jjana 03.10.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Wcześniej nie znosiłam tej łazienki - na dole. Koszmar był i tyle. W poprzednim mieszkaniu łazienkę remontowaliśmy "do cegieł". Jak wieczorem znajdę zdjęcia, to wkleję. Mieliśmy białe płytki. Wyszło super. Jak się dorobimy to tutaj też zmienimy Jednak 500 zł sprawiło, ze tej łazienki szerokim łukiem już nie omijam. Muszę jeszcze dokupić kinkiet. Będzie chyba Fjalbacka z Markslojd. Za dywan na West zapłaciłam 1617 zł z przesyłką. Polowałam na niego długo. Były też w zeszły weekend, ale z poliestru - ten jest wełniany. Naprawdę robi wnętrze. Mariomili, temat drzwi wraca co jakiś czas. Wszystkie podłogi cyklinowaliśmy. Mieliśmy dość remontów n jakiś czas i drzwi zostały. Chcę je przemalować, ale to się wiąże ze skrabaniem z lakieru. Może znajdę kogoś, kto maszynowo przemaluje. Gdzie mam pójść Kogo szukać Pojęcie nie mam. To jeszcze schody pokażę przed i po Edytowane 3 Października 2013 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 JJana super:) dywan,poduszki i latarenki mogę zaadoptowac:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 ten twój salon, kuchnia i jadalnia powalił mnie na kolana, dobrane kolory , meble, faktury - czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.10.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Z tymi drzwiami tez da sie żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Reni przywracacie mi wiarę w siebie, bo nie każdemu się podoba Chociaż ostatnio koleżanka mi powiedziała, że mój salon wygląda jak z zagranicznej gazety Tosia komoda biała to... Ikea Kupiona 4 lata temu, tuż przed narodzinami córki. Chyba zaraz później wycofana. Zobaczyliśmy ją w sklepie - nie chcieli sprzedać. Uparłam się, że ta i żadna inna. Po 3 miesiącach kupiliśmy. Już ich zaawansową ciążą straszyłam i tym, że dziecka ubrania na podłodze będę układać London latarenki wiadomo od kogo, a poduszki możesz uszyć. Byłam w sklepie ładnetkaniny.pl Pojechałam osobiście i stamtąd mam tkaniny na zasłoby w sypialni. Nie patrzcie na łóżko - do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Mi się łóżko podoba.....Reni sprawdzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Magda dzięki. Naprawdę się cieszę, bo taki efekt chciałam osiągnąć - własnie niby mnogości rzeczy, ale nie zagracenia. Jeszcze się zastnawiam czy tego szarego fotela gwoździami tapicerskimi nie obić. My się urządzamy tu już 1,5 roku. Wprowadzaliśmy się - wyglądało inaczej. Stopniowo wymieniamy. Cieszy mnie to powolne urządzanie, bo mam czas na przemyślenie, dobranie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Reni przywracacie mi wiarę w siebie, bo nie każdemu się podoba Chociaż ostatnio koleżanka mi powiedziała, że mój salon wygląda jak z zagranicznej gazety jeśli ktoś ma na drugie imię kicz to pewno , że mu się nie podoba, ja uwielbiam zestawienia różnych mebli, inna komoda, inny stół, a jak jeszcze są w innych kolorach to już czad, oczywiście trzeba umieć takie wnętrza stworzyć tak jak Ty , przykład ta czerwona komoda w salonie, większość ludzi by powiedziała, ze nie pasuje a nieliczni ją zestawią z innymi i jest bosko, dokładnie jak ze skandynawskiej gazety, dywany bajka ale te ceny:mad::mad: jezusie dużo mogę zapłacić za jakąś rzecz ale za dywan nie potrafie:D:D:D Moim zdaniem ukłony i brawo ale żeśmy ci posłodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jjana naprawdę super dywan cenowo dla mnie masakra, ale wiem też że jak za wełnę to dobra cena Emi tak dotarły, super są Magda Zet chciała mi je w MG podwędzić jedna poszewka taka bardziej naturalna bawełna a druga sztuczna (bardzo mojemu mężowi pasuje pod laptopa, oczywiście ta z koniczynką ). Wszystko obfocę jak wrócę o realnej porze zdjęciowej do domu ostatnio nie mogę się wcześnie podnieść, a nawet jeżeli tak jak dziś o 6.10 to zasypiam w wannie i budzę się o 6:45 i wtedy mycie głowy a teoretycznie najpóźniej powinnam wyjechać 7.20 z domu żeby być na 8, wyjeżdżamy ok 8 i jesteśmy na 8.40 Uświadomiłam sobie jedną rzecz, że bardzo wizja domu jednak mi się zmieniła. Jak miałam minimalizm (czyli nie miałam nic ) to myślałam, że będę mieć wszystko takie hiper nowoczesne i czasem jakiś z innej bajki odjechany np fotel albo krzesło. W miarę zjadania rozumów apetyt rósł i ta wizja już nie wystarczała. Zaczęłam zwracać uwagę na detale i tak zakochałam się w stylu klasycznym. Nie do końca jeszcze widzę go u siebie np klasycznej kuchni nie mnie najbardziej podoba się łączenie rzeczy nowoczesnych z klasycznymi, ale nie tak jak kiedyś że totalnie dwa bieguny, tylko raczej każda rzecz elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 no zouza, po prostu jak jest co to chwalę jak widzę masakrę to piszę, inni milczą, ot taka różnica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Reni ja też wolę napisać, ale nauczyłam się że są osoby które można tylko chwalić dlatego nie lubię wątków gdzie ktoś pisze "ale masz ślicznie, pozwolisz że się przysiądę i po cichutku będę podglądać? " - wiem, nie ma się wpływu kto co komu napiszę, ale ja wolałabym aby ktoś przyszedł, przywitał się, pochwalił lub nie i z nami plotkował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Classic rabatu niestety nie dostałam. Rzeczywiście kosztowało niemało, ale w salonie mam z lnu z Ikei, więc wytłumaczyłam sobie, że tam kosztowały mniej, wiec tu więcej. Ale bez przesady. Przecież u mnie w tych salonach z zasłonami ceny ok. 100 zł/metr to standard, a ja płaciłam ok. 40 zł. Reni, Venus dywan to najdroższy mebel w salonie i w jadalni Nawet stół był tańszy Kampania zaczęła się jak byłam na urlopie. Normalnie ręce mi drżały jak kupowałam przez telefon Na czerwoną komodę chorowałam też długo. Pojechaliśmy do I. - nie ma. Pytamy obsługi,a pan mówi, że one się nie sprzedają i nawet nie wystawiają na sklep, żeby miejsca na nie nie tracić. Posłodziłyście nieźle, ale dziękuję Venus, a ja od Ciebie zgapiłam kinkiety i lustro. Tylko nie zamówiłam jeszcze, bo nie wiem czy by pasowało. Zrobię wieczorem zdjęcia korytarza na górze, to doradzicie, ok? Bo na razie biję się z myślami. Kinkiet kupię za tydzień. Mam już abażur - biały ze srebrną lamówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 "ale masz ślicznie, pozwolisz że się przysiądę i po cichutku będę podglądać? " dokładnie ale z drugiej strony przyjść , przywitać się i powiedzieć ale masz masakrę:lol2: dlatego w galeriach nie ma taki wyskoków jak na ogólnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 masakra! haha w galeriach jakby nie było w większości jest stałe towarzystwo. dokładnie, a nawet jeśli przyjdzie obcy i skrytykuje to cała armia adwokatów go zdepta:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Magda ja nie kupowałam gotowych zasłon tylko materiał na metry. Nie jestem pewna, ale chyba z miesiąc temu w Jankach widziałam. Zasłony, poduszki szyje mi mam, więc wychodzi taniej niż gotowce. Mnie się bardzo podobają te jasnoturkusowe zasłony z I, ale na moje oka potrzeba ich dwie paczki - czyli 500 zł. Nie mogę się przełamać Choruję jednak na tą lampę https://www.google.pl/search?q=ikea+lampa+zielona&client=firefox-a&hs=oPL&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=hS5NUs-jPMjJ4ATIlIGIAQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=610&dpr=1#facrc=_&imgdii=_&imgrc=6pJePguHndgj8M%3A%3BG9G-pOYQg6rBzM%3Bhttp%253A%252F%252Fimage.ceneo.pl%252Fdata%252Fproducts%252F17678294%252Fi-ikea-ljusas-ysby-zielona-301-950-63.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ceneo.pl%252F17678294%3B500%3B500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 oczywiście nie tu dobrze , że to dodałaś:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 i to mnie wkurza - w INNYCH/ niektórych wątkach :rotfl: oczywiście nie tu Jjana a widzisz na materiały na metry nigdy w I nie patrzę - chyba czas zacząć. Krawcową mam dobra i "za grosze". Turkusowe też mi się widzą..ale za 200 2 paczki ja te turkusowe też kupie dla córki, mam już poduchy do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 A ten materiał warty ceny, jest taki grubszy ,czy lichutki jak viviany??? Tak tak tu na podwórku Ven się nie słodzi...mi to pojechałyście jak starej kozie po cycochach:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Reni pewnie, że przyjść i powiedzieć że się ma masakrę jest nie bardzo, zwłaszcza na dziennikach czy galeriach, ale na ogólnych uważam że można. Sporo ludzi tam zagląda, może ich dyskusja zgorszy ale przynajmniej zobaczą na co zwracać uwagę. Ja wolę jak się ktoś tu przywita i napisze np "dom nie moja bajka, ale będę podglądać" przecież nie o to chodzi aby się każdemu to samo podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Magda to na poduchy policzcie sobie po 80 zł sztuka i od razu się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts