Venus_m 02.10.2013 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 łazienki dałaś kawałeczek, ja nic nie widzę na tym zdjęciu daj więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.10.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 eh no nie deprecha, humor mam ogólnie dobry - dziś mi się rano nawet mega ładnie włosy do pracy ułożyły (co nie zdarza się nigdy!) hehe. tylko zmęczenie i jakiś taki brak mobilizacji nastał. brakuje mi chyba złotej polskiej. było zajebiście ciepło i naraz dupa, zresztą ostatnie dwa tyg przechorowałam i kłopoty z oczami mam i w ogóle sypię się. zima chyba będzie (ale wczoraj sem-żem kozaki kupiła, a 2 mi stary kupił we włochach nie wiedząc, że nabyłam te 1, więc nie uświadomię go póki nie wrócił do domu i mógłby je potencjalnie chcieć zwrócić ). Rasowy:rotfl: ...wszystko fajne...tylko ja strasznie nie cierpie sierści .....grrrr...na ubraniach ...podłogach...itd.. ja nie lubię kotów. czyjeś owszem, u siebie nie widzę dla nich miejsca (plus kwestia kuwety - otwarte drzwi do srocza to coś co mnie drażni). pomijając już w ogóle mój 15h dzień pracy i fakt, że każde bydle mieszkało by de facto samo. Duś może trzeba sie nasłonecznić troszkę bo to jesień tak sprzyja deprechom, no albo sobie nowe ładne białe drzwi zamówić o i koniecznie zakupić koty hehehehe nasłonecznienie się byłoby proste do zrealizowania, gdyby był tydzień temu. uniwerek ruszył właśnie ;/ yorki są sztywne york to nie pies. powiększony szczur do zabawy (wybaczcie, ale dla mnie pies zaczyna się "od kolan" i ma jaja. wszystkie jorki, które znałam zostały pożarte przez pewnego sympatycznego owczarka hehe) ja miałam husky i ukradli... ale matko jaki z niego był łowca... zjadł mi skórkowe baletki bo mu pachniały skórą i dwa kodeksy w skórę obłożone:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.10.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja już wyżej pisałam,dodała bym tylko obrazki,nie malowała....może drzwiczki bym wolała na biało pomalować,ale zdjęcie jest bardzo małe i ciężko jednoznacznie powiedzieć...jednak ściany ja stawiam 100% biały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Duś koty i tak raczej powinny być dwa ja zakładałam że będziemy mieć tylko Fionkę, nie minęły 3 miesiące jak postanowiłam, że ona potrzebuje towarzystwa kiedy nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.10.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja bym ten granat sobie odpuściła ...ale Ty decydujesz:yes: z białym jest ładnie,przestronnie nawet jak na tak małe zdjęcie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.10.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Magda jaki masz kolor okien .....winchester??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.10.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 No nie wiem kusi ten granat ...ale z białym jest tak świeżo:) duża ta łazienka,ciemny kolor pomniejsza pomieszczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.10.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Torebki na zdjęciu boskie,ale jak na żywo......no zobaczymy kiedyś były portfele skórzane na zdjęciach piękne w realu:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.10.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja Ci powiem że nie ma dramatu jak na niebiesk ....jest naprawdę fajnie...... nie mam jej jakoś strasznie dużo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.10.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Dla mnie jest naprawdę ładnie......a i boskie te świeczniki Masz co to:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 nie tragedii nie ma ale jednocześnie nic specjalnego, nie zaboli bo przecież o tym wiesz Ten granat póki co byłby na siłę, ile możesz w niej zmienić? mówię tu o pracach z burdelem, czy takie w ogóle odpadają? ================ ja się właśnie pół godziny głowiłam co ustawić na półkach kominkowych. Na razie ustawiłam karafkę, wino i myślę że brakuje mi maleńkiej tacki z kieliszkami shotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Magda no pewno , że ślinić się na widok twojej łazienki nie będziemy ale nie wiem czego się czepiasz, jest fajnie i przesadzasz trochę, do skandynawi ci nie wiele brakuje, a foty no ja pinkole, nos mam w odległości 1 cm od monitora i tak nie wiele widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.10.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Madziu, a co Ty chcesz w łazience zmieniać?(pewnie już mówiłaś, ale ja słabo kleję dziś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.10.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Och ten Albi.. taki piękny świecznik.. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Magda no właśnie weź zrób foty w weekend za dnia takie żeby jasne były, bo ja sobie ten dąb wyobrażam i nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 obok umywalki dałabym jakieś ręczniki, najlepiej białe, fajny dozownik na mydło, jakiś fajny zapach , te świeczki chyba dałabym gdzie indziej pokaż resztę bo mozakla bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.10.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Reni no błagam Cie ...zostaw te świeczniki boskie są.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Reni no błagam Cie ...zostaw te świeczniki boskie są.. ale nie w tym miejscu, można by je dac np na podłogę, no nie wiem ale na blacie widze ręczniki, mydło, perfumy, zapachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 a mi w tym gabinecie się to drewno bardzo podoba ale wiadomo nie skończone to efektu nie ma, ale potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts