vesila 03.10.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 No Venus, już chyba mniej fotek sie nie dało pokazać. Śliczniutkie, hamerykańskie poduchy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 03.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 ja do malowania szafki drewnianej używałam farby Bloom z LM i malowałam pędzlem i wyszło przednie:) żadnych zacieków, nawet stolarzowi szczena opadła jak szafke po malowaniu mu pokazałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ja widziałam fajowe błyszczące łabędzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 03.10.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ja widziałam fajowe błyszczące łabędzie:yes: London Ty sroczko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Classic to wyobraź sobie jaka była awantura, żeby półki były tylko z jednej strony kominka mąż chciał z jednej tylko półki z drugiej tylko drewno...myślałam że wyjdę z siebie, stanę obok pójdę do kuchni i dam mu w łeb Półki...no taka zbieranina kurzu, ale z drugiej strony u nas łyso w jadalni więc dla mnie ok, może być Jjana wiem jaką masz tkaninę, ja mam takiej ćwiartkę i te z MIA są 6x lepsze ale niekoniecznie warte tej ceny, ale wiadomo na wszystko znajdzie się kupiec Classic zamkniętych drzwi? pokazywałam przecie! Vesi no wiesz, jak na mnie to i tak fotek do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 dobra uciekam, bateria siada, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Vesila Tikurilla "Półmatowa emalia alkidowa" Mąż malował, jakoś strasznie nie narzekał. Malowane 2 lub 3 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 03.10.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jjana a malowałaś farbą coś z plastiku? Ja ostatnio doszłam do wniosku, że nie cierpię swoich okn PCV w kolorze złoty dąb, zwłaszcza w salonie i stale mysle, żeby je przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Atena Opole ul.Głogowska:) ( niedaleko jest stadion żużlowy)może kiedyś się spotkamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Zizi gwarancji na okna nie dam My malowaliśmy płytki w łazience podkładem - również do plasitku Tikurilla Otex. Taki podkład jest konieczny, żeby się farba płytek/plastiku trzymała. Najpierw podkład, później normalna farba. Pożyczałam ten podkład koledze z pracy - malował kratkę wentylacyjną. Twierdzi, że jest ok. Jednak jak spróbujecie pójść do sklepu i powiedzieć, że chcecie malować płytki to patrzcie na twarze sprzedawców - zdziwienie połączone z politowaniem. Nosz kurna, mam ochotę im zdjęci zanieść. Raz, jakieś stare babsko, słysząc o co pytam, spytało również. Sprzedawczyni myśląc, ze wyszłam mówi, ze malowane to zawsze już będzie malowane. A pani na to, że teraz ma łądne płytki, niezniszczone tylko z lat 90-tych. Jakoś zniszczonych płytek na ścianie nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Często nie bo za duży ten sklep,i męczy mnie szukanie:lol2: ale od czasu do czasu wpadnę,podobno codziennie coś dowieszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Kolorowych:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 03.10.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Zizi gwarancji na okna nie dam My malowaliśmy płytki w łazience podkładem - również do plasitku Tikurilla Otex. Taki podkład jest konieczny, żeby się farba płytek/plastiku trzymała. Najpierw podkład, później normalna farba. Pożyczałam ten podkład koledze z pracy - malował kratkę wentylacyjną. Twierdzi, że jest ok. Czytałam o malowaniu okien z PCV i dokładnie tak jak piszesz, najpier podkład poźniej farba. Mam dwa małe okna w garazu, może od nich powinnam zacząć?;)Mąż mnie z domu wygoni, jak sie dowie, co mi po głowie chodzi:lol2:Dziewczynki uciekam, kololorowych snów i do jutra:bye: A Ty Jjana się nie ociągaj i własny watek zakładaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 W weekend założę. Obiecuję. Zizi ja bym w garażu spróbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.10.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Atena Opole ul.Głogowska:) ( niedaleko jest stadion żużlowy)może kiedyś się spotkamy:) Ja tam nie wiem gdzie jest ul. Głogowska, ale na stadionie żużlowym kiedyś byłam na jednym meczu. Fajna zabawa! Tylko ten stadion bida aż piszczy Veni - poduchy świetne Na zdjęciach wyglądają na duże, ale mówiłaś, że to 40 x 40. A ja lubię większe, dlatego i tak wolałabym uszyć. I dlatego zamówiłam właśnie u Dianki Zastanawiam się też nad chevronem, w ramach forumowej integracji, ale do czego mi to będzie pasowało? A samolot najpierw zobaczyłam kątem oka i wydawało mi się, że to bateriał umywalkowa. Pomyślałam, no rozumiem, że Venus lubi na bogato, ale żeby aż tak? Na szczęscie to tylko figurka Ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.10.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jakoś zniszczonych płytek na ścianie nie widziałam. Hehe... Justyna Jana, to kiedy ten Twój wątek będzie, bo wprawdzie widziałam zdjęcia, ale coś chcąc doszukać, dopatrzeć to w gąszczu enuskowego wątku trudno szukać x stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.10.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Magda nie dawało mi to spokoju,szukałam i szukałam,i muszę powiedzieć ,że te moje zasłony to z wyglądu i opisu pasują do zasłon SANELA ,może nazwę zmienili???Moje są białe na stronce nie ma tego koloru,ale poza tym wszystko się zgadza..no po prostu boskie:) papapa:bye: Asiu no tak nie mamy się czym chwalic stadion porażka:eek: ...dobra teraz już naprawdę idę spac...dobrej nocki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.10.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nie ma bata, teraz to ja juz napewno nie nadrobię Venuska drzwi CUUDNE!!! :rolleyes::o:yes: Za pół roku odezwę się po namiery Co z Waszym urlopem?? MagdaBartek, Reni :hug: Dajcie cynka o zimowych Wyprz Nesska kiedy przeprowadzka?? Miałaś informować o fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.10.2013 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Vesila Tikurilla "Półmatowa emalia alkidowa" Mąż malował, jakoś strasznie nie narzekał. Malowane 2 lub 3 razy. dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.10.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Justyna, zgodnie z zaleceniem się zachwycam Poskąpiłaś widoków, ale jest super! Ciekawa jestem co docelowo wyląduje na półkach kominkowych jaką farbą maluje się meble...zwykła lateks/akryl jak do ścian czy jakaś inna? Z mieszalnika innej nie widziałam. Oj, to coś źle patrzyłaś. Akrylowa do drewna też występuje z mieszalnika od zawsze kusi mnie maszyna do szycia... Ale nei wiem czy mam na nią cierpliwość - dalej przez szyciem np prostej firanki trzeba rećznie robić najpierw? czy teraz "się pracuje" ? Chyba babcia na to mówiła fastryga/fastrygować. Magda, możesz fastrygować, ale nie jest to konieczne. Przeważnie wystarczą szpilki. Ja fastrygowałam rolety u Jakuba, ale tam zszywałam małe kawałki ze sobą i fastryga była wygodniejsza. Za to powinnaś dokładnie zaprasować Faktem jest, że szycie wymaga cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts