Venus_m 24.01.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mam nadzieje ze "dalam czadu" na plus Pan w sklepie z plytkami byl zdziwiony jak dowiedzial sie ze wszystkie te plytki pojda do jednej lazienki (2x rodzaje podlogowych, 3 x sciennych + 1x dekor scienny + mozaika). Pamietam jak zobaczylam zrobiona sciane z kibelkiem i bidetem jeszcze bez zieleni i wtedy zaczelam myslec ze moze za duzo tych kolorow...bo jeszcze biel ze sprzetow i chrom z armatury. Ostatecznie jestesmy bardzo zadowoleni (w apogeum mojej niepewnosci powiedzialam tak: nie po to mamy projektanta zeby sie zastanawiac, na wizuace sie podobalo to tak zostanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.01.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Pan w sklepie z plytkami byl zdziwiony jak dowiedzial sie ze wszystkie te plytki pojda do jednej lazienki (2x rodzaje podlogowych, 3 x sciennych + 1x dekor scienny + mozaika). No raczej na minus, mam takie samo zdanie jak Pan w sklepie. Tymi płytkami , fakturami, kolorami , zrobiłabyś 3 inne łazienki. Wzięłaś wszystko co dawali z danej kolekcji, tak bez zastanowienia chyba..... a co do funkcjonalności, na murku zmieściłyby się swobodnie 2 umywalki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.01.2011 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Zona m dziekuje rowniez za krytyke. Co do 2 umywalek to uwazam to za najbardziej nietrafiony pomysl w ogole, chyba ze na ekspozycji w sklepie. Wole miec czysty blat niz zawalony 2 umywalkami z ktorych nikt nie skorzysta. Ilosciowo to faktycznie wydaje sie duzo, naszym zdaniem wyszlo pieknie i na szczescie to ja bede codziennie korzystac z tej lazienki a nie Ty. Co do zastanowienia to nie masz racji, mialam 6 roznych projektow tej lazienki i ten podoba sie nam najbardziej. Mam nadzieje ze twoje wnetrza beda bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.01.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 kominek bardzo fajny, ile wam odstaje od sciany? A na tych połkach na boku co ma byc? Łazienka tez fajna, a na prysznic kabina? czy szyby? czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.01.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Psosin w sumie kominek odstaje chyba 69 cm od sciany, to duzo mniej jak zakladalismy na poczatku. Te polki nieszczesne to kompromis z narzeczonym, maja miec z tylu cegle i mam nadzieje ze dlugo nie znajde nic co bym mogla na nich postawic. 1/3 tej wneki to polka na drewno Lazienka jeszcze duzo pracy przed nami, kabine trzeba zamowic szklana dwumetrowa Scianka szklana bedzie w dolnej lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.01.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 a nie za płytka na drewno?? a jak tam dolna łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.01.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Zona m dziekuje rowniez za krytyke. naszym zdaniem wyszlo pieknie i na szczescie to ja bede codziennie korzystac z tej lazienki a nie Ty. Mam nadzieje ze twoje wnetrza beda bez zarzutu. I to jest zdrowe podejście, to WAM ma sie podobać i dla Was ma być piękne a nie dla postronnych osób. Ja jestem szczera, więc napisałam tak jak ja to widzę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.01.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ania panowie od wykonczeniowki powinni wejsc do nas 12 lutego ale wiadomo moze sie opoznic Wtedy tez startuje dolna lazienka i wszystko inne...panow ma 2-3. Srednio mamy co prawda kase na ta dolna lazienke ale jak jej teraz nie zrobimy to potem nie wiem kiedy...biorac pod uwage ze moga byc dzieci w blizszej nieznanej nam przyszlosci + caly ten balagan od wykonczeniowki zwlaszcza ciecia plytek Co do pltkosci kominka, to drewno ma lezec jakby prostopadle do wneki a nie rownolegle, wiec nie wiem dlaczego mialoby byc za plytko? Jutro to juz naprawde ostatecznie zamawiamy kuchnie i koniec...nie dzwonie nigdzie w sprawie kuchni do czasu montazu, najwyzej potem bede robic ogien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 24.01.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Bardzo ładna łazienka , całkiem inna , ciepła, i nie czarno - biała ! jeśli chodzi o kuchnię to u mnie też zawsze jest tak ,że już jutro ostatecznie .... i potem zmieniam zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.01.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Aga ciesze sie ze sie podoba Mi co prawda blizej sa klimaty kontrastowe, ale ze singielka nie jestem musialam pojsc na duze ustepstwa Ja im sobie bardziej wmawiam ze juz jutro na pewno ta kuchnie puszcze do produkcji tym mniej w to wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 24.01.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 a) kominek: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P1239045.jpg dla mnie kominek BOMBASTIC :D zwłaszcza rama :D A ramę to gdzie pani kupiła? z czego toto? mogę prosić o zakres cenowy na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 24.01.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Łazienka wyszła super! Oprawa kominka bardzo mi się podoba, jak będę go kiedyś robiła, to na pewno wezmę Twoją koncepcję pod uwagę A wizualka szafy jakaś taka znajoma Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.01.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Nasz ciekawe skad ja na ta szafe moglam wpasc...no niech no pomysle...kurde nie moge sobie przypomniec ;p Rama naprawde fajnie wyglada na zywo, jest prosta nieprzesadzona i nowoczesna Tesciu tylko sie spytal czy ja cos nad kominkiem bede wieszac bo tak pusto, moja odpowiedz nie za bardzo go nie zachwycila - dla mnie elementem ozdobnym jest juz sama rama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 24.01.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Hehe... ja też bym już nic nie wieszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.01.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 No no dziela nas pokolenia wiec i patrzenie inne Klade sie spac bo jutro trzeba rano wstac kuchnie zamowic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Sama w to nie wierze ale kuchnia zamowiona !! Nic z materialami sie nie zmienilo, wszystkie palące tematy zostaly rozwiazanie (mam nadzieje). Fornir bedzie na wysoki polysk palisander, reszta w bialym akrylu na wysoki polysk + blat bialy blyszczacy Oj nie moge sie juz doczekac - montaz koniec marca Wymiary na szafe lazienkowa gorna i szuflady podblatowe wziete teraz czekamy na wycene. Co najlepsze okazalo sie ze firma produkuje rowniez wszystkie meble wlacznie z lozkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 dla mnie kominek BOMBASTIC :D zwłaszcza rama :D A ramę to gdzie pani kupiła? z czego toto? mogę prosić o zakres cenowy na priv? Venus kominek CUDNY!!!! powiedz proszę jaki to wkład i obudowa i jak wychodzi cenowo? może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.01.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Karollinka wyslalam wiadomosc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 26.01.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Gratuluję podjęcia decyzji A jakie wybrałaś ostatecznie rozwiązanie w sprawie uchwytów i zmywarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.01.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 dziekuje Nasz. Ostatecznie bedzie zmywarka z widocznym panele bo mi sie nie widzialo inaczej, a symetrii i tak mi nie zepsulo Dziekuje Ci Nasz raz jeszcze za odpowiadanie na wszystkie moje pytania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts