mirela99 03.10.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Tosia - przeciez właśnie podłogówka jest polecana do wysokich pomieszczeń bo nie ma takiej cyrkulacji powietrza jak przy kaloryferze i ciepło zamiast iśc do góry (przy kaloryferach) to zostaje przy podlodze. Znajomi mają podłogówkę przy suficie wysokim na 15 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Venus, właśnie o tym mówię. Impreza nie za tania, więc się zastanawiam. W poprzednim mieszkaniu mieliśmy wykłądzinę w części przedpokoju. Nie najtańsza, ale też nie hiper droga. Cztery lata leżała, najbardziej uczęszczane pomieszczenie w domu, ale wyglądała świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.10.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 mój maż marudzi że sama podłogówka nie da rady... ale zapomina że nasza rodzina z tych zimnolubnych no i czy ja kupię grzejnik wysoki na 20cm by mi wszedł pod okno??? co mi da ciepła takie małe gówienko? na strychu będą raczej grzejniki bo tu już nieprzeforsuję zapewne podłogówki - bo jednak przez lata góra będzie nieużywana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 03.10.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 cześć dziewczyny to i ja się dołączę do zachwyconych podłogówką zawsze mieszkałam z kaloryferami i widzę ogromną różnicę w samym "rozchodzeniu" się ciepła nie wspomnę o zabieraniu miejsca i ustawności w pokoju... kaloryfery drabinki dałam w dwóch łazienkach ale każdy z grzałką dodatkową Venuska drzwi piękne...też chciałam takie właśnie...ale cena dla moich 13 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.10.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 No nic wychodzi na to że musze zbudowac nowy dom z podłogówką, a poważnie jakby to odemnie zależało byłaby podłogówka. A no i nie mam ociekacza na sztućce z Ikea ale mam za to szklaną miskę i podkładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 03.10.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 .... Rozprawianie o tym czy podłogówka lepsza od kaloryferów to jak debata o wyższości Świąt Wielkanocnych nad Bożym Narodzeniem my mamy wszędzie i nie żałujemy... No właśnie ja nie mam wszędzie i teraz żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 03.10.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 No nic wychodzi na to że musze zbudowac nowy dom z podłogówką, a poważnie jakby to odemnie zależało byłaby podłogówka. A no i nie mam ociekacza na sztućce z Ikea ale mam za to szklaną miskę i podkładki Dokładnie tak samo jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 03.10.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 a ja nie wierząc w podłogówkę kazałam zrobić w razie W odprowadzenia pod kaloryfery są zamaskowane pod podłogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.10.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Tosia a ja pisałam, że właśnie przy wysokich sufitach podłogówka jest najlepsza bo nie grzeje niepotrzebnie sufitu.Ale każdy robi jak uważa , nie narzucam.Tylko śmiac mi się chce jak ostatnio sasiad który stwierdził, że A) takim małym piecykiem to my sobie możemy piekarnik nagrzać (pon ma wielko i pali w nim wszystko łacznie z meblami) B) podłogówka to nie nagrzeje całego domu - przyszedł zeszłej zimy do nas w 2 swetrach. I po wejściu powiedział - ciepło tu macie bardzo, muszę się do koszulki rozebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) My w każdą zime dogrzewamy się kaloryferami,na samej podłogówce sorki wiem że mnie zjecie...ale ja zamarzam:yes: tylko podłogowe mamy jesienią Edytowane 3 Października 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 03.10.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 i dobudować dodatkowy komin....bo nie wierzyłam w pompę ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.10.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 london - to masz schrzanioną podłogówkę - zaoszczędziła ekipa na materiale. Ja przy -30 uzyskuję 27 stopni - to masakryczna temperatura nie do wytrzymania. Piękne te Ikeowskie zasłonki ... jutro podjade pomacać. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.10.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Karolina - możesz dać grzenik na ścianie obok wąski ale długi... są bardzooooo drogie jak miała Gumisowa..ale są też tańsze wersje. Albo najtańsza + fajna obudowa. oooooooo właśnie :) niech będzie chole** drogi, to może wtedy ten mój zrozumie że szkoda kasy na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 a ja mam w zimie podłogówke raczej na minimum, przy mrozach 20 stopni daję na ten 2 poziom i podgrzewam kominkiem, gdyby podłogówka chodziła na maxa po sprzątaniu byłabym spocona, ale ja ciągle sprzątam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Mirela nie to nie oszczędnośc,mamy bardzo gęsto położoną...dla mnie w syrki gorąco a na wysokości głowypiżdzi, ale nie ma co dyskutować każdy ma swoje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 03.10.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 he, he...Reni u mnie i ze mną jest dokładnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.10.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ja też się zastanawiam nad eamsami w 3 – 4 kolorach. Muszę tylko gdzieś jakiś dorwać i dupkę na jakimś usadzić. Magda – mi by tam do Ciebie chyba jednak bardziej pasowały X’y z Ikei. Masz nowocześnie, ale chyba nie aż tak surowo we wnętrzach (np. malinowe firanki, których trochę nie kumam ). a Ingolfy są pomimo, że sielskie to baaardzo Scanii A jaka ta wycena stołu? I gdzie zamawiasz? U jakiegoś lokalnego stolarza? Venia, to jaką kurtkę kupujesz? mi to pojechałyście jak starej kozie po cycochach:eek: Ale tekst i jak ja mam go przekonać kurna... zagrozić rozwodem? Cel uświęca środki :devil: Ja nie mam ani pół grzejniczka w domu. Nawet w sypialni, a tam na podłodze wykładzina dywanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Classic oczywiście, że można panele różnica jest bardzo delikatna, mamy pistolet laserowy do mierzenia temperatury i zapewniam że nie jest to różnica drastyczna. W sklepie każdy Pan odradzał korek na podłogówkę, bo ciepła nie będzie, pomiar pistoletem, wszystko jasne - nie ma różnicy między korkiem a innym podkładem pod panele w temperaturze ŁukaszKarolina my jesteśmy ciepłolubni i u nas w domu zazwyczaj sauna Hej Leia coś o tym wiem, u nas 11 szt + opaska do garderoby ale cena i tak przyzwoita wyszła. Londonka przegapiam Twój tekst :rotfl: uwierz mi, że niektórzy mieli gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.10.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 tak, fakty zimnych płytek - zgadzam się. Żałuję, że nie dałam quick stepa w innych pokojach (np z salonie, choć bałabym się zniszczeń jak się z tarasy wchodzi do domu)). Sonia ma panele i ma najcieplejsza podłogę (ciepły panel jest przyjemniejszy niz ciepła płytka). Ja z kolei należe do tych, co mają ciagle zimne stopy i ciepła podłoga jest dla mnie idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 03.10.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 u mnie było 14 sztuk drzwiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts