Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ja już zgłupiałam. ale ten dom o którym pisałam to sami właściciele powiedzieli, że są zdziwieni różnicą temperatur. to ja wtedy odpadłam.

ale z tym ogrzewaniem pod drewnem to chodzi Wam o to, że ma być niższa temp bo podłogę szlag trafi, dobrze kumam?

ogólnie na podłgówkę idzie niższa temperatura (wiele niższa) niż na kaloryfery. Ogólnie na podłogówkę nie można dawać wyższych temperatur (tak samo jak na drewno) niż te 50 stopni (nie licząc wygrzewania nie przekroczyliśmy nigdy 35-38 stropni).

to ja już zgłupiałam. ale ten dom o którym pisałam to sami właściciele powiedzieli, że są zdziwieni różnicą temperatur. to ja wtedy odpadłam.

ale z tym ogrzewaniem pod drewnem to chodzi Wam o to, że ma być niższa temp bo podłogę szlag trafi, dobrze kumam?

tak rozeschnie się i będą szpary, ale o przegrzaniu mówimy wtedy gdy temp w domu ma 27 stopni no takiej to chyba nikt nie lubi

Atena założę w końcu swój wątek :)

Magda kupowałam jak były w jakiejś promocji. Mam ponad rok. Nic się nie przepaliło. Używam ich szczególnie w jesienne i zimowe wieczory - robią fajny nastrój. Moim zdaniem warto. Kupowałam też na prezent dla szwagierki. W innych kolorach. I też fajnie wyglądają. Nie pytałam, ale nic nie mówiła o przepaleniu. A jak się przyjrzysz to u mnie lampki stoją w tym szklanym słoju na oknie w salonie.