Panna Z. 08.10.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Druga inspiracja Lu jest mega, ta pufka wygląda, jakby na nóżkach miała złote szpileczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.10.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 matkozcórkom, ja nie wyrabiam, piszecie z prędkością światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 08.10.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No co Ty, nic tu dzisiaj nie piszą, nawet ja nadążam ide spać, bo głodna jestem... jak nie zasnę to rzucę się na lodówkę (i zjem żarówkę z musztardą, bo nic innego nie ma :lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 08.10.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Kocurki cuuuudne. Za Księciunia trzymam kciuki.Drzwi eleganckie. Też myślałam, że kuchnię masz otwartą... Czekam na drzwi ze szkłem...Otomana się sprawdzała. U mnie nie był to salon, tylko family/ tv. No i była skóra, bo zdarzyło się, że czasami coś z tacy się wylało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 08.10.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Mam pytanie, który pled wam się bardziej podoba? Mój kot już wybrał... Dodam, że do takich poduch .... Ven, jutro usunę. Przepraszam, że bez pytania zamieszczam, ale nie mogę się zdecydować. Edytowane 10 Października 2013 przez Silverspoon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.10.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Mi chyba beżowy ale musialabym na zywo zobaczyc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.10.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Silver, bójsieboga, ja sie głowie i dumam, jak te cudneńka hamerykanskie do pl ściągnąc nie bankrutując na kosztach przesyłki, a ty masz wsio na miejscu i jeszcze sie chwali, gule w gardle mam wielką jak Pacyfik z zazdrości pledy cuudne i poduchy, do mnie beżowy bardziej przemawia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 09.10.2013 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Silverspoon, ja jestem za szarym. Beżowy za bardzo "zlewa się" moim zdaniem z poduchami. Witam się z kawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.10.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Silverspoon ja najpierw pomyślałam ze siwy, potem że beżowy a potem znów że siwy więc chyba stanęło na siwym, ale wybór fakt nie jest prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2013 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Hej, ja od 10 min w pracy na 8 mam spotkanie ze wszystkimi świętymi O zdjęcia z drzwiami! Czy ja Ci już pisałam, że piękne i że też chcę takie? nie nie pisałaś, możesz przypomnieć co myślisz o naszych drzwiach? Lui dziękuję za inspiracje ja mam ich od groma to też trochę powstawiam, ale aktualnie wrzucam je w odpowiednie foldery (wczoraj dotarłam do połowy), bo mąż na myśl o oglądaniu 5 tys zdjęć prawie płacze. Druga inspiracja Lu jest mega, ta pufka wygląda, jakby na nóżkach miała złote szpileczki za to uwielbiam te nóżki z kółeczkami, jednak w salonie takich mieć nie mogę. Mamy panele, będziemy na niej kłaść nogi (lubimy się wyciągnąć) i nie chcemy żeby się nam podłoga rysowała ani pufa nadmiernie zmieniała lokalizację. matkozcórkom, ja nie wyrabiam, piszecie z prędkością światła Dziś to jest nic, helloł widziałam Twoją łazienkę czad po zmianach No co Ty, nic tu dzisiaj nie piszą, nawet ja nadążam ide spać, bo głodna jestem... jak nie zasnę to rzucę się na lodówkę (i zjem żarówkę z musztardą, bo nic innego nie ma :lol2:) żarówkę z musztardą, muszę spróbować kiedyś Kocurki cuuuudne. Za Księciunia trzymam kciuki. Drzwi eleganckie. Też myślałam, że kuchnię masz otwartą... Czekam na drzwi ze szkłem... Otomana się sprawdzała. U mnie nie był to salon, tylko family/ tv. No i była skóra, bo zdarzyło się, że czasami coś z tacy się wylało... Nawet próbowaliśmy zrobić zdjęcie drzwiom wiatrołapowym ale na zdjęciu nie widać fazy więc z całej elegancji nici Dzięki za kciuki :* Silver, bójsieboga, ja sie głowie i dumam, jak te cudneńka hamerykanskie do pl ściągnąc nie bankrutując na kosztach przesyłki, a ty masz wsio na miejscu i jeszcze sie chwali, gule w gardle mam wielką jak Pacyfik z zazdrości pledy cuudne i poduchy, do mnie beżowy bardziej przemawia:D Silver nie gniewam się, że wstawiłaś, moja galeria dla stałych bywalczyń zawsze otwarta pod względem zdjęć, inspiracji - nic nie kasuj Przyłączam się do Vesi, że takie rzeczy nam tu pokazujesz a u nas taka bida z nędzą Silverspoon, ja jestem za szarym. Beżowy za bardzo "zlewa się" moim zdaniem z poduchami. Witam się z kawką Mnie się podoba jeden i drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.10.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Helloł Silver jeden i drugi mi się podoba z przewagą na szary:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2013 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 cześć Sroczka, cześć Dianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.10.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 To co dzisiaj zmieniamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.10.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Magda no ..co Ty . przecie my fajne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 09.10.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) heloł kobity:) edit: Silver ja oddaję głos na szary pled:) Edytowane 9 Października 2013 przez zizi1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.10.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 cześć dziewuszki kurczę - im częściej oglądam te inspirki tym bardziej mi się podobają takie wnętrza... styl klasyczny:rolleyes: a to całkiem burzy moje wyobrażenie od zawsze jaki chcę mieć dom... i weź tu bądź mądry:razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.10.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Trójeczka w inspiracjach Iw cudności:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.10.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 http://emotikona.pl/emotikony/pic/a-kuku.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.10.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 ale fajny ten zielony cudaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.10.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 hellołnawet nie czytam, tylko przeleciałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts