jjana 03.10.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Magda za 200 złotych to raczej ich nie kupimy A szkoda! Czasem są promocje z Ikea Family - 15 %, tyle że ja za daleko mieszkam, żeby po zasłony jeździć. A materiały na metry są super - w gabinecie też mam zasłonki z tego. I są też świetne w takie biało czarne wzory - jeden mam oprawiony w ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Magda, na pewno nadaje się ten. Gruby jest http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50238815/ (ja myślałam o nim na lato) Ten jest fajny, ale cienki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80173365/ Mam nim "obitą" szafkę w gabinecie. Popatrz w Ikei na lny - naprawdę fajne. U mnei jako zasłony sprawdzają się super. Wiadomo - prasować dość cieżko, ale efekt jest. U mnie w salonie, na tej ścianie, obok kominka zawiśnie jeszcze kiedyś obraz Izy Staręgi z cyklu kobiecie twarze. I będzie to drugi najdroższy mebel Chociaż nie - biały Hemens też nie był tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.10.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 To jeszcze kawałek jadalni - [ATTACH=CONFIG]216149[/ATTACH] Miałam zakładać swój wątek, ale pokazałam już wszystko Mam pytanko o ta grafikę na szklanej witrynce, gdzie można taką nabyć ?? Fajne klimaty, ja jestem za wątkiem...nawet takim galeryjnym zeby te wnętrza można było oglądac na lepszych/większych fotkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.10.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 ... ale ja wolałabym aby ktoś przyszedł, przywitał się, pochwalił lub nie i z nami plotkował ja się mogę przyznać że już któreś podejście robię do plotkowania tu... ale niestety to chyba nie moje progi, bo ja nie ogarniam tych skrótów sklepów o których tu piszecie, tych modeli lamp/krzeseł/itd które tu polecacie i doradzacie... więc siedzę cichusio i co jakiś czas zerkam - a może jest wątek na jaki mogę coś naskrobać no i czasem o coś zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 e tam, mnie się podoba forma tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ivy, podaj maila, to Ci wyślę - powinnam mieć gdzieś zapisane. Drukowałam w drukarni na dobrym papierze i oprawiałam - albo na wymiar albo w ramki z I. Nie pamiętam już. Magda, czyli na Śląsku mieszkasz. Ja mam "tylko" męża ze Śląska Katowicka I. ma świetne promocje - przeglądam czasem. Te warszawskie się nie umywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Magda sprawdzamy na ile? ŁukaszKarolina oj tam, każdy się kiedyś uczył pytaj jeżeli czegoś nie wiesz, przecież to żaden wstyd. Ja jak zalogowałam się na forum to robiłam podchody do wątku Monah, nie mogłam się odważyć nic napisać, a później jakoś poszło i nie rozumiałam zachwytu nad ghostami. Wszystkie tam jak jeden mąż ghościk idealnie by pasował, a ja cholera czaiłam z cicha co to ten ghost cały jest, nie podobał mi się. W końcu obejrzałam jedną, drugą inspirację i musiałam je mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Strasznie mnie śmieszy jak ktoś piszę, że "styl forumowy", owszem jest wiele powtórzeń pewnych rzeczy jak np latarenki prawie w każdym domu, ale skoro są ładne i w dobrej cenie to dlaczego nie ściągnąć? przecież to komplement. Ja na pewno wolę mieć dom forumowy niż przeciętnego Kowalskiego jak w katalogu BRW i firankami do kaloryfera, swoją drogę nie pojmę jak teraz w nowym domu można sobie zrobić grzejniki na ścianach wiem, że są i ozdobne, bardzo drogie...ale nie mogę pojąć, chyba że ktoś nie ma zbyt wielu funduszy, ja mam kredyt to na pewne rzeczy mogłam sobie pozwolić (co jest dobre i złe jednocześnie ). Edytowane 3 Października 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 No właśnie Venus. Nie bywałam za często, ale te zarzuty o styl forumowy też mnie wkurzały. Nie byłam w żadnym innym domu, w którym byłyby Eamsy czy poduchy w koniczynkę (krzesła kupił później też mój brat). Również tak popularna Ikea wcale nie gości w każdym domu. Owszem - dodatków, pierdółek ludzie mają sporo, ale mebli naprawdę niewiele. Bo zwykle zwycięża BRW - bo jest na lata, a Ikea taka pogardzana - "Z Ikei? Szajs!" Lepsza meblościanka z rysunkiem drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jjana dokładnie, z IKEA to ja widuje stolik Lack, podkładkę pod laptopa i wazoniki kolorowe na półkach meble, tkaniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.10.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) okej - to będę dopytywać dokładnie o co cho a ghosty to już wiem - te przezroczyste krzesła hehe tak, ja dopiero zaczynam budować, bo jeszcze nawet SSO nie mamy no wiec mało wiem o wnętrzach... ale - ja chcę mieć taki forumowy styl właśnie bo w otoczeniu nikt takiego nie ma, wszyscy meblościanki drewnopodobne, ściany beż, dywan brąz... same odcienie ziemi i piachu... a ja chcę jasno, biało i kolorowo a to Venuska Ty nie masz grzejników?? na piętrze masz podłogówkę też? Edytowane 3 Października 2013 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Karola wszędzie mamy podłogówkę, grzejniki jako dodatek w łazience - takie drabinki nowoczesne na ręczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Magda znamy i lubimy :rotfl: Zaraz mam spotkanie zespołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.10.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Karola wszędzie mamy podłogówkę, grzejniki jako dodatek w łazience - takie drabinki nowoczesne na ręczniki no właśnie ja też tak chcę, by w sypialniach była podłogówka ale mąż kręci ciut nosem że grzejnik bo mu jego rodzice suszą głowę o to bardzo... ehhhh i jak ja mam go przekonać kurna... zagrozić rozwodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Tosia założę, może nawet w weekend Już u "siebie" poproszę o radę w sprawie korytarza. A plakat mogę wysłać - wywołuje uśmiech, ale nie wszystkim chce się czytać i wychodzą nieświadomi Zdjęć niestety robić nie umiem, chociaż powinnam. Byłam w salonie mebli Vox i tam mają świetne dodatki - fotele w stylu lat 70-tych, grube koce robione na drutach, ale większość mebli wiadomo - standardzik, jak w dobrej, polskiej rodzinie Tosia o Ikei mówią tak ci, którzy jej nie znają. I myślą, że porwali się ma wypasione meble z BRW. A mnie to strasznie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 03.10.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Venus super, że Ci się drzwi podobają i ogólnie jesteś zadowolona. Gałeczka śliczna, u mnie nie przeszła ze wzglęgów technicznych. Choć na takie porządne fotki jeszcze czekam. Dziewczny plotkujcie dalej i dużo czasem Was poczytam do kawy, sama czasu nie mam na to zbytnio. Co do stylu " forumowego" - coś w tym jest. Ale ... przyznam, że u nikogo poza forum pewnych rzeczy i tegoż stylu nie widziałam. Więc to takie opatrzenie forumowe tylko. Ogólnie każdy się urządza jak chce i ma muu być w tym domu dobrze i wygodnie. Ale jak my wprowadziliśmy się i na odwiedzających gościach wciaż zdziwienie budziło, dlaczego białe drzwi i listwy ? Wielu osobom białe kojarzy się z komuną , gdzie każdy w bloku miał białe drzwi z dykty. Jakby zobaczyli plastikowe krzesła to by padli chyba. No ale ważne że każdy się dobrze czuje u siebie nawet z BRW. Ja dzięki forum uniknełam wielu błędów , ale to według mnie. Co nie znaczy, że dla innych muszę mieć super. Choć uważam, że jest jakaś baza, podstawa poprawnego urządzania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jjana dokładnie, z IKEA to ja widuje stolik Lack, podkładkę pod laptopa i wazoniki kolorowe na półkach meble, tkaniny? i jeszcze ten srebrny pojemnik z dziurkami na sztućce, na 100% kazdy kto był w ikei go ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.10.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 nie-e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 To jeszcze powiem, że w poprzednim mieszkaniu miałam białe drzwi - Fiordy z Porty chyba. I żałuję, że nie mogłam ich zabrać Te przemaluję, ale chyba poszukam jakieś lakierni, bo boję się zacieków. Reni i tą wielką szklaną misę na sałatę. Kiedyś musiałam na szybko zorganizować oficjalną imprezę dla kogoś. Potrzebne były pojemniki na poncz. Cięzko znaleźć w 2 godz. wieczorem. Obdzwoniłam koleżanki - zebrałam 4 identyczne misy z I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 same odcienie ziemi i piachu... :rotfl::rotfl: jeszcze nie słyszałam takiego okreslenia Karola ja długo nie wiedziałam co to PW, cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts