Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak moja pierwsza lalka Barbie :lol2:.

Nie śmiejcie się dziewczyny, ja całe dzieciństwo marzyłam o lalce Barbie i w końcu dostałam, pamiętam ten dzień jak dziś, potem miałam jeszcze kilka, ale ta była moją ulubioną i ona właśnie tak ładnie pachniała... Zupełnie jak te perfumy. To jest chyba piwonia? Jak tylko je poczułam, wiedziałam, że są moje.

Słodkie, delikatne, na dzień też są ok, cięższe niż Bright Crystal, ale nadal delikatne (wg mnie Bright Crystal są bardzo delikatne).

Ten zapach bardzo się zmienia we wszystkich nutach: najpierw jest owocowy i dosyć świeży, potem kwiatowy słodki, a na końcu cięższy, orientalny (piżmo, drzewo sandałowe)

dziekuje za obszerny opis :) rozumiem, ze zapach nie jest meczacy ?? masz EDP czy EDT ?

porownanie do lalki niesamowite :) az wyobrazilam sobie moja coreczke w tej sytuacji

jak ja bylam dzieckiem, to o barbie nie slyszelismy, a posiadanie lalki jakiejkolwiek juz bylo wielkim "wow"

jedna mialam z naderwana stopa, bo ludzie w kolejce wyrywali sobie towar :( pamietam, jaka bylam zawiedziona, mimo, iz bylo ja ciezko zdobyc (wygladala jak niemowlak, ale taki slodki, sliczny niemowlak), a i tak bylo mi przykro, ze ja dostalam uszkodzona a kuzynka dobra (lalki przydzielala babcia) :(