Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

venus ja nie korzystałam ale tu jest weterynarz świrnięty na punkcie kotów, on ze swoim nawet samolotem lata bo go nie zostawi ;) i jak ja nasza Lara miała problem i siusiała poza po wszelkich badaniach, lekach, zmianach itp on stwierdził że potrzebuje wolności i że dlatego tak robi bo siedzi w domu, fakt ze tu przyłażą jakieś zwierzory sarny, koty inne i ona je widziała widać było ze się stresowała że nie może iść do nich czy coś i szła sikać, więc może z takim znającym się na rzeczy weterynarzem pogadać?

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Diana jakoś chaotycznie napisałaś :lol: jaki wet tutaj? :o

po przyjściu do domu obie kuwety im wyparzę :(

Pisałaś kiedyś że gdzieś niedaleko mnie mieszkasz (w Jaktorowie jest stary pan weterynarz właściciel przychodni weterynaryjnej który zna się na kotach może warto do niego podjechać po prostu) przepraszam ale ja ogólnie jestem chaotyczna a dziś to już zupełnie zasłabłam w sklepie na mieście :(

Witajcie

Venusko wpadłąm pochwalić się, że w weekend pomalowałam salon SAMA przy pomocy męża (salon składa się z dwóch pomieszczeń) - w poniedziałek nie poszłam do pracy - zanimogłam, ręce mam do ziemi ale przeżyłam:) da się? DA ;)

Dziewczyny muszę w końcu wybrać stół do salonu, myslalam, dumałam i wiem, ze będe chciała szafkę pod TV w białym kolorze, ogolnie wnętrze bardzio jasne itd. Stół chcę biały z dębowym blatem i teraz albo na giętych nogach albo na toczonych nogach o taki jak na tym blogu:

http://dller.pl/index.php/pDocId/627/pCmd/1/pMenuId/2/pCatId/339

a tak dokładnie wygląda

http://www.decoratorium.pl/moj-dom/

albo coś takiego:

http://daro-meble.blogspot.com/search?updated-max=2013-06-25T12:21:00%2B02:00&max-results=2&start=14&by-date=false

czy możecie podpowiedzieć, gdzie mogę zobaczyć na żywo te stoły na terenie W-wy ewentualnie w okolicach

Diana :o my jeździmy do przychodni weterynaryjnej Canfelis, bardzo polecam ale tylko p. Dominikę :yes:

Zobaczymy, trochę mi nasza Mirelka podpowiedziała co mogę jeszcze zrobić :yes:

Londuś i to najważniejsze :yes:

Julcia ja nie wiem, napisz do właścicieli blogów, może podpowiedzą? ;) na stronie Dller jest napisane o salonie w Jankach pod Wwą.

Edytowane przez Venus_m

ma poprzez rozmowe z włascielem odpowiedziec na pytanie - co myśli kot i dlaczek "sra " :p obok kuwety :)

Nie ma śmiechu - to poważny problem :)

Mój Młody np. sika w miejscach, gdzie pachnie inaczej niż w naszym domu (np. w garderobie Sonii). To samo było z jadalnią - ale teraz ja otwieram i pachnie jak nasz cały dom więc się nią nie intersuje.

Cholera wie co kotom na mózg padnie :)

Diana :o my jeździmy do przychodni weterynaryjnej Canfelis, bardzo polecam ale tylko p. Dominikę :yes:

Zobaczymy, trochę mi nasza Mirelka podpowiedziała co mogę jeszcze zrobić :yes:

Londuś i to najważniejsze :yes:

Julcia ja nie wiem, napisz do właścicieli blogów, może podpowiedzą? ;) na stronie Dller jest napisane o salonie w Jankach pod Wwą.

Piszę, piszę i czekam na info. W Jankach salonu juz nie ma, stąd postanowiłam podpytać się u Ciebie. No nic szukam dalej :yes: