Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć :bye:

Perfumy zamawiałam też w sklepie internetowym perfumesco i polecam. Agatah – listwy z frezem pasują jak najbardziej do Ciebie, tyle, że mi osobiście te bez frezu trochę bardziej. Ale jak Ci się bardziej widzą te rzeźbione to bierz :yes:

Oł jes! Kto doniesie o Lidlu?

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oł jes! Kto doniesie o Lidlu?

Ja mogę donieść, że przed Lidlem stał tłum ludzi :D

no właśnie ja od rana lukam tu, by ktoś zdał relację czy warto... a tu taka cisza - koniec świata bo u Venuski cisza :D heheh

no więc ubieram się i jadę - zobaczę co tam u mnie, czy nie wykupili wszystkiego :D hehe

Albo wykupili, albo... w najlepszym wypadku nastaw się na walkę wręcz :p

nic... null...

nawet stoiska już nie było... uprzątnęli i postawili inne... sprzedawczyni mówiła, że ludzie to po 4-5 kupowali, mało kto brał tylko jedną :jawdrop:

nic... null...

nawet stoiska już nie było... uprzątnęli i postawili inne... sprzedawczyni mówiła, że ludzie to po 4-5 kupowali, mało kto brał tylko jedną :jawdrop:

Założę się, że na aledrogo zaraz będzie sprzedawane ;)

Venus, to, że się nie odzywam to nie znaczy, że mnie tu nie ma :cool:. Ja po prostu nie nadążam za waszym paplanie ;)

o tak - zapewne będą zaraz w necie do kupienia o 5dych albo stówkę więcej :D

lw a były torby wittchen po 250zł

http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-6CF67A96-17C11570/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=75

widziałyście,że w Home-you jest promocja online -25% do niedzieli:)

Przy ramkach, takie promocje są ok, ale przy droższych rzeczach, np. tych pojemnikach łazienkowych lepiej poczekać na promocję "druga rzecz za 10 zł" lub za 1 zł.

Ja byłam w Lidlu około 12 to nawet śladu po stoisku nie było. Wybieram się natomiast w poniedziałek po dresiki dziecięce :)

Zastanawiam się też nad tym mopem http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-5C574657-945C145B/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=1999 Czy któraś z Was tego używa, jest przydatny np. przy polerach, czy raczej bajer?

Matko, co za dzień!

Uszyłam młodemu spodnie, kamizelkę, śliniak, przerobiłam body, fartuszek dla chrześnicy :mad: chyba się z maszyną ożenię.

Ven, oczywiście zrobiłaś zdjęcie ciacha i mi pokażesz co to za smakołyk, który nawet jakbym miała pod nosem - nie mogłabym tknąć? :)

Jej jakie tu wczoraj pustki panowały , witam się więc dziś

yokasta no to gratuluję ale pomyśl ileż maluszek ma wspaniałości dzięki Tobie jedynych i niepowtarzalnych

Hej :bye:

siedzimy z mamą w salonie :popcorn: dla mnie najgorsze jest to, że wczoraj przyjechała dziś już wyjeżdża :cry: przynajmniej o 19, to trochę się nią nacieszę.

Wczoraj biegałyśmy po sklepach, ja odżałowałam i kupiłam bluzkę kostiumową (z materiału jak bikini) za 12,5 :lol2: a mama śliczny sweter i apaszkę :rolleyes:

Odetchnęłam, bo Almi jednak otworzyło się w innym pawilonie, dużo na wyprzedaży. Baaaardzo chciałam kupić parasolnik, oczywiście mama i mąż przekonywali że niepotrzebny i nie ogarniają jego funkcjonalności, więc w końcu przyznałam że to stojak na laski tylko ja umyśliłam żeby na nim parasole wieszać :rotfl: później szukałam czegoś na kominek, podobają mi się takie figury duże jak szachy. Zestawiłam ze sobą, pokazuję mężowi a on "oj niunia, lubisz błyskotki :lol: "

Byliśmy wczoraj w Chmielarni na jedzeniu niaaaaaaaaaaaaaaaaaam :rolleyes: ciasto wyszło, połowy już nie ma :D