jjana 07.10.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Venus, dla mnie niklowane. Granat ze złotem wygląda ładnie, ale nie wiem czy ze starym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 chyba pójdę bezpiecznie w nikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Magda w świerklańcu najdroższe rosliny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.10.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Venus nikiel nikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 im dłużej kombinuję tym większą rewolucję jestem gotowa zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.10.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 byłam w Świerklańcu w tym wielkim ogrodzie śląskim i doradzili mi, żeby szczepioną na pniu nie sadzić na jesień bo zmarznie w zimie. Lepiej kupić na wiosnę taką bez przymrozków. Także katalpy nie mam - brzozy mam ale jeszcze nie posadzone. Podoba mi się jeszcze wiśnia osobliwa czy jakoś tak - pięknie kwitnie. miałam Ci to samo napisać, żebyś na jesień nie kupowała i zrobiła dokładnie rozpoznanie cenowe, bo ja tez napaliłam się na katalpy za 300zł za sztukę, ostatecznie kupiłam szczepiona na pniu po 119zł a jedna trafiła mi się za 68:yes: wysokość szczepienia to jakieś 160cm:) za 300 zł były szczepione na wysokości 2.60, dla mnie za wysokie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 też chcę drzewko z listkami serduszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Magda cubus ma on line? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 07.10.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podoba mi się jeszcze wiśnia osobliwa czy jakoś tak - pięknie kwitnie. Magda, ładnie kwitnie też głóg, nie wiem tylko jak z formowaniem go. Link do drzew o kulistych koronach: http://blog.giardino.waw.pl/index.php/2011/03/10/drzewa-o-kulistych-koronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.10.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Duś a co Tobie w obecnej ławie nie pasuje? ona mi bardziej konsolkę przypomina niż stolik kawowy. jako taki bufet na tyłach kanapy super, ale jako mebel "frontowy" moim zdaniem jest za wysoka (choć jest szklano-błyszcząca wydaje mi się duża i ciężka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 07.10.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mojego męża nie przekonuje ławka tapicerowana jako ława, bo jak jeść tam gdzie kładzie się nogi i koty wylegują? Ale że jak? Jecie obiad przy niziutkiej ławie? Tak zgięci w paragraf? Toż to wrzodów można się nabawić . Tapicerowane (i jeszcze delikatnie pikowane) ławy lubię, na to oczywiście stabilna, porządna taca na odstawienie filiżanki, talerzyka z kanapką czy innego drobiazgu. A rosół z makaronem czy gołąbki to raczej przy stole byłoby wygodniej . Tym bardziej, że macie porządny, ładny parę metrów dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 :popcorn:Też czekam:yes: Magda poszukaj katalpy w małych szkółkach ,najlepiej przy domowych tam ceny są 1000% niższe.Ja moje katalpy ,tyle że nie szczepione kupowałam po 50zł wysokie na 170cm:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Sprawdzona ,bardzo dobra szkółka w Starych Siołkowicach,Pani ma świetne ceny,dużo hortensji,katalpy,rododendrony,iglaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) W wioseczce Lubienia jest szkółka z drzewkami i druga z różami,polecam sprawdzone b.dobre ceny np.róże pienne po 15zł Edytowane 7 Października 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 07.10.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 dzięki za linka - podoba mi się jeszcze kilka innych:) idealny link pod moją małą działkę. czyli możemy szukać wspólnie, bo u nas też mała działka, ten głóg rośnie chyba do 3 m wysokości więc nie "przytłacza". Z kwitnących czytałam jeszcze o Robinii szczeciniastej - wysokość 1,8 do 2 m i kwitnie 2 razy w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) Barbe dzięki ! nie pomyślałam, że mając jadalnię można w niej jeść Pomijając już Twoją bujną wyobraźnię miałam na myśli zjeść ciasto na talerzyku trzymanym w dłoni lub postawić na tym jedzenie / przekąski kiedy mamy gości Zrobię, zrobię. Jedziemy jeszcze do mechanika, nie wiem ile się zejdzie Duś mnie się podoba, tylko wolałabym X z krótszej strony Edytowane 7 Października 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.10.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Magda ja nie jestem z Twoich okolic:no: ale posłuchaj London i wiosną dobrze poszukaj katalp w lepszych cenach.London ale katalpa na pniu jest ładniejsza od tej zwykłej:yes: przynajmniej dla mnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Tosiu jeszcze troszkę mało czasu mam ..ale zrobiłam obraz do jadalni,jutro zrobie fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zizi ładniejsza:) ale ja moją tnę w kulkę i nie jest najgorzej ,od dołu powycinałam wszystkie gałązki i tez wygląda jak na pniu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 A jak prace u Ciebie Tosiu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts