Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja nie mam Lidla po drodze ani w mojej mieścinie pod W-wą. Ale własnie mnie olśniło, że mąż był wczoraj przy okazji zakupów z teściami i kupił małemu (zdążyłam zerknąć rano) jakies bluzeczki z długim rękawem pakowane po 2 sztuki z kolekcji cos na Lili coś tam

Zerknęłam na torby Witchena - szczerze nie wyobrażam sobie ichw tym sklepie, będą tak w koszach leżały? najbliższy Lidl mam w Wołominie i szczerze jestem ciekawa czy będzie zainteresowanie. Pojechałabym ale malujemy.

a właśnie mi mąż mówił, że widział te buty i szału nie było, jak się go zapytałam czy widział te buty to powiedział, że tak ale nie myślał, że będę chciała je małemu kupić więc nie skupiał się na nich.

Edytowane przez julcia1979

No wróciłam do świata :).

Dom prawie posprzątany,teraz ciasto i musze jaszcze nad jakąś przekąską pomysleć bo se córka wujka zaprosiła :).

Dzieki za rady, na piżamkę też daje i nic.Spróbuje z tą solą i octem może wkońcu przejdzie bo najbardziej to się tymi uszami martwię.

W lidlu buty widziałam ,ale mam daleko i o 7 nie dałam rady po nie skoczyć :(.

Hej :bye: same spotkania od rana :o

idę o 14 na lunch to na szybko wam odpowiem, ofc nie wszystkim bo tyle naklepałyście :rotfl:

Drop to poszewki kupione na Etsy, 130 zł za wszystko z wysyłką :wiggle:

Lui dziś możesz :rotfl:

Milena - Tobie jeszcze nie dziękowałam :o w sumie dzięki Tobie te drzwi mam :hug: Niesmak po firmie jakiś tam pozostał, uratowali imię firmy panowie montażyści, z samych drzwi jesteśmy zadowoleni ale na różne ustępstwa pójść musieliśmy. Rabat nie zawsze wynagrodzi krzywą listewkę na którą muszę później patrzeć przez kolejnych 10 lat jak nie więcej ;) Dlatego nie polecam ślepo tej firmy, kontakt pod koniec fatalny (zresztą o tym pisałam), piszę wam o blaskach i cieniach gdyby ktoś ich rozważał. Za tę cenę natomiast są to bardzo porządne drzwi :)

Ja nie mam Lidla po drodze ani w mojej mieścinie pod W-wą. Ale własnie mnie olśniło, że mąż był wczoraj przy okazji zakupów z teściami i kupił małemu (zdążyłam zerknąć rano) jakies bluzeczki z długim rękawem pakowane po 2 sztuki z kolekcji cos na Lili coś tam

Ja miałam stamtąd bodziaki (firma też na "L", chyba ta sama) i jakość bardzo kiepska, po jednym praniu się skurczyło i rozeszło (tzn. na długość za krótkie, na szerokość za duże, ramionka były całe gołe i na wierzchu).

hej :)

Venus zapytam i Ciebie jesli moge o perfumy :)

u siebie i u Asi o tym juz rozmawiamy ale im wiecej informacji tym lepiej :)

poszukuje swiezych zapachow, ale trwalych, nie ulotnych jak woda

co mozesz polecic ?? oprocz DG LB,bo mialam i znam, a teraz szukam innych

bede wdzieczna za podanie chociaz kilku typow :)

z gory dzieki :)

i pozdrawiam :)