reni1980 04.10.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 1.okropnie będzie wyglądał blat dębowy przy wielkim oknie z pcv ja nie lubię plastikowych okien ale wiele osób takie połączenie ma i dobrze to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 na wierzchu debowe, a w środku paździerz. serio?:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 http://www.dlh-poland.com/Oferta/Blaty/Dab.aspx reni, dębowe chyba tylko do 3 metrów i szerokie max. 62 cm No i ceny:eek: wiem - ale jak to mówię do męża to on ma swoje ALE - dla mnie durnowate ale co mogę za to 1.okropnie będzie wyglądał blat dębowy przy wielkim oknie z pcv 2. blat jest z jednego kawała i zachodzi pod samo okno - więc i tak trzeba w którymś miejscu - dokleić na szerokość ( aczkolwiek tu może się mylić) Magda, poszukaj stolarza u siebie Może być taki od schodów, bo jak zapytasz o blaty to nikt nic nie wie Ale blaty tak samo się klei jak schody. U mnie łączenie tylko w narożniku, pod oknem żadnego doklejania nie było. Jak stolarz przywiózł, to akurat na porodówce byłam, mąż do domu jechał odebrac ten blat:D Póxniej go olejowałam od spodu i na wierzchu, i po montażu jeszcze. I teraz niedawno dopiero po roku olejem OSMO do blatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 serio?:jawdrop::jawdrop: NO... Blat z kuchenny z wierzchnią warstwą z litego drewna, Blat/ Krawędź: lity dąb, Olej akrylowy Element tylny: folia Części główne: Płyta wiórowa lite są bukowe i brzoza tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 no to juz masakra, ale kiedyś były z drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Numerar były z drewna, teraz ich nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 bo schody robi parkieciarz a nie stolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Magda, stolarz nam to montował. Wycinał otwory pod zlew i płytę, dopasowywał, szlifował, łączył. Musiał zrobic tez podcięcie w szafce na indukcję bo nam wypada na łączeniu szafek i by się nie zmieściła płyta. I przerabiał mocowanie drzwiczek pod zlewem bo by sie zlew nie zmieścił. Reni, nasz taki prawdziwy stolarz, stolarnię ma, piły, suszarnię. Żaden parkieciarz. Parkieciarz to parkiet klei a nie schody robi edit: a tobie chodzi o to czy stolarz sam to kleił z drewna? Tak. On całe drzewa z tartaku przywozi i sam tnie na plastry (nie wiem jak to się nazywa), i to wpuszcza w taką maszynę i wychodzą deseczki. On je klei, łapie takimi wielkimi imadłami, suszy, szlifuje... ja tylko olejowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 jak prawdziwy stolarz to spoko :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ale są tacy "stolarze" co skrecają gotowe szafki z płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Takie mable z płyty jak nam robił gość w łazience, to teraz bym sobie sama zrobiła jak już widziałam jak to się robi. A niewiele mniej kosztowały te paździeżowe drzwi niż blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ale są tacy "stolarze" co skrecają gotowe szafki z płyty To dupa jest nie stolarz. Tak się teraz tytułują, popierdółki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.10.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Magda. ja mam chyba ten Numerar - cały dębowy z Ikei. Już jak ja kupowałam kuchnię to go wycofywali. Kupiłam jeden blat w Jankach, a brakujący w Katowicach - przez pół Polski do mnie jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 To dupa jest nie stolarz. Tak się teraz tytułują, popierdółki! :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 cotton bally zawieś, o każdej prze roku pasuja:lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 no ja widzę , że ty dziś na 2 frony:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Magda. ja mam chyba ten Numerar - cały dębowy z Ikei. Już jak ja kupowałam kuchnię to go wycofywali. Kupiłam jeden blat w Jankach, a brakujący w Katowicach - przez pół Polski do mnie jechał. A kuchnię pokażesz? ehhh boziu mąż mnie udusi... jeszcze na innym wątki wymyślili mi co by tu z karniszem zrobić. Kupię meliskę dla męża dziś... Coś mocniejszego może lepiej. Powiedz mu o co cho, daj się napić porządnie i niech idzie chłop spać. Rano się obudzi i powiesz, że się zgodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 z łazienką lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Magda, a skąd ty jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Rano się obudzi i powiesz, że się zgodził działa taka metoda:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts