzieje, więc żadna strata A u Ciebie co wejdę to nowe fotki kotka - super Bardzo mądrze z tą nauką od małego Ja chciałabym jakieś zwierzątko i właśnie prędzej kota niż psa, ale właśnie zniszczeń się boję troszeczkę Lecę na początek wątku zobaczyć co tam dodałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.02.2012 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Venus, bardzo dobrze postępujesz z małą . Faktycznie strasznie się napaliłam mąż też, po części dzięki Tobie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.02.2012 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Venusku piękne zakończenie fotorelacji domu http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts