Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Reni wizualnie tak, ale to byłby problem na czas kiedy miałabym już kanapę.

Wiecie ja nie mam budżetu na gumie od majtek do rozciągania. Impreza z tapicerowaniem foteli to jakieś 2000 zł, nową sofę pewnie miałabym za 1500 zł (obecna za 1000 zł).

500 zł to nie jest wielka oszczędność, ale przybliża mnie do ścianki tv :p :P ja chcę zrobić raz a dobrze, jeżeli zmiany które będą najlepsze przekraczają budżet to na razie pomęczę się jeszcze z obecnymi obiciami :yes: nic na siłę.

Edytowane przez Venus_m

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

2 k z nową tkaniną :)

nie zdradzę gdzie kanapa, bo mi porezerwujecie terminy :p jak zamówię to powiem :lol2:

słuchajcie, mamy znowu problem z Białasem, załatwia się poza kuwetą i to dwójeczka, bo siusiu ok.

Czytam i mówię do męża:

- Słuchaj chyba trzeba do Prinsia wezwać kociego behawioryste

M: Słonko chyba przesadzasz, jeszcze Panią od pedicure i od masowania kutaska

...

M: taki jego urok że jest srakulec.

Padłam, popłakałam się :rotfl: :rotfl:

Agatah wiem :) Prinsio ma robione wyniki co 3 miesiące, przy czym jedna tura to zwykle tydzień po tygodniu.

Jestem pewna, że mocz jest ok - nic się w karmie nie zmieniło. Jemu coś nie pasuje, tylko ja już teraz nie wiem co. Drzwi bardzo polubił, wręcz chyba ta intymność się mu podobała, ale przyzwyczajony jest że chodzi się z nim na dwójkę :lol2: jak go wsadzę do kuwety to ok, a jak sam...to bombonierka na podłodze :rotfl:

U nas nie ma bombonierek, ale Ziuta nie wejdzie do kociej toalety jak się na nią patrzy.

Trzeba odwrócić głowę, wtedy ona hyc przez drzwiczki i robi swoje :cool:

A tak siedzi smutna przed swoim wcecikiem i zerka czy patrzymy... :rolleyes:

Kiedyś kuwety stały pod schodami, cały czas były na widoku i nie robiło to na niej wrażenia...

K mówi, że ona z tych co to "daj kurze grzędę a wyżej siędę... " :lol2::lol2::lol2:

Damessa ... :p