Ilona Agata 04.10.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Tak jak napisałam, ja tu widzę bardziej proste, kanciate listwy, ale te, które pokazujesz też będą dobrze wyglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ja tez bym wybrala proste listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Reni, ale pasują czy sobie żartujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ehh... tylko proste na drewnie drogo... dwa razy tyle co te co najmniej... a jak pisałam, mdf nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Reni, ale pasują czy sobie żartujesz? Agata , no pewno , ze pasuje , nowocześnie nie masz, taka lekka skandynawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ilona zdjęcie z kocykiem w gwiazdki i czapką w paski do reklamy:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.10.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 A na mojej Pauli bluzki z tchibo wiszą,nie wiem czy ona taka szczupla czy te bluzki takie szerokie,ale chyba te pierwsze.Co wieczór przed prysznicem staje na wadze.Przedwczoraj ważyła 20,1 a wczoraj 19,8 i stwierdziła ,że musiała schudnąć bo jej brzuch wystawał.Ciekawe co mnie czeka jak będzie mieć 17 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Agata , no pewno , ze pasuje , nowocześnie nie masz, taka lekka skandynawia chyba , ze pójdziesz mimo wszystko w nowoczesność to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.10.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Venus dzieki ale lista kwiatowe tez lubie, ale nie takie pudrowe, bo mnie mecza juz sobie przegladam i czytam co nieco o tych, ktore podalas znasz moze cos podobnego do DG LB tylko mocniejszego ?? mozesz mi opisac jak one pachna ?? namierzylam w dobrej cenie, ale ciemny flakon sugeruje mi ciezki zapach Jak moja pierwsza lalka Barbie . Słodkie, delikatne, na dzień też są ok, cięższe niż Bright Crystal, ale nadal delikatne (wg mnie Bright Crystal są bardzo delikatne). Ten zapach bardzo się zmienia we wszystkich nutach: najpierw jest owocowy i dosyć świeży, potem kwiatowy słodki, a na końcu cięższy, orientalny (piżmo, drzewo sandałowe) Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.10.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ja wybrałabym proste . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Reni nie pójdę bardziej w nowoczesność, na pewno nie.Raczej utrzymamy tak jak jest.Wiadomo, komody dojdą, jakies pierdoły, ale główne meble już są. W przedpokoju biały pax w połysku, lustro w czarnej ramie, czarne wieszaki, będą jeszcze czarne ramki.Stół dębowy, do tego białe eamesy.... nad komodami też muszę pomyśleć, bo pusto mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.10.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ilona zdjęcie z kocykiem w gwiazdki i czapką w paski do reklamy:yes::yes: Agatah, jak drewno w dobrej cenie, to uważam, że warto brać. Jeśli masz jako alternatywę listwy z mdf-u, to brałabym te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ja pierwszą lalkę dostałam jak miałam 8 lat, była w sukni ślubnej, bawiłam się od rana do nocy, to była niedziela, nastepnego dnia dostałam 2 z matmy, a po pół roku w wypadku samochodowym ucięło mi jej rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ościeznice proste, prościutkie, drzwi polskone Simple. o takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 agata jeśli tak to moim zdaniem pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Magda a co masz za blat, nie granit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 tylko nie pisz, że dębowy z ikea... bo najdłuższy jest na 245 a ja potrzebuję 3100... inaczej łączenie wypadnie w połowie zlewu:mad: Agatha mam takie same ościeżnice i fiordy do nich - i wg mnie ładnie wygląda jak listwa jest "przedłużeniem" ościeżnicy - wtedy jest tak wszystko równiutko. Ale ja mam zwykłe mdf-y - może jak drzewo w dobrej cenie to tym się kierować? Reni Ty o Barbi piszesz? tak o barbi Magda mozesz łączenie zrobić przed zlewem a wiekszy odpad wykorzystać gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 to kup blat w dlh mają długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 http://www.dlh-poland.com/Oferta/Blaty/Dab.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Agatah, jak drewno w dobrej cenie, to uważam, że warto brać. Jeśli masz jako alternatywę listwy z mdf-u, to brałabym te. Dodatkowo cena mnie przekonuje... Agatha a skąd masz blat? i z czego -dębowy? i jaki koszt? Piękny jest ja muszę mój siwy wywalić i zrobić taki jak Ty masz... tylko już tyle zmian wymyśliłam, że maż mnie ukatrupi Dębowy, drzewniany, prawdziwy Od stolarza. Nie z Ikei, tam jak mi policzyli za to co mam po oknem (metr szerokości i 90 cm głębokości) i to co z boku (też 90 głębokości i wysokośc 86 cm) to padłam. Prawie 5 tysięcy :lol2: A mnie stolarz zrobił to wszystko plus ten normalny 62 cm głebokości i 340 długości, za... uwaga... 1700 złotych:yes: Tcyh z Ikei nie chciąłabym jednak z jednego powodu... one są łączone na długości, taka mozaika, a mój jest z całych dłuuuuuugich kawałków Tylko jeszcze jedno... czy Ty chcesz dębowy? BO dębowych litych chyba już Ikea nie ma. Są AKERBY http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10153771/, ale one na wierzchu debowe, a w środku paździerz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts