jjana 03.10.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Venus, może rzeczywiście nie wiem Tak samo jak się zarzekałam, że córce warkocza nie zrobię. A teraz robię takie cuda, że się nadziwić nie mogą wszyscy. A mama długo nie mogła uwierzyć, że te warkocze moje Kurczę, jednak białe drzwi to jest to! Tęsknię za moimi starymi. Zizi, fajne! Ja piszesz "Justyna" to myślę, że to do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 03.10.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Poduchy są świetne chciałabym takie tylko czarne a co do samolotu na kominek to chyba dobrze że nie kupiłaś jakoś nie bardzo by tam pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Zizi ja widziałam przeróbki malma, ikea hackers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Panna Z Beauty.Women pasować być pasował, gdyby był większy...był ale za 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 03.10.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jjana ale masz Mamę, która Ci uszyje:) W takim razie czekam na Twoj wątek:) Ja mam trochę rzeczy do przerobienia, ale zwyczajnie brak mi czasu. Zresztą chęci też, ale w łikend mam zamiar przemalować ramę od lustra:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ach.. och... ech...bosko...cudownie...niebiańsko....:cool: świeczniki piąteczka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Zizi, mnie malowanie relaksuje. A ramę do lustra tylko olejowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Londonka Ty sroczko :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.10.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Venuska . Tradycyjnie mało widać na zdjęciach (oj dawkujesz emocje, dawkujesz pierwszorzędnie ), ale to, co widać . Ja się nie mogę doczekać, aż wszystko będziesz miała na tip-top , bo nie spodziewałam się, że u Ciebie tak pięknie się zrobiło . Te drzwi, poduchy, teraz dopiero widać, jaki piękny stół miałaś i jak świetnie to wszystko współgra z krzesłami (klasyka + nowoczesność). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 03.10.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Hmmm a może ktoś zacznie szyć takie poduchy zamówienia by się na pewno posypały cały net przeleciałam i znalazłam tylko materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 03.10.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Venus piknie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.10.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jaki samolot na kominek? Ja mam samolot na szafce . Polowałam na samolot w Almi Decor, ale nie chcieli mi przecenić, więc upolowałam jeszcze ładniejszy w TKMaxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ilonka bardzooooooooooo dziękuję :* :* no właśnie co macie do samolotu? ja bym tam i globus chromowany postawiła, ale 650 Women.Beauty przecież są w MIA LIVING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 03.10.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Zizi, mnie malowanie relaksuje. A ramę do lustra tylko olejowałam mnie o dziwo też:yes:Ja kupiłam lustro Hemnes w takiej burobeżowej ramie i oczywiście na czarno je przemaluję i powieszę w wiatrołapie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Zizi, a ja chyba białego Hemnesa kupię na korytarz. Venus, a ceny z Mia Living znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.10.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Numer chcesz czy tyle wystarczy? numer, może nie, ale typ farby jeszcze, zadowolona jesteś z niej? u mnie najlepsiejsza do malowania drewna, gipsu i listew z policzegośtam, okazała sie śnieżka do pcv, ale ostatnio u mnie niedostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 03.10.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Women.Beauty przecież są w MIA LIVING Są są ale cena:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 No...nie mogę się nagapic.. jest tak śliczniucho:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 oczywiście, że znam dla mnie też za drogo, ale zdradzę wam że jakość zupełnie inna od tych tkanin dostępnych na rynku coś za coś. Londonka Ty jesteś mój miszcz błyskotkowy koniecznie muszę znaleźć coś docelowego na te półki, na pewno podpórka do książek może z samolotem? (zawsze mnie ciągnęło, takie dekoracje traktuje jak męski pierwiastek a nie tylko kwiotki i świeczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Vesila, zaraz sprawdzę w piwnicy. Venus, domyślam się, że jakość inna. Moja poduszka kosztowała jakieś 40 zł. Nie sądzę jednak, żeby tamta była od mojej 6 razy lepsza Ja wolę mieć kilka poduch na zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts