reni1980 04.10.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 dziewczyny jeśli mogę polecę wam body z tchibo, super jakość, prałam dużo wiadomo a ze dwa lata miałam, i kolejne dziecko się załapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.10.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 agatah, te, które pokazałaś, też mogą fajnie wyglądać (jeśli nie chcesz prostych) moim zdaniem one są klasyczne i pasują do wszystkiego.Nie widziałam w Lidlu innych bodziaków niż, te które kupiłam, trochę się zraziłam, ale jak piszesz, że są lepsze, to pewnie jeszcze kiedyś kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Agatah te które pokazałaś są ozdobne, trochę żałuję że ja takich nie mam jeżeli wybierzesz proste to weź ze ściętą górą I tanie są dziewczyny jeśli mogę polecę wam body z tchibo, super jakość, prałam dużo wiadomo a ze dwa lata miałam, i kolejne dziecko się załapało A mnie się rozwlekły Widocznie jakieś gorsze były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.10.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ja tanio i drewniane to warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.10.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 mam takie listwy jak Ilona wkleiła - zwykłe proste białe - bo drzwi też mają takie coś na ościeżnicach na prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Słonko ja się mogę wypowiedzieć o perfumach ale tylko z kompozycją kwiatową, mój mąż zawsze na mój szał radości z okazji kupienia nowych perfum nachyla się i mówi "U UUUU U! jaka kwiaciarna ", co zrobić ja lubię. Koniecznie z jaśminem w nucie Magnifiqe - Lancome Ange ou Demon le secret - Givenchy DKNY - takie różowe, lubię jeszcze zielone (ale te na lato) Versace - Bright Crystall Versace - Gold Crystall Elizabeth Arden - Sunflower Elizabeth Arden - Beauty (jedne z najmocniejszych) John Richmond - Women (bardzo mocne, nie mogę dużo psikać bo mnie dusi, a ja lubię na bogato ) Jill Sander - StyleEssence (czarne) Ralph Lauren - Romance (moje pierwsze perfumy, cudowne!!) Lacoste - Touch of Pink Edytowane 4 Października 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.10.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ubranka dla małych dzieci polecam z Tesco i wcale nie żartuje. ja też zdecydownie polecam.... i jeszcze pepco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Agata moje mi mama kupiła dla córki jakieś 9 lat temu, moze dziś jakość gorsza ale jak je miałam to byłam w szoku , ze tyle prane a ani kolor nie wypłowiał ani bawełna się nie rozeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.10.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Wiecie, ja akurat nie potrzebuję super jakości, tak czy siak młody raz-dwa wyrasta (w tym momencie z rozmiaru 62 przeszedł od razu na 74 nie wiem kiedy, 68 prawie nie nosił), więc mniej mi żal, jak coś się rozciągnie, rozwlecze, podziurawi w praniu i kosztowało grosze niż jak bodziak z Coccodrillo wygląda jak nowy, a nie przechodzi już przez główkę i kosztował 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ja też z Tescowych zadowolona byłam teraz już wyrósł i bardziej chłopięce kupuję U nas i tak na bodziaka idzie t-shirt generalnie jakość tchibo jest ok, tylko te bodziaki mnie zawiodły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Lacoste - Touch of Pink to ci sprezentuję, ostatnio wywaliłam do kosza a mąż wyciągnął, zjebał mnie i dał córce:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Reni jak śmiesz ! takie ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Wiecie, ja akurat nie potrzebuję super jakości, tak czy siak młody raz-dwa wyrasta (w tym momencie z rozmiaru 62 przeszedł od razu na 74 nie wiem kiedy, 68 prawie nie nosił), więc mniej mi żal, jak coś się rozciągnie, rozwlecze, podziurawi w praniu i kosztowało grosze niż jak bodziak z Coccodrillo wygląda jak nowy, a nie przechodzi już przez główkę i kosztował 50 zł. Mnie koleżanka sporo pozyczyła takich właśnie nowych z cocodrillo i innych drogich. Jej dzieciak nie ponosił, bo szybko rósł, mój też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.10.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dziewczyny, ja używam na co dzień Versace (tych jasnych Bright Crystal i ciemnych Crystal Noir - te drugie wolę nawet bardziej, nie tylko na wieczór), ostatnio w Super-Pharm były po 165 zł . Od razu pobiegłam do kasy, bo już mi się kończyły i kombinowałam, kogo wysłać na wakacje (do strefy bezcłowej) po te perfumy . W każdym razie można zajrzeć, może jeszcze są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ja polecam jeszcze Super Pharm i Hebe, też mają dobre promo. Z internetowych perfumeria.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ilonka ja te same uwielbiam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 NO jakies zdjęcia odgrzebałam chałupy.... http://dl.dropbox.com/u/77244481/murator/IMG_1036.jpg i jeszcze raz listwy (tylko te są 6 cm, a ja bym chciała http://www.sklep.drewpark.pl/3316-thickbox_default/biala-listwa-wykoczeniowa-cokol-15x68x2400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 mi pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ja bym wybrała gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Venus dzieki ale lista kwiatowe tez lubie, ale nie takie pudrowe, bo mnie mecza juz sobie przegladam i czytam co nieco o tych, ktore podalas znasz moze cos podobnego do DG LB tylko mocniejszego ?? Crystal Noir - te drugie wolę nawet bardziej, nie tylko na wieczór),. mozesz mi opisac jak one pachna ?? namierzylam w dobrej cenie, ale ciemny flakon sugeruje mi ciezki zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts