Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Venus, może rzeczywiście nie wiem :) Tak samo jak się zarzekałam, że córce warkocza nie zrobię. A teraz robię takie cuda, że się nadziwić nie mogą wszyscy. A mama długo nie mogła uwierzyć, że te warkocze moje :)

Kurczę, jednak białe drzwi to jest to! Tęsknię za moimi starymi.

Zizi, fajne! Ja piszesz "Justyna" to myślę, że to do mnie ;)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venuska :o :jawdrop:.

Tradycyjnie mało widać na zdjęciach (oj dawkujesz emocje, dawkujesz pierwszorzędnie ;)), ale to, co widać :jawdrop:.

Ja się nie mogę doczekać, aż wszystko będziesz miała na tip-top :popcorn:, bo nie spodziewałam się, że u Ciebie tak pięknie się zrobiło :jawdrop:.

Te drzwi, poduchy, teraz dopiero widać, jaki piękny stół miałaś i jak świetnie to wszystko współgra z krzesłami (klasyka + nowoczesność).

oczywiście, że znam :) dla mnie też za drogo, ale zdradzę wam że jakość zupełnie inna od tych tkanin dostępnych na rynku ;) coś za coś.

Londonka Ty jesteś mój miszcz błyskotkowy :lol2: koniecznie muszę znaleźć coś docelowego na te półki, na pewno podpórka do książek :rolleyes: może z samolotem? (zawsze mnie ciągnęło, takie dekoracje traktuje jak męski pierwiastek a nie tylko kwiotki i świeczki) :lol: