Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hello!!

Ja dzis nadrobiłam ogromne zaległości w czytaniu,ale dziecko chore,mama chora no więc zero chęci na wszystko.

Venus dom z drzwiami robi super wrażenie, są piękne i ładnie komponują sie z Twoimi wnętrzami:).

Mój stolarz robi wymyślne barierki z drewna,jedną robił z listkami i wywijasami :),jakbyś z drewna chciała coś kombinować.

Magda a jaki masz piec ??Z podajnikiem??Nam też nie spalał całego węgla i mąż gdzieś wyczytał , że trzeba uszczelnić specjalnym silikonem te" palenisko" (musiałabym się dokładnie dowiedzieć jak to się zwie) i to nam pomogło.

Jutro mam dzień bez prądu więc bedziemy z córcią pod kołderką siedzieć i znowu trzeba będzie nadrabiać 30 stron :).

Edytowane przez mirkamis

Duś to też, ale też sporo nas jest ;)

Mirka :hug:

Magda no jak to gdzie :lol2: do środkowego :lol2: ja tutaj to zmieniam jak Londonka, szyję, wieszam przerabiam i znowu kupuję :rotfl: może zamówię najpierw na poduszki ilość :rolleyes: bo jak zamówię 6mb na zasłony i będą złe to będę nieszczęśliwa. Chodzi mi to aby zasłona układała się lekko :yes: tak jak Vivany np.

Oczywiście, że pytałam. Ponad rok temu, gdy tą grafikę dostałam. Wtedy wysłałam do niej pytanie. Pozwoliła. Jako dowód mam maila. Czy jeszcze jakieś pytania?

Magda pewnie, że nie pisałam. Gdyby widzik troszczyła się rzeczywiście o zachowanie praw autorskich to napisałaby do mnie prywatną wiadomość. A miała nadzieję, że mi publicznie dokopie. Na szczęście w historii poczty mam całą korespondencję z autorką grafiki - notabene świetne, życzliwa i uczynna dziewczyna. Proszono mnie już o jej wysłanie, a ja panią Elę pytałam. Dostałam też życzliwą odpowiedź.

Edytowane przez jjana

Te listewki kupione w jakimś sklepie stolarskim - najzwyklejsze za kilka złotych. Szerokość chcesz? Ta u dołu "ozdobna" kupiona też za kilka złotych.

Nie pisałam kto jest autorem tej grafiki, bo Jej nicku nie pamiętałam, a imieniem i nazwiskiem nie chciałam lecieć (a takie mam w poczcie). Sama "żyję" z praw autorskich i bardzo dbam, żeby czyichś nie naruszać.

Magda tunel może mieć jednocześnie taśmę, ja tak robię i wtedy jak mi się widzi tak mam. Dopytuję tak o to marszczenie, bo mam taką tkaninę w paski z IKEA - miałam zasłony w komputerowym z tego i to cholerstwo lekko się nie układało, raczej taki łamiący się sztywny kloc :rolleyes:

Jjana nie :no: mogę skorzystać z Twoich praw autorskich i podobną se szczelić? :D

Magda, chyb pytałaś o materiał w gwiazdki? Ja mam z niego poduszki - na zmianę :) Cienki jest, ale na poduszki się nadaje. Zasłony mam z turkusowego - cienka bawełna, ale moim zdaniem też jest ok.

Venus, korzystaj do woli :) Ja też znalazłam kiedyś pomysł na tą komodę - ale była bez listwek. Ja chciałam na bogato ;)