Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Możesz jeszcze teraz wsadzić, tylko lawenda lubi stanowiska suche, słoneczna, glebę lekką i lepiej ją na zimę okryć, zwłaszcza pierwszą po posadzeniu.

U mnie rośnie w słońcu ale na glinie w dużej wilgotności i jest piękna. Acz faktycznie, teoretycznie lubi co innego.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ten stolik wygląda jakbyś go chciała schować za kanapą, żeby z salonu nie było widać ;)

No takie też mam wrażenie. Ale... jakoś bardzo źle chyba jednak nie wygląda :no: I teraz też widzę, że jednak jako główna ława to też niekoniecznie był 100%. Ja bym na ławę tam widziała coś bardziej rozłożystego, z większą ilością blatu (to chyba tego mi w nim jedynie brakuje). Także podsumowując - jako tymczasowy za kanapą może być. Jestem też za stoliczkiem pomocniczkiem między kanapą a oknami i za nową ławą z większym blatem :p

Hej hej;)

Magda taka jak jest tylko 10 cm niższa i z x po krótszej stronie:yes:

Aga respekt za oglądanie projektu, swoją droga ustawny mam salon co?:lol2:

Wynurzajacych Sie dekoracji też tam nie widzę. Docelowo będzie tam bufet na zamowienie, teraz badam czy mam miejsce na obecna ławę w innym miejscu, czy wywalic do garażu. Żaden DIY nie wchodzi w grę.

Dzień dobry:)

Venusia wysłałam wczoraj na Twoja pocztę takie moje zapytanie. czy przeczytałaś?jestem nie z tej bajki.... Wiem, że teraz masz głowę zajętą swoim domem.....Jestem teraz na zwolnieniu- grypa i więcej siedzę przy komp... czytam i podziwiam. Mam (myślę, że duże) zdolności manualne ale tylko do odgapiania a nie do tworzenia.

Słoneczko u mnie wyszło, świeci pięknie,,,

helloł :hug:

Ilonka prawda? :mad: :lol2: jeden jest specjalnie dedykowany pod bardzo stare gry więc wygląd mocno dizajnerski :lol2:

Zeliczko widziałam :hug: obiecuję odpiszę :* jeżeli chcesz to możesz wstawić fotki również tutaj, na pewno razem łatwiej będzie coś doradzić.

Zizi :bye:

Reni i za całe 405 zł :D :cool:

mam zdjęcie w jakości Venus, uczę się od najlepszych - Ilutka :rotfl: widać że robiłam ja nie mąż :p :P :p

[ATTACH=CONFIG]217135[/ATTACH]

Duś zbytnio się sugerujesz, ja pierwszą odkryłam ławę, dopiero później konsolę ;)

Venusiu,

Do jakości Ilutek to tej fotce jeszcze sporo brakuje :lol2:

A tak poważnie, to chyba ciut mała ta ława. Może jak na niej poustawiasz pierdoleten, to nabierze masywności? :cool:

Wzdłuż okna wejdzie i ta obecna trójka :yes:

Wolałabym tam jej jednak nie stawiać z prostego kociego powodu ;) Nie jest ona w tkaninie tolerującej kocie pazury, koty mają rano i wieczorem "wściek" kiedy brykają jak dzikie. Myślę, że bardziej narażona byłaby sofa pod oknem, tak jak teraz fotele :lol2: