duś1719506024 04.10.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 z siłką nie chodzi o schudnięcie, tylko o energię, zapał.wrzesień przechorowałam, konferencje, dużo pracy - czuję się totalnie bez energii. a teraz jeszcze wrócili studenci i już w ogóle mogę zapomnieć o wolniejszym czasie. dydaktyka, doktorat i inne publikacje, kancelaria, obsługa, wolontariat... treningi mam późnym wieczorem, brakuje mi czegoś z rana. muszę sobie wypchać grafik, bo inaczej nic nie zrobię. rozlazła taka jestem ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 04.10.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ja tez jestem z szyciem na bakier, ale przyparta do muru, kiedy juz nie mialam wyjscia, uszylam dziecku strój rybki na bal morski Całą noc siedziałam i naszywałam łuski na t-shirt, robiłam płetwy i ogon.... a potem nikt nie chciał wierzyc, ze to ja sama, tymi recami Ale to byla tylko jednorazowa przygoda. Takie zrywy to u mnie rzadkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ale wam zapodam niusa byłam w kauflandzie po śniadanie a na półkach już mikołaje:lol2::lol2: a wśród nich kalendarze adwentowe dla panów w postaci panienek w bieliźnie a dla pań w postaci panów w gatkach i czapce mikołaja, opalonych, wygolonych i przystojnych:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: jezusie świat padł na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.10.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Nie wiecie gdzie zapodawane jest info dotyczące zlotu ? Jakieś kwestie organizacyjne i te sprawy ?? ps. kupiłam młodej czapkę i komin z tchibo - dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 04.10.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dziewczyny wiecie może czy gdzieś są jakieś rabaty, kody rabatowe do Zary? Kupiłam małemu kurtke na jesień i do zimówki się przymierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 :wave: jutro weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 04.10.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ech myślałam, ze macie jakies magiczne kody, tak więc pewnie skusze się na jeszcze jedną kurtkę dla małego ale kolejne dwie mam upatrzone i będę czatowac na nie na wyprzedażach, mam 10 minut drogi z pracy do Zary więc liczę na łupy pod koniec roku Dla siebie też upatrzyłam kurtkę w Zarze ale ona 500 zł co przy moich obecnych dochodach mocno obciąży budżet ale może "ktoś" pomoże, może mama się zlituje bo mąż juz ma karteczkę z zakupami co trzeba natychmiast. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 jutro rano do lidla, wiesz po co:) potem sprzątam, potem mam gości, w niedzielę śpię do południa a potem obiad i leniuchowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 dziewczyny co ta Magda Modra robi? Przecie ona jakaś taka głupia i pusta, jak to się stało , ze się zakręciła w telewizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Magda w końcu te kupiłam synowi http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ecco-biom-train-kids_931301/1781963?navId=281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.10.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Justyś, super podusie. Nie znalazłam w tym gąszczu postów - sama szyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 04.10.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ale wyprzedaże dopiero pod koniec roku a ja bym chciała juz od początku zimy pochodzić, no chyba ze się opanuję. My jutro też malujemy salon ktory składa się z dwóch pomieszczeń. Normalnie oddalabym malowanie w ręce fachowca a sama wybyła z domu ale w obecnym stanie wolę zaoszczędzić i mieć na biurko i stolik do małego pokoju. Tym sposobem pokój Oliwierka będzie tematem skończonym, w nastepnym roku tylko wykładzinę wywalimy. Tak więc malujemy sami, wiem, że to będzie dzień nerwów, ponieważ przy moim dziecku wszystko idzie trudniej no ale może uda nam się małego do dziadków na chwilę podrzucić, wtedy raz i dwa zrobimy. Mąż idzie na 18,30 do pracy więc pewnie malowanie na 2 dni rozłożone będzie, w domu rozpierdziel a mnie z tego względu wk..... weźmie. ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 cały weekend będziesz zegnać męża w sposób jaki myślę:lol2::lol2::lol2: ja dałam 250 zł, bo model z zeszłego roku ale kolory ładniejsze, czarny i turkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.10.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 co z tym lidli jutro sprzedajom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 04.10.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 dziewczyny podpowiedzcie mi jak zarządzacie forum, czy macie gdzieś zapisane wątki, na które wchodzicie, jak to ogarniacie. Jest jakas możliwość na FM żeby wszystko zebrać do kupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.10.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 zara nigdy nie ma kodów teraz jest weekend zakupów z instyle i karty do h&m a reni jeżeli chodzi o lidla to czytałam na forum zakupowym że wczoraj kolejki stały już przed otwarciem a ludzi masa i towar rozszedł się w pół godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 04.10.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 napiszcie dziewczyny co w tym Lidlu sprzedają? Czy to owiane tajemnicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 zara nigdy nie ma kodów teraz jest weekend zakupów z instyle i karty do h&m a reni jeżeli chodzi o lidla to czytałam na forum zakupowym że wczoraj kolejki stały już przed otwarciem a ludzi masa i towar rozszedł się w pół godziny a co było wczoraj, bo to na co ja czekam to od 5 czyli od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.10.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 dziecięce buty i kurtki zobacz na ich stronie jutro torby wittchen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts