asiazett 03.10.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Diana jaka to grubsza? bo ja na ten tychmiast chcę zamawiać i szyć A Ciebie co tak przypiliło? Mam takie lampioniki a'la cottonball. Właśnie kilka dni temu je zainstalowałam Zuzi na łóżku. Cyknę fotki wieczorem to jutro mogę wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Reni jak się uda to dziś obfocę zaległości Diana ja pytałam konkretnie jaką gramaturę wybierać Asia ja tak mam, nawet dzieci nie mam jeszcze zaplanowanych a ja już muszę natychmiast zrobić porządek w środkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.10.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Venus im wyższa tym lepsza ale 145 powinno być już ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 to chyba zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.10.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Hello!! Ja dzis nadrobiłam ogromne zaległości w czytaniu,ale dziecko chore,mama chora no więc zero chęci na wszystko. Venus dom z drzwiami robi super wrażenie, są piękne i ładnie komponują sie z Twoimi wnętrzami:). Mój stolarz robi wymyślne barierki z drewna,jedną robił z listkami i wywijasami ,jakbyś z drewna chciała coś kombinować. Magda a jaki masz piec ??Z podajnikiem??Nam też nie spalał całego węgla i mąż gdzieś wyczytał , że trzeba uszczelnić specjalnym silikonem te" palenisko" (musiałabym się dokładnie dowiedzieć jak to się zwie) i to nam pomogło. Jutro mam dzień bez prądu więc bedziemy z córcią pod kołderką siedzieć i znowu trzeba będzie nadrabiać 30 stron . Edytowane 3 Października 2013 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.10.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 ło matko, ależ wy macie gadane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Duś to też, ale też sporo nas jest Mirka Magda no jak to gdzie do środkowego ja tutaj to zmieniam jak Londonka, szyję, wieszam przerabiam i znowu kupuję może zamówię najpierw na poduszki ilość bo jak zamówię 6mb na zasłony i będą złe to będę nieszczęśliwa. Chodzi mi to aby zasłona układała się lekko tak jak Vivany np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widzik 03.10.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Mam pyt, do Jjany czy pytała o zgodę na rozpowszechnianie grafiki z literkami od forumki z forum wnętrza mieszkań "netweight", bo to ona jest autorką tej grafiki?Może zainteresowanych tą oryginalną ozdobą trzeba odesłać do autorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Oczywiście, że pytałam. Ponad rok temu, gdy tą grafikę dostałam. Wtedy wysłałam do niej pytanie. Pozwoliła. Jako dowód mam maila. Czy jeszcze jakieś pytania? Magda pewnie, że nie pisałam. Gdyby widzik troszczyła się rzeczywiście o zachowanie praw autorskich to napisałaby do mnie prywatną wiadomość. A miała nadzieję, że mi publicznie dokopie. Na szczęście w historii poczty mam całą korespondencję z autorką grafiki - notabene świetne, życzliwa i uczynna dziewczyna. Proszono mnie już o jej wysłanie, a ja panią Elę pytałam. Dostałam też życzliwą odpowiedź. Edytowane 3 Października 2013 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widzik 03.10.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 o to mi chodziło dziękujęMagda, tak doczytałam, nie napisała, że jest jej autorką, ale nie napisała też czyj to pomysł, więc stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jjan spowiadaj się, te listewki w komodzie to z czego? tak się zapaliłam, że muszę w kolejny łykiend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Te listewki kupione w jakimś sklepie stolarskim - najzwyklejsze za kilka złotych. Szerokość chcesz? Ta u dołu "ozdobna" kupiona też za kilka złotych. Nie pisałam kto jest autorem tej grafiki, bo Jej nicku nie pamiętałam, a imieniem i nazwiskiem nie chciałam lecieć (a takie mam w poczcie). Sama "żyję" z praw autorskich i bardzo dbam, żeby czyichś nie naruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Hej hej heloł .....ależ jestem zajarana:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Magda tunel może mieć jednocześnie taśmę, ja tak robię i wtedy jak mi się widzi tak mam. Dopytuję tak o to marszczenie, bo mam taką tkaninę w paski z IKEA - miałam zasłony w komputerowym z tego i to cholerstwo lekko się nie układało, raczej taki łamiący się sztywny kloc Jjana nie mogę skorzystać z Twoich praw autorskich i podobną se szczelić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Magda, chyb pytałaś o materiał w gwiazdki? Ja mam z niego poduszki - na zmianę Cienki jest, ale na poduszki się nadaje. Zasłony mam z turkusowego - cienka bawełna, ale moim zdaniem też jest ok. Venus, korzystaj do woli Ja też znalazłam kiedyś pomysł na tą komodę - ale była bez listwek. Ja chciałam na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widzik 03.10.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 JJana nie jest moim celem Tobie dokopać, spytałam - dostałam odp. i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Widzik to jak koniec to koniec, teraz zapraszam do dyskusji o tkaninie na zasłony Jjana u mnie nie ulega wątpliwości że na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Madziu jeszcze nie paliłam:) wracam z łowów z Opola.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Venus, jak na bogato, to można jeszcze okucia na rogi, ale już mi się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts