nicol21 20.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Gratuluje! rozumiem ze teraz rozpisujesz kontest na opiekuna dla Fiony :D .... moge sie zglosic na troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 dzięki, młoda jest dzielna i sobie poradzi, dziś była sama od 6.50 do 18 godziny. Weszłam pogadałam Fionka kici kici i ten maluch zszedł po ciemku do nas miaucząc i prosząc o przytulanko na rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Venus tak mnie zakręciłaś butelkami na oliwę i olej, ze w każdym sklepie teraz oglądam, przeglądam i szukam odpowiednich. Pracy gratuluję, uśmiałam się z tego ''ja mając wizję wypłaty już nabrałam chęci na większe zakupy...lampa poczeka'' podejście typowej kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.02.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 łeee no, kochana:hug: zazdroszczę ja sie jakoś nie mogę zabrać w sobie, nie wiem jak się zabrać do tego szukania roboty... jakoś do tej pory zawsze sama do mnie przychodziła;) a tu od urodzenia dziecka nie chce... nie chce... i nie chce... może podsuniesz jakiś tutorial jak się to robi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.02.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 a co to za lampa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.02.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Byłam dziś w TK w centrum, oh no ja chcę lampę!!!!! mąż i tak powiedział, że mogę zapomnieć, ale powzdychać zawsze można a co to za lampa? Strzelam: masywna podstawa - czarny nikiel, abażur - szary melanż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.02.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Venus tak mnie zakręciłaś butelkami na oliwę i olej, ze w każdym sklepie teraz oglądam, przeglądam i szukam odpowiednich. Pracy gratuluję, uśmiałam się z tego ''ja mając wizję wypłaty już nabrałam chęci na większe zakupy...lampa poczeka'' podejście typowej kobiety. No widzisz, ja to nie tylko same zło Z tymi zakupami to sama nie wiem co chcę bardziej, ale chyba pierwsza tura pójdzie na elektryków łeee no, kochana:hug: zazdroszczę ja sie jakoś nie mogę zabrać w sobie, nie wiem jak się zabrać do tego szukania roboty... jakoś do tej pory zawsze sama do mnie przychodziła;) a tu od urodzenia dziecka nie chce... nie chce... i nie chce... może podsuniesz jakiś tutorial jak się to robi:lol2: Do mnie też sama przychodziła, a później nie chciała no i ja zawsze byłam nieszczęśliwa w pracy po znajomości. Teraz mam szansę wypracować wszystko sama od początku do końca a co to za lampa? Strzelam: masywna podstawa - czarny nikiel, abażur - szary melanż? Duś lampa do gościnnego Pamiętacie moje lampy sypialniane? Podstawa ala kryształ + złotobrązowy abażur? Mamy 3 takie no i jedna jak się nie dawno okazało nie działa więc trzeba reklamować będzie. Wczoraj widziałam podobne też kryształowa podstawa i abażur taki mleczno brązowy Madzia widziałam widziałam, ale dla mnie za ciężka nie miałabym gdzie postawić. "wypłakałam" się mężowi że ma się ruszać robota w domu i w tym swoim żalu przemyciłam białą koncepcję białej konsolki na holl górny i obrazu...swoją drogą bardzo podobają mi się w Almi takie z Aviatorem - piękne ujęcie...ale 490 zł za wydruk? to chyba oszaleli. Dołożyłabym drugie tyle i miałabym przestrzenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 21.02.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Venus, oby Twoje nowe dziecko od tego rozpieszczania nie wyrosło na brojącą kocicę U mnie z parapetów i szafek już zniknęły doniczki z pięknymi storczykami i wazony, bo nie wytrzymały starcia z kotem, który musi codziennie kilka godzin spędzać, oglądając widoczki za oknem Jak masz rano kocią pobudkę, to nie daj się sprowokować i nie odganiaj jej, bo nauczysz ją, że można Cię wcześnie budzić. Najlepiej przeczekać, udawać, że się śpi. Ale jak budzik zadzwoni, to nic nie powstrzyma kociego natarcia Fajną miałaś walentynkową randkę! I gratuluję pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 21.02.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Venus a ja jak zwykle będę męcząco upierdliwa (jak to mówi mój mąż) . Jak tam tapeta w pasy - kiedy będzie? No i co z płytkami czy może lacobelem w kuchni? Coś postanowiliście? No i kiedy nas opuścisz na rzecz pracy? Swoją drogą nie było Ci du dobrze z nami, musiałaś iść do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.02.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Venusku serdeczne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.02.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Venus, oby Twoje nowe dziecko od tego rozpieszczania nie wyrosło na brojącą kocicę U mnie z parapetów i szafek już zniknęły doniczki z pięknymi storczykami i wazony, bo nie wytrzymały starcia z kotem, który musi codziennie kilka godzin spędzać, oglądając widoczki za oknem Jak masz rano kocią pobudkę, to nie daj się sprowokować i nie odganiaj jej, bo nauczysz ją, że można Cię wcześnie budzić. Najlepiej przeczekać, udawać, że się śpi. Ale jak budzik zadzwoni, to nic nie powstrzyma kociego natarcia Fajną miałaś walentynkową randkę! I gratuluję pracy! Dzięki, restaurację naprawdę polecam. Faktycznie z kocią zrobię jak mówisz, dziś przyszła do nas o 1 w nocy bo stęskniona niewybiegana przez cały dzień jak nas nie było i spała z nami do rana, raz na męża głowie raz na mojej...pupie Venus a ja jak zwykle będę męcząco upierdliwa (jak to mówi mój mąż) . Jak tam tapeta w pasy - kiedy będzie? No i co z płytkami czy może lacobelem w kuchni? Coś postanowiliście? No i kiedy nas opuścisz na rzecz pracy? Swoją drogą nie było Ci du dobrze z nami, musiałaś iść do roboty Kochana sama molestuję o to męża, najpierw musi przyjść glazurnik a mąż ma zadzwonić jak z terminem, żeby nam załatać wszystko co zostało rozprute i wtedy wielkie sprzątanie. Po roku będę mogła wyczyścić fugi podłogowe i brązowe trochę przyciemnić impregnatem, bo one są ciągle w pyle przez to wygląda jakby te fugi były jakieś jasne. Do pracy 5 marca i dobrze mi z wami jest na pewno się nie opuszczę Venusku serdeczne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.02.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Gratuluję roboty. Od kiedy zaczynasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.02.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dołączam spóźnione gratulacje i życzę dużo powodzenia w nowej pracy (odwrotnie proporcjonalnie do poziomu stresu;)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.02.2012 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dzięki dziewczęta zaczynam od 5 marca, także jeszcze chwilę będę się delektować nic nie robieniem i ciągłym odświeżaniem zakładek na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.02.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Venusku, gratuluje!!!!!Dopiero teraz nadrobiłam.;)Jesli to pierwsza praca-tym bardziej!Pamietam te emocje...super!Co do ...no wiesz czego...wysle Ci dzis na 10000000% ale i tak mi głupio.....i mysle sobie, ze nie powinnam Ci gitarki zawracac:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.02.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 zaczynam od 5 marca, także jeszcze chwilę będę się delektować nic nie robieniem i ciągłym odświeżaniem zakładek na forum Skąd ja to znam czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.02.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Hazelku to nie pierwsza 4 już moja, ja pracuję odkąd poszłam na swoje czyli 2 tygodnie po zakończeniu matur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 o kurcze...to ja pierwsza prace dostałam po studiach-w wieku 25 lat...czyli, jako staruszka (w porównaniu do Ciebie:lol:) Venusku, nie uwierzysz...ale wysłałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.02.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Hazelku usiądę do tego jutro dziś znowu zrobiłam tiramisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.02.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 gratulacje z nowej pracy w domu się fajnie siedzi....ale nie za długo...bo to męczące troche ja sie juz nasiedziałam 2x3 lata i teraz z ochotą chodze czasem do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts