Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Editg witam :welcome:

Oczywiście, że pamiętam, kupione na pewno w 2011 roku ale w okresie październik-grudzień w Home & You, ja mam te niższe były też wyższe. Cena za sztukę to chyba 29 zł, wyższych 39 zł. Nie wiem czy jeszcze maja je w swojej ofercie, ale sprawdzić pewnie warto. To jest świecznik do którego wkłada się zwykłą okrągłą świeczkę.

Dziewczyny też tak mówiłam jak wy, ale w końcu poszliśmy z mężem ''na zywioł'' ;) i teraz wiem że to była najlepsza decyzja na świecie. Jakoś się wszystko ułożyło, a nawet o drugim myślimy. A co będziemy sobie żałować :)

Ale Venus młodziutka jesteś (yokasta pewnie też :)) więc nic straconego, jeszcze zdążycie.

Venus a ja znow z pytaniem. Jakiej firmy macie piec? Grzejników chyba nie macie nigdzie? Jaką utrzymywaliście temp w domu? No i na to pytanie nie musisz odp (albo jak wolisz na priv) dużo wyniosło was ogrzewanie? Zastanawiamy się by wogóle nie robić wyprowadzeń pod grzejniki, ale na tym naszym zadu... tochę się obawiamy.

Pszczółko ogrzewamy gazem, piec jest vaillanta kupiony w jakiejś promocji 3 w 1, był już raz całkowicie zmieniany ale serwis mają dobry :yes:

Za ogrzewanie płacimy na razie 260 zł, ale to na razie prognozy tylko. Wszędzie mamy podłogówkę i żadnego grzejnika, tylko po jednej drabince na łazienkę żeby ręczniki szybko schły. Generalnie jesteśmy ciepłolubni i mamy tak 23 stopnie w domu, ale dzisiaj nie mogłam usnąc bo mi w tej temeperaturze było za duszno.

Kot usłyszał budzik o 5.40 i brykał po nas jak po trampolinie. Odganiałam ją 25 min bo tyle dałam sobie na poleniuchowanie od dzwonku budzika, ale z leniuchowania nic nie wyszło, bo Fiona uparta tak samo jak i ja :lol2:

Dziewczyny też tak mówiłam jak wy, ale w końcu poszliśmy z mężem ''na zywioł'' ;) i teraz wiem że to była najlepsza decyzja na świecie. Jakoś się wszystko ułożyło, a nawet o drugim myślimy. A co będziemy sobie żałować :)

Ale Venus młodziutka jesteś (yokasta pewnie też :)) więc nic straconego, jeszcze zdążycie.

:D dziecko chciałam już na studiach, ale jakoś nie chciał bociek latać. w końcu doleciał w najmniej spodziewanym momencie, mam nadzieję, że i nam się ułoży.

ps. ja też "młodziutka" :p

Oczywiście, że pamiętam, kupione na pewno w 2011 roku ale w okresie październik-grudzień w Home & You, ja mam te niższe były też wyższe. Cena za sztukę to chyba 29 zł, wyższych 39 zł. Nie wiem czy jeszcze maja je w swojej ofercie, ale sprawdzić pewnie warto. To jest świecznik do którego wkłada się zwykłą okrągłą świeczkę.

super, że to h&y, może jeszcze znajdę. śliczne są!i fajnie, że na okrągłą świeczuszkę, takie zawsze są w domu:D cenę też maja dobrą, będę polować.