Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

agatah, te, które pokazałaś, też mogą fajnie wyglądać (jeśli nie chcesz prostych) moim zdaniem one są klasyczne i pasują do wszystkiego.

Nie widziałam w Lidlu innych bodziaków niż, te które kupiłam, trochę się zraziłam, ale jak piszesz, że są lepsze, to pewnie jeszcze kiedyś kupię.

Agatah te które pokazałaś są ozdobne, trochę żałuję że ja takich nie mam ;) jeżeli wybierzesz proste to weź ze ściętą górą :yes:

I tanie są :D

dziewczyny jeśli mogę polecę wam body z tchibo, super jakość, prałam dużo wiadomo a ze dwa lata miałam, i kolejne dziecko się załapało

A mnie się rozwlekły :(

Widocznie jakieś gorsze były.

Słonko ja się mogę wypowiedzieć o perfumach ale tylko z kompozycją kwiatową, mój mąż zawsze na mój szał radości z okazji kupienia nowych perfum nachyla się i mówi "U UUUU U! jaka kwiaciarna :mad: ", co zrobić ja lubię. Koniecznie z jaśminem w nucie :yes:

Magnifiqe - Lancome

Ange ou Demon le secret - Givenchy

DKNY - takie różowe, lubię jeszcze zielone (ale te na lato)

Versace - Bright Crystall

Versace - Gold Crystall

Elizabeth Arden - Sunflower

Elizabeth Arden - Beauty (jedne z najmocniejszych)

John Richmond - Women (bardzo mocne, nie mogę dużo psikać bo mnie dusi, a ja lubię na bogato :lol: )

Jill Sander - StyleEssence (czarne)

Ralph Lauren - Romance (moje pierwsze perfumy, cudowne!!)

Lacoste - Touch of Pink

Edytowane przez Venus_m

Wiecie, ja akurat nie potrzebuję super jakości, tak czy siak młody raz-dwa wyrasta (w tym momencie z rozmiaru 62 przeszedł od razu na 74 nie wiem kiedy, 68 prawie nie nosił), więc mniej mi żal, jak coś się rozciągnie, rozwlecze, podziurawi w praniu i kosztowało grosze niż jak bodziak z Coccodrillo wygląda jak nowy, a nie przechodzi już przez główkę i kosztował 50 zł.

Wiecie, ja akurat nie potrzebuję super jakości, tak czy siak młody raz-dwa wyrasta (w tym momencie z rozmiaru 62 przeszedł od razu na 74 nie wiem kiedy, 68 prawie nie nosił), więc mniej mi żal, jak coś się rozciągnie, rozwlecze, podziurawi w praniu i kosztowało grosze niż jak bodziak z Coccodrillo wygląda jak nowy, a nie przechodzi już przez główkę i kosztował 50 zł.

Mnie koleżanka sporo pozyczyła takich właśnie nowych z cocodrillo i innych drogich. Jej dzieciak nie ponosił, bo szybko rósł, mój też.:lol2:

Dziewczyny, ja używam na co dzień Versace (tych jasnych Bright Crystal i ciemnych Crystal Noir - te drugie wolę nawet bardziej, nie tylko na wieczór), ostatnio w Super-Pharm były po 165 zł :jawdrop:. Od razu pobiegłam do kasy, bo już mi się kończyły i kombinowałam, kogo wysłać na wakacje (do strefy bezcłowej) po te perfumy :lol2:.

W każdym razie można zajrzeć, może jeszcze są.

Venus dzieki :) ale lista :) kwiatowe tez lubie, ale nie takie pudrowe, bo mnie mecza

juz sobie przegladam i czytam co nieco o tych, ktore podalas ;)

znasz moze cos podobnego do DG LB tylko mocniejszego ??

Crystal Noir - te drugie wolę nawet bardziej, nie tylko na wieczór),.

mozesz mi opisac jak one pachna ?? :) namierzylam w dobrej cenie, ale ciemny flakon sugeruje mi ciezki zapach