Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lukasz69karolina - u nas też podłgowka jest w sypialni i nie ma żadnego problemu. Tym bardziej, że przy podłogówce powietrze jest duża wilgotniejsze (kaloryfery je bardzo wysuszają) i uważam, ze jest zdrowsza o wiele niż tradycyjne grzejniki.

A nad "drabinkami" pomyśl. Bo u nas przy podłogówce (piec np teraz ma wiecozrem 23 stopnie) - taka woda jest też w grzejnikach. Są one ledwie ciepłe. Czy faktycznie warto ? Ja żałuję że wywaliłam tyle pieniędzy na to ustrojstwo. Bo i tak ręczników na nich nie susze (nienawidzę suszenia szmat w łazience).

Karola wszędzie mamy podłogówkę, grzejniki jako dodatek w łazience - takie drabinki nowoczesne na ręczniki :yes:

ja tez tak będe miała, zero grzejników :yes:

i jeszcze ten srebrny pojemnik z dziurkami na sztućce, na 100% kazdy kto był w ikei go ma

nie ja takiego nie mam, mam zmywarkęi nic nie myję w rękach :yes:

Reni i tą wielką szklaną misę na sałatę. Kiedyś musiałam na szybko zorganizować oficjalną imprezę dla kogoś. Potrzebne były pojemniki na poncz. Cięzko znaleźć w 2 godz. wieczorem. Obdzwoniłam koleżanki - zebrałam 4 identyczne misy z I. :)

Misę mam, własnie na poncz kupiona kiedyś :cool:

london - pozbądź się uprzedzeń.

Znajdź mi na forum kogoś, kto żałuje, ze ma podłogówkę ? A zobacz ile osób żałuje, że nie dało jej wszedzie.

Nie wiem co to nawilżacz powietrza, klimat rewelacyjny. Jedyny minus to: nie nauczę Sonii nigdy chodzić w papciach i nie mam gdzie wysuszyć na szybko prania (wieszam na zbiorniku na wodę) :).