Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nadrobiłam... Uff :rolleyes:

Magda, jak się zgadzam z tym, że łazienka jest spoko. Obawiam się, że granat tylko ją przytłoczy i będzie wyglądała jak na tych zdjęciach przy słabym świetle - ciemno :( ale czekam na foty "zadnia" ;)

Czy ja dobrze kojarzę, żeTy planowałaś zmianę stołu? Coś już ruszyłaś w tym temacie? Bo ja się właśnie przymierzam :rolleyes:

:bye:

Reni :hug: za bezpośredniość "ocipiałaś" :rotfl:

helloł :bye:

Magda ja też w stylu skandynawskim widzę eamsy, pomieszane nawet z duchami (wiem wiem, nie taki gabaryt aby robić aż taki misz masz). Ja bym dała eamsy na szczytach a na bokach takie jak ma Kanka z naszego szymona :yes:

http://imageshack.us/a/img547/3962/isz3.jpg

Ja z umywalki Koło Twins średnio jestem zadowolona, badziew ;)

W baterię warto zainwestować :yes: deante cubic szybko nadaje się do wyrzucenia.

witajcie o poranku :D

jako, że to połowa forum zasiaduje :yes: to jest najszybsza szansa na odpowiedź :)

Venusko i wszyscy :welcome:

czy możecie mi powiedzieć: podczas budowy podpisywaliście na wszystko umowy z wykonawcami?

czy tak "na gębę" się dogadywaliście?

głównie chodzi mi o termin w jakim ma robota być wykonana

.

mam nadzieję że gospodyni nie będzie na mnie zła - jak się wpakowałam tu na krzywy ryj to przepraszam i usuwam

Łukasz69Karolina :) wiesz różnie to bywa, jak podpisujesz umowę to masz fakturę, jak masz fakturę to masz vat ;)

Z perspektywy czasu brałabym wszystko na umowę z vatem, chociaż drzwi mam na umowę i z fakturą a i tak opóźnienie miesiąc ;) Dobrze mieć kary umowne, ale na to zgodził się nam tylko jeden wykonawca ;)

Jjana dawaj ;)