lw 04.10.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ufff, troszkę nadrobiłam.Venus - poduszki przepiękne! http://www.emotka.pl/emotikony/milosc2/39.gif I dołączam do głosów, że chętnie zobaczyłabym więcej! Nie pisałam już parę dni: jakie śliczne drzwi!!!! Też chcę takie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 a to się nie dziwię, ze ludzie się rzucili, buty za 55 zł to tanio, ale na torby to nie wydaje mi się , zaś bardzo tanie nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 04.10.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Ja nie mam Lidla po drodze ani w mojej mieścinie pod W-wą. Ale własnie mnie olśniło, że mąż był wczoraj przy okazji zakupów z teściami i kupił małemu (zdążyłam zerknąć rano) jakies bluzeczki z długim rękawem pakowane po 2 sztuki z kolekcji cos na Lili coś tam Zerknęłam na torby Witchena - szczerze nie wyobrażam sobie ichw tym sklepie, będą tak w koszach leżały? najbliższy Lidl mam w Wołominie i szczerze jestem ciekawa czy będzie zainteresowanie. Pojechałabym ale malujemy. a właśnie mi mąż mówił, że widział te buty i szału nie było, jak się go zapytałam czy widział te buty to powiedział, że tak ale nie myślał, że będę chciała je małemu kupić więc nie skupiał się na nich. Edytowane 4 Października 2013 przez julcia1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.10.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 No wróciłam do świata . Dom prawie posprzątany,teraz ciasto i musze jaszcze nad jakąś przekąską pomysleć bo se córka wujka zaprosiła . Dzieki za rady, na piżamkę też daje i nic.Spróbuje z tą solą i octem może wkońcu przejdzie bo najbardziej to się tymi uszami martwię. W lidlu buty widziałam ,ale mam daleko i o 7 nie dałam rady po nie skoczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 będą tak w koszach leżały? niestety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.10.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 A myslałam ,że po podwórku będą dobre i na sanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dziołszki, ja znowu z pytaniem... czy takie listwy przypodłogowe będą pasowały do mnie? Tylko czy ktoś wie jak u mnie jest... kuchnię i kawałek salonu widziały... http://www.sklep.drewpark.pl/3316-thickbox_default/biala-listwa-wykoczeniowa-cokol-15x68x2400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Hej same spotkania od rana idę o 14 na lunch to na szybko wam odpowiem, ofc nie wszystkim bo tyle naklepałyście Drop to poszewki kupione na Etsy, 130 zł za wszystko z wysyłką Lui dziś możesz Milena - Tobie jeszcze nie dziękowałam w sumie dzięki Tobie te drzwi mam Niesmak po firmie jakiś tam pozostał, uratowali imię firmy panowie montażyści, z samych drzwi jesteśmy zadowoleni ale na różne ustępstwa pójść musieliśmy. Rabat nie zawsze wynagrodzi krzywą listewkę na którą muszę później patrzeć przez kolejnych 10 lat jak nie więcej Dlatego nie polecam ślepo tej firmy, kontakt pod koniec fatalny (zresztą o tym pisałam), piszę wam o blaskach i cieniach gdyby ktoś ich rozważał. Za tę cenę natomiast są to bardzo porządne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Agatah a Ty nie masz bardziej nowocześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.10.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ja nie mam Lidla po drodze ani w mojej mieścinie pod W-wą. Ale własnie mnie olśniło, że mąż był wczoraj przy okazji zakupów z teściami i kupił małemu (zdążyłam zerknąć rano) jakies bluzeczki z długim rękawem pakowane po 2 sztuki z kolekcji cos na Lili coś tam Ja miałam stamtąd bodziaki (firma też na "L", chyba ta sama) i jakość bardzo kiepska, po jednym praniu się skurczyło i rozeszło (tzn. na długość za krótkie, na szerokość za duże, ramionka były całe gołe i na wierzchu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.10.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 agatah, a nie chcesz takich prostych, wysokich listew? Te mi nie pasują do Twojego mieszkanka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.10.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 lupilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 No własnie Venus nie do końca nowocześnie. Sama nie wiem jak mam Na pewno jest u mnie dość ciepło, dużo drewna, parkiet, blaty. Ale mam też białe meble w połysku, białe meble w dzieciowym pokoju... dużo szarości, trochę beżu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 A ja z bodziaków lidlowych jestem zadowolona, tych z prążkowanej bawełny. Nic się nie kurczy, nic nie rozwleka. Będa w poniedziałek to kupię na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.10.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ja bym coś takiego u Ciebie widziała: http://aledil.pl/system/oferty/logo1_3322_320.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.10.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Lupilu , miałam białe, takie cienkie, jeszcze z Pepco bodziaki są zawsze na raz (ale kosztują 5 zł sztuka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ilona, no własnie chyba chcę coś mniej prostego te co pokazałam nie sa przekombinowane, dość proste jednak. I nie chcę listew z mdf-u, już mi dwie ościeżnice od spodu puchną, mimo zabezpieczenia silikonem, więc podziękuję. A te są drewniane i malowane dookoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dlatego ja wolę te z prążkowanej bawełny, może spróbuj kupić Ilona i zobaczysz. W hm sa fajne własnie prążkowane, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2013 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Agatah te które pokazałaś są ozdobne, trochę żałuję że ja takich nie mam jeżeli wybierzesz proste to weź ze ściętą górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 hej Venus zapytam i Ciebie jesli moge o perfumy u siebie i u Asi o tym juz rozmawiamy ale im wiecej informacji tym lepiej poszukuje swiezych zapachow, ale trwalych, nie ulotnych jak woda co mozesz polecic ?? oprocz DG LB,bo mialam i znam, a teraz szukam innych bede wdzieczna za podanie chociaz kilku typow z gory dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts