yokasta 07.10.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Możesz jeszcze teraz wsadzić, tylko lawenda lubi stanowiska suche, słoneczna, glebę lekką i lepiej ją na zimę okryć, zwłaszcza pierwszą po posadzeniu. U mnie rośnie w słońcu ale na glinie w dużej wilgotności i jest piękna. Acz faktycznie, teoretycznie lubi co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.10.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Hmm... mnie ten stolik wygląda jakbyś go chciała schować za kanapą, żeby z salonu nie było widać Jak na stolik strasznie toto wysokie, ile ma wysokości? Na konsolkę za kanapą za niskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.10.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ten stolik wygląda jakbyś go chciała schować za kanapą, żeby z salonu nie było widać No takie też mam wrażenie. Ale... jakoś bardzo źle chyba jednak nie wygląda I teraz też widzę, że jednak jako główna ława to też niekoniecznie był 100%. Ja bym na ławę tam widziała coś bardziej rozłożystego, z większą ilością blatu (to chyba tego mi w nim jedynie brakuje). Także podsumowując - jako tymczasowy za kanapą może być. Jestem też za stoliczkiem pomocniczkiem między kanapą a oknami i za nową ławą z większym blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.10.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 A mnie się podoba i z jadalni jaki ładny widok na ten stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ława jest do zmiany. Pisałam o tym nie raz;) kombinuje z nią bo nie wiem kiedy kupię docelową. Ma 60 cm wysokości. Blat jak dla nas i tak jest za duży. Nie ma nic na siłę, skoro nie wygląda na plecach to na razie będzie na froncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Hej hej;) Magda taka jak jest tylko 10 cm niższa i z x po krótszej stronie:yes: Aga respekt za oglądanie projektu, swoją droga ustawny mam salon co? Wynurzajacych Sie dekoracji też tam nie widzę. Docelowo będzie tam bufet na zamowienie, teraz badam czy mam miejsce na obecna ławę w innym miejscu, czy wywalic do garażu. Żaden DIY nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Aga na kolanach, my w domu mamy 5 komputerów:lol: Kanapy nie bardzo mogę przesuwać bo za chwile jest tam kominek i nie będzie przejścia. Opcjonalnie rozwazam wyrzucenie foteli, dodanie 2 os. Kanapy navy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.10.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Hej ho:bye: Ven nic nie wywalaj bardzo ładna ława i idealnie pasuje do duszków ..nie popadajmy w skrajnośc że wszystko musi być co do milimetra idealne równe:P naprawdę jest super jeszcze jak coś poustawiasz delikatnego wzrostu będzie mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 08.10.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 heloł ewrybady:)Venus nie wywalaj ławy:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.10.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Aga na kolanach, my w domu mamy 5 komputerów:lol: O rany, skąd ja to znam . Wszędzie jak nie komputer to dyski albo kable i zawsze słyszę, że się przydadzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 08.10.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Dzień dobry:)Venusia wysłałam wczoraj na Twoja pocztę takie moje zapytanie. czy przeczytałaś?jestem nie z tej bajki.... Wiem, że teraz masz głowę zajętą swoim domem.....Jestem teraz na zwolnieniu- grypa i więcej siedzę przy komp... czytam i podziwiam. Mam (myślę, że duże) zdolności manualne ale tylko do odgapiania a nie do tworzenia.Słoneczko u mnie wyszło, świeci pięknie,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.10.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 helloł dla mnie na upartego może być ale idealnie by było troszkę wyższa i dłuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.10.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ach venus już dawno miałam ci napisać, gdybym ja miała taki piękny żłobiony stół, w sensie wzoru z forniru to też bym chowała podkładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 helloł Ilonka prawda? jeden jest specjalnie dedykowany pod bardzo stare gry więc wygląd mocno dizajnerski Zeliczko widziałam obiecuję odpiszę :* jeżeli chcesz to możesz wstawić fotki również tutaj, na pewno razem łatwiej będzie coś doradzić. Zizi Reni i za całe 405 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.10.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 mam zdjęcie w jakości Venus, uczę się od najlepszych - Ilutka widać że robiłam ja nie mąż :P [ATTACH=CONFIG]217135[/ATTACH] Duś zbytnio się sugerujesz, ja pierwszą odkryłam ławę, dopiero później konsolę Venusiu, Do jakości Ilutek to tej fotce jeszcze sporo brakuje A tak poważnie, to chyba ciut mała ta ława. Może jak na niej poustawiasz pierdoleten, to nabierze masywności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.10.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 pierdoleten :lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 po niemiecku :rotfl: nie ma ciśnienia, bo nie mam wtedy ławy przy sofie. Jak myślicie lepiej sofa + fotele czy 2 sofy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.10.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 a jest miejsce na 2 sofy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Wzdłuż okna wejdzie i ta obecna trójka Wolałabym tam jej jednak nie stawiać z prostego kociego powodu Nie jest ona w tkaninie tolerującej kocie pazury, koty mają rano i wieczorem "wściek" kiedy brykają jak dzikie. Myślę, że bardziej narażona byłaby sofa pod oknem, tak jak teraz fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.10.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 trójka pod okno i dwójka tam gdzie teraz jest trójka spowodowało bym większe przejście i było bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts