Venus_m 08.10.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Reni wizualnie tak, ale to byłby problem na czas kiedy miałabym już kanapę. Wiecie ja nie mam budżetu na gumie od majtek do rozciągania. Impreza z tapicerowaniem foteli to jakieś 2000 zł, nową sofę pewnie miałabym za 1500 zł (obecna za 1000 zł). 500 zł to nie jest wielka oszczędność, ale przybliża mnie do ścianki tv :P ja chcę zrobić raz a dobrze, jeżeli zmiany które będą najlepsze przekraczają budżet to na razie pomęczę się jeszcze z obecnymi obiciami nic na siłę. Edytowane 8 Października 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.10.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Wiecie ja nie mam budżetu na gumie od majtek do rozciągania ależ sama wymyślasz:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ilutka mnie zainspirowała :rotfl: ale fakt wyszło z lekka kiczowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.10.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 O rany, skąd ja to znam . Wszędzie jak nie komputer to dyski albo kable i zawsze słyszę, że się przydadzą . O, no to u nas tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.10.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ale fakt wyszło z lekka kiczowato veni:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 08.10.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Justyna 2k. kosztuje przetapicerowanie dwóch foteli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 2 k z nową tkaniną nie zdradzę gdzie kanapa, bo mi porezerwujecie terminy jak zamówię to powiem słuchajcie, mamy znowu problem z Białasem, załatwia się poza kuwetą i to dwójeczka, bo siusiu ok. Czytam i mówię do męża: - Słuchaj chyba trzeba do Prinsia wezwać kociego behawioryste M: Słonko chyba przesadzasz, jeszcze Panią od pedicure i od masowania kutaska ... M: taki jego urok że jest srakulec. Padłam, popłakałam się :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 08.10.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.10.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Venus, żarty żartami, ale mocz warto by kotu złapac i oddać do badania.Zdrowy kot co do zasady nie załatwia się poza toaletą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.10.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ilutka mnie zainspirowała :rotfl: ale fakt wyszło z lekka kiczowato :lol2::lol2: To wspaniałe, że jeszcze mogę być MUZĄ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Venus, żarty żartami, ale mocz warto by kotu złapac i oddać do badania. Zdrowy kot co do zasady nie załatwia się poza toaletą. Chyba, że ma focha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Agatah wiem Prinsio ma robione wyniki co 3 miesiące, przy czym jedna tura to zwykle tydzień po tygodniu. Jestem pewna, że mocz jest ok - nic się w karmie nie zmieniło. Jemu coś nie pasuje, tylko ja już teraz nie wiem co. Drzwi bardzo polubił, wręcz chyba ta intymność się mu podobała, ale przyzwyczajony jest że chodzi się z nim na dwójkę jak go wsadzę do kuwety to ok, a jak sam...to bombonierka na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.10.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Chyba, że ma focha... [ATTACH=CONFIG]217239[/ATTACH] O właśnie, wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 wizyta behawiorysty 150 zł mąż mówi że to wywalanie pieniędzy w błoto, ale kurde on do niego nie idzie jak ten się drze w niebogłosy, a ja jak narwana latam za nim i sprawdzam czy była bomboniera, gdzie i dlaczego tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.10.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 U nas nie ma bombonierek, ale Ziuta nie wejdzie do kociej toalety jak się na nią patrzy. Trzeba odwrócić głowę, wtedy ona hyc przez drzwiczki i robi swoje A tak siedzi smutna przed swoim wcecikiem i zerka czy patrzymy... Kiedyś kuwety stały pod schodami, cały czas były na widoku i nie robiło to na niej wrażenia... K mówi, że ona z tych co to "daj kurze grzędę a wyżej siędę... " :lol2: Damessa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Fiona tak samo, wręcz jak rozwieszam pranie a ona usadawia dupkę to siedzi, ślipia szeroko i jak spojrzę MIAAU = wychodź stąd! Młody od zawsze potrzebował wsparcia w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 korzystał ktoś z was z behawiorysty do swojego zwierzaka? waham się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.10.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Co do kotków nie poradzę...nie znam się Co do sofy ...hy...sama nie wiem ,może .....a jak nie ma kasiorki za dużo to ja bym na razie zostawiła jak jest..mi się fotele podobają Oki wklejam moje dzieło ...my w domu bo mój mały przywlekł jelitówkę chyba:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 08.10.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Venus- mozesz napisac jaki jest kolor Twoich vivianów???dziekuje serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 marnajola szary Londonka rama wiem że ją sama malować i przepraszam, ale wygląda jak z romskiego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts