reni1980 07.10.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ale się napaliłam na te cotton ball, kupię na święta, tylko nie wiem czy do dzieciaków czy do salonu, kurka 3 kompletów nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.10.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ja byłam w sobote na wykładzie nt orientalnych perfum. I mam piękny tatuaż z henny na dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Byłam w sobote w ikea ..kupiłam sobie tę lampę http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10163869/ naprawdę polecam cholernie dobrze zrobiona jak za taką kasę...jestem mile zaskoczona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Londonka śliczna jest i bardzo dobra jakość w stosunku do ceny, doradziłam teściom na nową sypialnię, są mega zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.10.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 a ja siedziałam w domu, bo samochód w warsztacie był nigdzie nie byłam i nic nie kupiłam! za to grzebałam w necie w poszukiwaniu fajnych czarno białych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.10.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Hej Laski, Przyszłam obczaić 3 wizję Venuski a ta biznesy uprawia Może po szkoleniu Justyś będziesz umiała etycznie przekonać Menżu przynajmniej do 1 wizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.10.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 A ja potrzebuję 2 takich abażurów tylko czarnych jak ma Londonkowa lampa. Ale te co widziałam w sklepach są niższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.10.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 reni - mnie się te kule podobaja, ale jakoś nie moge się do nich przemóc. Dla mnie nieco trącą ... kiczowatością . A którą torebkę chciałaś ? Tą dużą czy kurefek ? Ja na zlocie obczaiłam super kurteczkę River Island. MarJelka miała na się . Pięknie w niej wygladała. NAwet ją sobie przymierzyłam... ale ceny na all sa maskaryczne. Może jakas wyprzedaż ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.10.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Może po szkoleniu Justyś będziesz umiała etycznie przekonać Menżu przynajmniej do 1 wizji mój by wolał nieetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ja chyba też będę musiała się zamienić w kobietę kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.10.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 mój by wolał nieetycznie Że im się ta nieetyczność nie znudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.10.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Że im się ta nieetyczność nie znudzi... bo się im biedakom ją DAWKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Okej Wymyśliłam jak z apgrejdować salon Wiecie, że będziemy tapicerować fotele, pewniakiem jest kolor navy w salonie (niekoniecznie na fotelach). 1) Fotele navy z niklowanymi gwoździami tapicerskimi (wylatuje na stałe jeden podnóżek do sypialni - będzie w odpowiednich kolorach) + jeden podnóżek, podusie te co mam + ewentualnie coral. Ława powiedzmy ta co jest + stolik pomocnik okrągły drewniany. 2) Fotele navy z kontrastującą kedrą - BIAŁĄ mąż nie chce się zgodzić ze względu na niepraktyczność mojego pomysłu. Czy ktoś może się wypowiedzieć o użytkowaniu mebli z jasną kedrą? - mój największy ból, ława ta co jest + stolik DIY z IKEA + gwoździe tapicerskie (na bogato ) 3) Fotele szare (pasujące do kanapy) bez dodatków tj. tylko poduchy ale ława wylatuje na plecy kanapy na której będę mieć wystawkę z lampami, ramkami i innymi pierdołami. Podnóżki wylatują do innych pokoi, tj jeden do sypialni drugi do środkowego. Za ławę duża prostokątna ławka tapicerowana w kolorze navy z gwoździami i dużą tacą do odstawiania kubków. Stolik pomocnik na chromowanym stelażu z drewnianym blatem lub DIY z gwoździami. Zasłony - miały być szare. Jestem już prawie pewna że nie chcę jednolitych tylko środek biały z lamówką np szarą / granatową, lamówka boki + dół ok 6 cm. Mąż woli szare z lamówką, ale jak dam środek ciemny i jasną lamówkę to wizualnie wyjdzie śledzik. Co myślicie? Obecnie jest tak: http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/Forum%20Murator/P5227731_d_zpsa9c3aabe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) ja jestem za 3:D najbardziej przemawia do mnie ołtarzyk z ławy:D i fotele bezpieczne na pewno łatwiej zmienić poduszki niż znowu tapicerke;) Edytowane 7 Października 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.10.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ja jestem za opcją nr 1:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zasłony .....no nie bardzo wiem o co chodzi:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wieczorem wkleję wam inspiracje Zizi opcja 1? gwoździe gdzie? Londonka ja rozpaczam nad opcją 3 na którą mąż nie bardzo chce się zgodzić, a testowałam wczoraj i dla mnie obłęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.10.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Co jest nie tak ze stolikiem ? Mnie on się tak podoba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.10.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mi się 3 podoba w zamyśle myślę że byłoby superowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts