Venus_m 19.02.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Yokasta cieszę się, my sobie bez młodej tego domu teraz wyobrazić nie możemy, aż się dzieci zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.02.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No dzieci to mi się chce już od dawna ale chcieć to nie wszystko :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 To do roboty dziewczyny Będzie miał kto na nasze emerytury pracować Galeryjka super. Cały czas mnie zastanawiało ile tam miejsca na przeciwko szafy w wiatrołapie i jak kominek wygląda, ale nie chciało mi się przez te wszystkie strony przechodzić. A dziś taka super niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.02.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 My z dzieckiem jeszcze 2 lata chcemy poczekać, ale czy nam bocian wcześniej nie wyląduje to się zobaczy samo Pszczółko te zdjęcia to takie sobie, z różnych etapów, raz na parapecie miska biała, raz storczyk bez osłonki itp. W miarę będę aktualizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.02.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Pszczółko j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 20.02.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 mnie tu jeszcze nie było, więc oficjalnie się witam! z miejsca ide z prośba, może pamiętasz co to, skąd to?znalezione na 1 stronie, strasznie ładniutkie! http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P1292202.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Editg witam Oczywiście, że pamiętam, kupione na pewno w 2011 roku ale w okresie październik-grudzień w Home & You, ja mam te niższe były też wyższe. Cena za sztukę to chyba 29 zł, wyższych 39 zł. Nie wiem czy jeszcze maja je w swojej ofercie, ale sprawdzić pewnie warto. To jest świecznik do którego wkłada się zwykłą okrągłą świeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 20.02.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Dziewczyny też tak mówiłam jak wy, ale w końcu poszliśmy z mężem ''na zywioł'' i teraz wiem że to była najlepsza decyzja na świecie. Jakoś się wszystko ułożyło, a nawet o drugim myślimy. A co będziemy sobie żałować Ale Venus młodziutka jesteś (yokasta pewnie też ) więc nic straconego, jeszcze zdążycie. Venus a ja znow z pytaniem. Jakiej firmy macie piec? Grzejników chyba nie macie nigdzie? Jaką utrzymywaliście temp w domu? No i na to pytanie nie musisz odp (albo jak wolisz na priv) dużo wyniosło was ogrzewanie? Zastanawiamy się by wogóle nie robić wyprowadzeń pod grzejniki, ale na tym naszym zadu... tochę się obawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Pszczółko ogrzewamy gazem, piec jest vaillanta kupiony w jakiejś promocji 3 w 1, był już raz całkowicie zmieniany ale serwis mają dobry Za ogrzewanie płacimy na razie 260 zł, ale to na razie prognozy tylko. Wszędzie mamy podłogówkę i żadnego grzejnika, tylko po jednej drabince na łazienkę żeby ręczniki szybko schły. Generalnie jesteśmy ciepłolubni i mamy tak 23 stopnie w domu, ale dzisiaj nie mogłam usnąc bo mi w tej temeperaturze było za duszno. Kot usłyszał budzik o 5.40 i brykał po nas jak po trampolinie. Odganiałam ją 25 min bo tyle dałam sobie na poleniuchowanie od dzwonku budzika, ale z leniuchowania nic nie wyszło, bo Fiona uparta tak samo jak i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 20.02.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Dziewczyny też tak mówiłam jak wy, ale w końcu poszliśmy z mężem ''na zywioł'' i teraz wiem że to była najlepsza decyzja na świecie. Jakoś się wszystko ułożyło, a nawet o drugim myślimy. A co będziemy sobie żałować Ale Venus młodziutka jesteś (yokasta pewnie też ) więc nic straconego, jeszcze zdążycie. dziecko chciałam już na studiach, ale jakoś nie chciał bociek latać. w końcu doleciał w najmniej spodziewanym momencie, mam nadzieję, że i nam się ułoży. ps. ja też "młodziutka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 20.02.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Oczywiście, że pamiętam, kupione na pewno w 2011 roku ale w okresie październik-grudzień w Home & You, ja mam te niższe były też wyższe. Cena za sztukę to chyba 29 zł, wyższych 39 zł. Nie wiem czy jeszcze maja je w swojej ofercie, ale sprawdzić pewnie warto. To jest świecznik do którego wkłada się zwykłą okrągłą świeczkę. super, że to h&y, może jeszcze znajdę. śliczne są!i fajnie, że na okrągłą świeczuszkę, takie zawsze są w domu:D cenę też maja dobrą, będę polować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.02.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Jeszcze niedawno na wyprzedaży je widziałam edi. Chyba w CH Molo jak mnie pamięć nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ja sama z chęcia dokupiłabym ich sobie jeszcze, miałabym do innego pokoju i w razie stłuczki Byłam dziś w TK w centrum, oh no ja chcę lampę!!!!! mąż i tak powiedział, że mogę zapomnieć, ale powzdychać zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Z ostatniej chwili nie wnętrzarsko dostałam pracę po 5 spotkaniach rekrutacyjnych i w sumie trwającym procesie 2,5 miesiąca!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 20.02.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Z ostatniej chwili nie wnętrzarsko dostałam pracę po 5 spotkaniach rekrutacyjnych i w sumie trwającym procesie 2,5 miesiąca!!!!! o to super!gratuluję!5 spotkań...ile nerwów, meksyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Eee tam Ja już nie w takich warunkach stresujących pracowałam, to to był luz naprawdę dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 20.02.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Nie no to super Wielkie gratulację. Teraz możesz sobie kupić lampę w nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 ja mając wizję wypłaty już nabrałam chęci na większe zakupy...lampa poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.02.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts