Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

z siłką nie chodzi o schudnięcie, tylko o energię, zapał.

wrzesień przechorowałam, konferencje, dużo pracy - czuję się totalnie bez energii. a teraz jeszcze wrócili studenci i już w ogóle mogę zapomnieć o wolniejszym czasie. dydaktyka, doktorat i inne publikacje, kancelaria, obsługa, wolontariat... treningi mam późnym wieczorem, brakuje mi czegoś z rana. muszę sobie wypchać grafik, bo inaczej nic nie zrobię. rozlazła taka jestem ostatnio.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez jestem z szyciem na bakier, ale przyparta do muru, kiedy juz nie mialam wyjscia, uszylam dziecku strój rybki na bal morski :) Całą noc siedziałam i naszywałam łuski na t-shirt, robiłam płetwy i ogon.... a potem nikt nie chciał wierzyc, ze to ja sama, tymi recami :mad: :D

Ale to byla tylko jednorazowa przygoda. Takie zrywy to u mnie rzadkość ;)

ale wam zapodam niusa

byłam w kauflandzie po śniadanie a na półkach już mikołaje:lol2::lol2::lol2: a wśród nich kalendarze adwentowe dla panów w postaci panienek w bieliźnie a dla pań w postaci panów w gatkach i czapce mikołaja, opalonych, wygolonych i przystojnych:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

jezusie świat padł na głowę

ech myślałam, ze macie jakies magiczne kody, tak więc pewnie skusze się na jeszcze jedną kurtkę dla małego ale kolejne dwie mam upatrzone i będę czatowac na nie na wyprzedażach, mam 10 minut drogi z pracy do Zary więc liczę na łupy pod koniec roku ;)

Dla siebie też upatrzyłam kurtkę w Zarze ale ona 500 zł co przy moich obecnych dochodach mocno obciąży budżet ale może "ktoś" pomoże, może mama się zlituje bo mąż juz ma karteczkę z zakupami co trzeba natychmiast. Ech...

Ale wyprzedaże dopiero pod koniec roku a ja bym chciała juz od początku zimy pochodzić, no chyba ze się opanuję.

My jutro też malujemy salon ktory składa się z dwóch pomieszczeń. Normalnie oddalabym malowanie w ręce fachowca a sama wybyła z domu ale w obecnym stanie wolę zaoszczędzić i mieć na biurko i stolik do małego pokoju. Tym sposobem pokój Oliwierka będzie tematem skończonym, w nastepnym roku tylko wykładzinę wywalimy.

Tak więc malujemy sami, wiem, że to będzie dzień nerwów, ponieważ przy moim dziecku wszystko idzie trudniej no ale może uda nam się małego do dziadków na chwilę podrzucić, wtedy raz i dwa zrobimy. Mąż idzie na 18,30 do pracy więc pewnie malowanie na 2 dni rozłożone będzie, w domu rozpierdziel a mnie z tego względu wk..... weźmie. ech.

zara nigdy nie ma kodów teraz jest weekend zakupów z instyle i karty do h&m a reni jeżeli chodzi o lidla to czytałam na forum zakupowym że wczoraj kolejki stały już przed otwarciem a ludzi masa i towar rozszedł się w pół godziny

a co było wczoraj, bo to na co ja czekam to od 5 czyli od jutra