mirela99 03.10.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 mam trzy lata deante cubic - nie narzekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 te z X fajne, ale jakieś takie sielskie, prowansalskie ja się nie znam na skandynawskim stylu więc to raczej moje luźne skojarzenia no ok, ja o deante cubic słyszałam same złe opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Wklejam. Nie patrzymy na lampę, szukam czegoś, ale nie wiem do końca czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.10.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 dzięki Venus, dzięki Tosia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 03.10.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Heloł Magda łazienka jest ok. Ja bym zmieniła oświetlenie górne, umywalkę i baterię Przemalowałabym drzwi szafki pod umywalką na biało, w oknie dała białe drewniane żaluzje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Magda mnie też ta lampa bardzo pasuje do tego stylu: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ikea-ps-maskros-lampa-wiszaca__0091262_PE226703_S4.JPG Jjana fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Heloł Karolina ja umowy tylko ustne, z jedną firmą miałam umowę JJana ależ masz boski stól:D Mada jak miała bym wybierac z nowoczesnych krzeseł to tylko krzesełaka Veni Edytowane 3 Października 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Dzięki. Stół jest boski, ale zostałam przez stolarza oszukana - bez umowy było Będzie wymieniał cały blat. Ma być identycznie jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 helloł laski Venus sorry za takie słowo, ale to był odruch jak zobaczyłam tę baterię retro:D Magda eamesiki to byłby czad i dębowy stół, i tylko nam sie wydaje , ze są oklepane bo ja w żadnym domu na zywo nie widziałam JJana super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.10.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 JJana super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Dywan leży pod stołem od niedawna. Wcześniej był w salonie. Położyłam pod stół z ciekawości. Moim zdaniem dodało to pazura. Do salonu kupiłam w popularne tu amerykańskie wzory Magda stół robiony na zamówienie u stolarza. Chciałam kupić jakiś stary i odnowić, ale wszystkie były za małe. Jako inspiracja miał służyć ten Teraz wybrałabym innego stolarza, żeby mój stół bardziej przypominał ten pierwszy, ale trudno się mówi... Magda, a w kwestii łazienki zbiłabym tą ramkę z płytek i dała drewnianą. Pasuje Ci? Edytowane 3 Października 2013 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 03.10.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Dywan leży pod stołem od niedawna. Wcześniej był w salonie. Położyłam pod stół z ciekawości. Moim zdaniem dodało to pazura. Do salonu kupiłam w popularne ru amerykańskie wzory jjana no właśnie jak ten hamerykański dywan z West? jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Zizi jestem b. zadowolona. Co prawda to wełna i trochę obłazi (na czarnych spodniach widać), ale mam nadzieję, że wyjdzie co ma wyjść i się skończy. Dywan jest gruby, ciepły i... piękny ... Staję sobie czasem i na niego patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Magda nie mam swojego wątku, plączę się Mogę wkleić kilka na chwilę, jak Venus pozwoli, później usunę. Łazienkę przerabialiśmy totalnie. Była z płytkami kupionymi w latach 90-tych, takie charakterystyczne "mazieje". Skuliśmy połowę, reszta na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jjana wklejaj ale koniecznie z before i after Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 03.10.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Dziewczyny szukam właśnie umywalek nablatowych prostokątnych, myślałam właśnie o KOŁO TWINS, ale piszecie, że są średniej jakości. Możecie polecić jakąś podobną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Tylko jedno chyba mam. To before To after Coś się pomieszało. To before Tylko, że before już w trakcie malowania. Płytki były od podłogi do sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 ja z twinsa jestem zadowolona, venus a co z nią nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 03.10.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Dziewczyny szukam właśnie umywalek nablatowych prostokątnych, myślałam właśnie o KOŁO TWINS, ale piszecie, że są średniej jakości. Możecie polecić jakąś podobną?? http://kolo.com.pl/produkt/umywalka_renova_nr_1_plan_65_cm_stawiana_na_blat/26445 ja ma taką i polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 [/ATTACH][/ATTACH] [/ATTACH][/ATTACH]I salon z nowym dywanem i poduszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts