Venus_m 08.10.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Londonka nie zostaną takie jakie są, są przy kotach niepraktyczne i przestały mi się podobać na tyle abym chciała je w obecnym obiciu zatrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.10.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Hy....zabija mnie ta cena może poszukaj gdzieś taniej , a tam gdzie robiłaś sofe:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Mój ulubiony przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Londonka ale sama usługa tapicerowania nie jest drogo, 350 zł za fotel tylko tkanina 70 zł mb lub 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.10.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Veni i Ty nie znajdziesz tańszej tkaniny, nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Reni to nie chodzi o cenę, a o jakość to jest cena z hurtowni tapicerskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.10.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Venus, znasz jakąś hurtownię tapicerską w Warszawie, gdzie można obejrzeć materiały i od razu je kupić? Zastanawiam się nad tapicerowaniem/zrobieniem łożka. Ja za tapicerowanie fotela i podnóżka zapłaciłam w sumie 450 zł - sama robocizna to 250 zł, materiał za niespełna 40 zł metr. Nie jestem super zadowolona, bo kolor mi się nie podoba. U mnie była wymieniana gąbka. Głosuję zdecydowanie za pufą, ale ja też nie mam typowego stolika kawowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.10.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ja jestem zdecydowanie za pufo-stolikiem oł jeeeeee i by fotele zostały - osobiście nie przepadam za takimi, ale u Ciebie mi się bardzo podobają i pasują ...mama zawsze mówiła mi, że mam wypaczony gust:lol2: jakbym moją słyszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.10.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 śliczna inspiracja , a materiał mam nadzieję ze znajdziesz coś taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) To kto jest za pufo-ławą w sralonie, za wywaleniem całkowicie podnóżków? LICZĘ GŁOSY 1) JA 2) Londonka sroczka 3) Reni 4) Diana 5) Jjana 6) ŁukaszKarolina 7) Lui vel Lew Za białą ławą: 1) Zizi Edytowane 8 Października 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Tosiu a co jest nie tak z obecną sofą? matko tak to jest się spytać o coś na fm, każdy znajdzie coś co mu nie pasuje. Dla mnie nasza sofa z salonu jest idealna nie zamierzam jej zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Jjana hurtowni jest pełno, tylko że oni mają ogromną ofertę a nie wszystko na miejscu. Trzeba pojechać, zmacać i zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Przemyślałam sprawę i jak już będę mieć pufo ławę to przestawiam obecną na plecy sofy Wyższa byłaby nie za bardzo bo zobaczcie, że tył jest niższy niż poduszki mogłabym maksymalnie 10 cm dać wyższą, ale to wiąże się z kupnem tego samego tylko w innym wymiarze więc ODPADA Dodatkowo jak dam coś wyższego to zza poduch będzie mi się wynurzać tylko część ozdób - bez sęsu a jak wiecie tylko dęs ma sęs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.10.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Dobrze prawisz daj ją za plecy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 08.10.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Venuska taki patent stolikowy Ci po głowie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Mela no powiedzmy Trochę inny wygląd ale tak, pufa zamiast ławy i na tym taca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.10.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Jeśli to ma jeszcze jakieś znaczenie, to ja też jestem za pufem z tacą. Ten Twój niebieski z inspiracji jest piękny! Sama dzisiaj zastanawiałam się na tym, żeby zamiast narożnika (który u mnie niestety, nie wejdzie ) dać kanapę + puf, który właśnie mógłby pełnić funkcję stolika, ale przede wszystkim przedłużenia powierzchni do walania i wygodnego relaksu Żałuję, że Soderhamn z IKEA jest taki ogromny (90x90), a może i lepiej... Poszukam innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Dopisana U mnie niebieski = navy inne niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.10.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Navy to piękny kolor i szlachetny! I jeszcze jedno: dzisiaj byłam w LM (Piaseczno), widziałam uchwyty kołatki, ale postarzany mosiądz. Na bazie w kształcie wydłużonego rombu. Wiem, że kolor nie ten, ale całkiem ładne. Z drugiej strony pisałaś ostatnio, że coś Cię zaczyna ciągnąć w stronę starego złota, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ale doszłam do momentu kiedy jestem rozdarta między niklem a starym złotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts