london23 07.10.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Lawęda z tego co wiem to też lubi przemarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Tosia ja myślałam tak samo, nawet miałam ten wątek ale elektryka, hydraulika same nudy a później w miarę pisania okazało się, że to dość interesujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 07.10.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Barbe dzięki ! nie pomyślałam, że mając jadalnię można w niej jeść Pomijając już Twoją bujną wyobraźnię miałam na myśli zjeść ciasto na talerzyku trzymanym w dłoni lub postawić na tym jedzenie / przekąski kiedy mamy gości No patrz no, kamień z serca O co więc chodzi Twemu mężoju? Bo gdyby o rosół z kluskami albo udko kurzęce, to rozumiem, że taka tapicerowana ława niewygodna do jedzenia, ale ciasto i inne drobiazgi? Niech chłop nie przesadza. Jak Ci się podoba, to ciśnij. A tak na poważnie - jakiś czas temu zaprosili nas znajomi na obiad (żadne tam przekąski - regularna zupa plus drugie), który podali właśnie na takiej niskiej ławie przy sofie. Myślałam, że skrętu kiszek dostanę. Widzisz więc, moja konsternacja tak nie całkiem od czapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Tosiu podoba mi się,na giełdzie staroci w niedziele kupiłam obraz, ramę pomalowałam sprejem na srebrno, płótno zamalowałam na czarno i nakleiłam haft mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Barbe argument godny przemyślenia a znajomi to jakiś hardkor to tak jak podać jedzenie gorące (którego nie utrzyma się w ręku) na stoliku kawowym 20 cm od podłogi ja bym nawet nie wiedziała jak się usadowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Tosia stare dziewczyny już się urządziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 07.10.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 No patrz no, kamień z serca jakiś czas temu zaprosili nas znajomi na obiad (żadne tam przekąski - regularna zupa plus drugie), który podali właśnie na takiej niskiej ławie przy sofie. Myślałam, że skrętu kiszek dostanę. Widzisz więc, moja konsternacja tak nie całkiem od czapy Drzewiej, za PRL-u znaczy się, jadanie na fotelach przy ławie to był standard! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ja kupiłam w niedziele też na giełdzie stoliczek-pomocniczek na złotych nóżkach i właśnie dzisiaj przemalowałam na srebrno. Jest nie pozorny nóżki jak odwrócone U i szklany blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 mam zdjęcie w jakości Venus, uczę się od najlepszych - Ilutka widać że robiłam ja nie mąż :P Duś zbytnio się sugerujesz, ja pierwszą odkryłam ławę, dopiero później konsolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.10.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 fajnie wyglada, ale mnie zjesz jak napisze, że na plecy jest za niska:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ven skróc nóżki sofy i nikt się nie czepi że ława za niska:P mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 E....tam Magda ..zebyś zobaczyła jak bogato jest u mnie z zasłonami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 07.10.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Venus, zdradź proszę na jaki kolor macie wybarwione schody? Bo muszę się zdecydować na jakiś i nie wiem...a Twój mi się pdoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Magda a skośną ścianę tam widzisz? nie wiem jakbym miała zmieścić tam coś ciut ciut dłuższego Kiedyś na plecach kanapy prawdopodobnie będzie stał bufet robiony na wymiar, teraz poruszamy się w tym co już jest. Jeżeli wygląda źle to piszcie, na pewno nie będę teraz nic specjalnie na plecy kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Peonia a nie pytałaś już? 66 % orzech, 33% palisander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Londonka a Ty to też masz pomysły, stały element dopasuj do tymczasowego :P ot wymyśliłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.10.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Justyna źle nie wygląda:no: super byłoby, żeby była ciut wyższa, ale jak ma stać tymczasowo to ja jestem za:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 07.10.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ja też jestem za. Bardziej mi się podoba w roki konsolki niż stolika przykanapowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jutro Magda postaram się zrobić i wrzucić zdjęcia a teraz mykam na Lekarzy:D Pa pa kolorowych:bye: Ven mi się bardzo podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts