Venus_m 04.10.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Magda a coś wykombinowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 z łazienką lepiej Kuchnię na później, jak się chłop rozkręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 działa taka metoda:lol2::lol2: I jeszcze jak mu powie, jaki sex był udany, to nie będzie miał wyjścia jak się wziąć za robotę na kaca jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 a miałam buty kupić w końcu poczujesz się jak ja, tylko do chałupy kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.10.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Magda, to mój mąż z tych samych okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jak moja pierwsza lalka Barbie . Nie śmiejcie się dziewczyny, ja całe dzieciństwo marzyłam o lalce Barbie i w końcu dostałam, pamiętam ten dzień jak dziś, potem miałam jeszcze kilka, ale ta była moją ulubioną i ona właśnie tak ładnie pachniała... Zupełnie jak te perfumy. To jest chyba piwonia? Jak tylko je poczułam, wiedziałam, że są moje. Słodkie, delikatne, na dzień też są ok, cięższe niż Bright Crystal, ale nadal delikatne (wg mnie Bright Crystal są bardzo delikatne). Ten zapach bardzo się zmienia we wszystkich nutach: najpierw jest owocowy i dosyć świeży, potem kwiatowy słodki, a na końcu cięższy, orientalny (piżmo, drzewo sandałowe) dziekuje za obszerny opis rozumiem, ze zapach nie jest meczacy ?? masz EDP czy EDT ? porownanie do lalki niesamowite az wyobrazilam sobie moja coreczke w tej sytuacji jak ja bylam dzieckiem, to o barbie nie slyszelismy, a posiadanie lalki jakiejkolwiek juz bylo wielkim "wow" jedna mialam z naderwana stopa, bo ludzie w kolejce wyrywali sobie towar pamietam, jaka bylam zawiedziona, mimo, iz bylo ja ciezko zdobyc (wygladala jak niemowlak, ale taki slodki, sliczny niemowlak), a i tak bylo mi przykro, ze ja dostalam uszkodzona a kuzynka dobra (lalki przydzielala babcia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.10.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Uparciuch - tak, ale człowiek świętej cierpliwości Ja muszę racjonalnie uzasadnić zmianę, ew. od razu udać wściekłość lub wręcz przeciwnie - robić oczy jak kot ze Shreka. Każdą z opcji stosuję zależnie od humoru (Jego lub mojego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.10.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Miłego popołudnia. Ja wieczorem lecę na spotkanie z "kryminalistami" A ze śmiesznych historyjek mam jeszcze jak do mechanika pojechałam, bo się na męża obraziłam Innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 to pa Magda:bye::bye: ja jeszcze godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ja też, albo dłużej bo mężu spotkanie wypadło ale robię dziś dobre ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 a jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 hiszpan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 hmm hiszpan powiadasz równie przystojny i opalony bo ja tylko takiego znam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.10.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Hej ...ja nie wiem Magda Kupiłam sobie dzisiaj materiał ..jak najbardziej zbliżony do argyle i naj bardziej miętowy...zrobiłam obraz:yes: ale nie wiem czy to jest to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.10.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ja u siebie wszystko sama tapetowałam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 pamięta ktoś skąd KarolinaArturowa miała tapetę w drzewa? dużo różnych jest na all - z fluggera fajna - ale ciekawi mnie skąd jej była;) nie wiem, czy dobrze kojarze, ale czy chodzi i tę ?? http://www.cole-and-son.com/int/collection-new-contemporary-two/wallpaper-69/12147/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.10.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Magda ..ja zmierzyłam uciełam później szukałam wzoru i jak wszystko miałam naszykowane to kleiłam..jak dobry klej jest to można fajnie manewrować tapetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.10.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Miętowy to materiał, koral bo taki miał być sama malowałam:) Ten materiał mam jeszcze na poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.10.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Dzięki Tosiu Myślicie że lepiej do sypialni??? Edytowane 4 Października 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts