Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zizi wszystko jest do rozważenia :yes:

nad drewnianym też myślałam :yes: tylko z tym muszę poczekać aż będzie ścianka tv, on brązem na pewno mocno przytłoczy, kolejnych zmian nie zniosę ja ani mąż :rotfl:

jednak odrzucając otomana wiadomo, że fotele będą navy :rolleyes:

co z tą kedrą? jestem zakochana w kontrastowej. Jaka inna do navy kedra by pasowała aby kontrastowała?

biały odpada :no: :sick:

chciałabym coś trwałego czyli lakier, niech będzie mat żeby nie połysk. Wszystkie stoliki kawowe białe jakie widziałam to coś glamouropodobne :sick: czyli to czego nie cierpię.

Zizi a widziałaś kiedyś klasyczną białą ławę? ja nie :sick: wszystkie takie okropieństwa.

Lonodonka ja już to wczoraj zrobiłam ;) ale masz rację nakryję to ;)

a może wrócić do mojego pomysłu drugiej kanapy? :bash:

A potrzeba Ci więcej miejsca siedzącego (jacy ś goście, nie goście...)? Bo jak tak to :yes:, ale jeśli to co masz jest optymalne to już bym nie dodawała drugiej kanapy :no: