Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

eh no nie deprecha, humor mam ogólnie dobry - dziś mi się rano nawet mega ładnie włosy do pracy ułożyły (co nie zdarza się nigdy!) hehe. tylko zmęczenie i jakiś taki brak mobilizacji nastał. brakuje mi chyba złotej polskiej. było zajebiście ciepło i naraz dupa, zresztą ostatnie dwa tyg przechorowałam i kłopoty z oczami mam i w ogóle sypię się. zima chyba będzie (ale wczoraj sem-żem kozaki kupiła, a 2 mi stary kupił we włochach nie wiedząc, że nabyłam te 1, więc nie uświadomię go póki nie wrócił do domu i mógłby je potencjalnie chcieć zwrócić :D).

Rasowy:rotfl: ...wszystko fajne...tylko ja strasznie nie cierpie sierści .....grrrr...na ubraniach ...podłogach...itd..

ja nie lubię kotów. czyjeś owszem, u siebie nie widzę dla nich miejsca (plus kwestia kuwety - otwarte drzwi do srocza to coś co mnie drażni). pomijając już w ogóle mój 15h dzień pracy i fakt, że każde bydle mieszkało by de facto samo.

Duś może trzeba sie nasłonecznić troszkę bo to jesień tak sprzyja deprechom, no albo sobie nowe ładne białe drzwi zamówić o i koniecznie zakupić koty :lol2:

hehehehe nasłonecznienie się byłoby proste do zrealizowania, gdyby był tydzień temu. uniwerek ruszył właśnie ;/

yorki są sztywne :sick:

york to nie pies. powiększony szczur do zabawy (wybaczcie, ale dla mnie pies zaczyna się "od kolan" i ma jaja. wszystkie jorki, które znałam zostały pożarte przez pewnego sympatycznego owczarka hehe)

ja miałam husky i ukradli... ale matko jaki z niego był łowca... zjadł mi skórkowe baletki bo mu pachniały skórą i dwa kodeksy w skórę obłożone:bash:

:rotfl:

nie tragedii nie ma :no: ale jednocześnie nic specjalnego, nie zaboli bo przecież o tym wiesz :)

Ten granat póki co byłby na siłę, ile możesz w niej zmienić? mówię tu o pracach z burdelem, czy takie w ogóle odpadają?

================

ja się właśnie pół godziny głowiłam co ustawić na półkach kominkowych. Na razie ustawiłam karafkę, wino i myślę że brakuje mi maleńkiej tacki z kieliszkami shotami :rolleyes: