Venus_m 07.10.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mirelko stolik powinien mieć u nas X z drugiej strony czyli na krótszym boku, teraz to gucio widać jak się wejdzie, a raczej nikt nie staje od frontu żeby się mu przyjrzeć. Od strony jadalni byłby wyeksponowany a ja mam tam dużo miejsca po przestawieniu stołu równolegle do kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Diana wiem, na zdjęciach Mojego męża nie przekonuje ławka tapicerowana jako ława, bo jak jeść tam gdzie kładzie się nogi i koty wylegują? Aczkolwiek jednocześnie mamy jeden bardzo funkcjonalny element Odstawiamy talerze raczej na pomocnik niż ławę, dlatego myślę o dużej tacy dla zasady, aby była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.10.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 gwoździe na fotelu łoczywiscie Justyna obecną ławę chcesz na plecy kanapy postawić? czy ona przypadkiem nie jest za niska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.10.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 a ja siedziałam w domu, bo samochód w warsztacie był nigdzie nie byłam i nic nie kupiłam! za to grzebałam w necie w poszukiwaniu fajnych czarno białych zdjęć I co ciekawego znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.10.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 fajną ławkę ostatnio na zdjeciach w MG widziałam, tyle że ona nie była w navy kolorze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.10.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) I co ciekawego znalazłaś? Diana dalej szukam :mad:w koszyku pewnego sklepu zapisanych mam ponad 60 zdjęć na kwotę 4 tysięcy zł ( a potrzebuje tylko 3!!!!). mąż jak wczoraj przypadkiem zerknął o mały włos zawału nie dostał Edytowane 7 Października 2013 przez zizi1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ven walcz w kocim kostiumie o trojeczkę bo zamysł jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.10.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mnie ławka przed kanapą pasi, bo sama lubię wyciągnąć nóżki na kanapie. Dlatego mam narożnik. Ta dłuższa część jest moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.10.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ta dłuższa część jest moja. Hehe, i dlatego szukałam takiego narożnika, że obydwie osoby mogły nogi swobodnie wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.10.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Diana dalej szukam :mad:w koszyku pewnego sklepu zapisanych mam ponad 60 zdjęć na kwotę 4 tysięcy zł ( a potrzebuje tylko 3!!!!). mąż jak wczoraj przypadkiem zerknął o mały włos zawału nie dostał to nieżle, ja też poszukiwałam swego czasu ale póki co przystopowałam i zajęłam sie myśleniem nad czymś innym tylko nie mogę sobie przypomnieć nad czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ja mówię to samo co Zizi czyli opcja nr 1 Wprawdzie rozumiem argument o ławie i krzyżyku, ale postawienie jej za kanapą to jakoś mi w ogóle :no: "Skitrajmy stolik za kanapą, a że będzie trochę wystawał - to co..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Asiu wystawał? on tam pasuje jak ulał może ciut za głęboki, ale to nie problem Sofa ma niskie plecy, niższe niż poduchy, bufet kiedyś może ale tylko na zamówienie, wszystkie gotowe są złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zrobimy inaczej, przestawię dziś do zdjęcia ten stolik i powiecie czy wg was jest ok Nie mamy teraz kasy aby wymyślać coś na plecy, pomysł jest bo mebel jest, jakby nie było to by tematu też nie było. Zizi no wiem że w fotelach, ale w którym miejscu te nity? mądralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Classic to jest świetny pomysł aby tam dać może nawet krzesło do tej ławy i zrobić ala biurko....teraz póki mam tam miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Tak, otoman ma być przed kanapą w formie ławy a obecna ława na plecach kanapy od strony jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 siedze , czytam i myśle i też muszę zobaczyc ławę za sofa, bo mi tez sie wydaje , ze ona za niska, zrób dzis foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Szare fotele też można uświecic gwoździami ,taka poaska dołem i wtedy też sofę dołem:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nie..nowidac że ława równa ,poduszki są wyższe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.10.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ja za 3, bo stolik kawowy (akualny) w ogóle mi do twojego salonu nie pasuje, a takie coś za kanapą - bardzo się podoba. (mam jedynie wątpliwości co do ilości miejsca, ale to się okaże jak poprzesuwasz to i owo wieczorem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zapewniam, że w jadalni mam takąąąąąąąą dziurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts