Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, ja od 10 min w pracy :popcorn: na 8 mam spotkanie ze wszystkimi świętymi

O zdjęcia z drzwiami!

Czy ja Ci już pisałam, że piękne i że też chcę takie?

nie nie pisałaś, możesz przypomnieć co myślisz o naszych drzwiach? :lol2:

Lui dziękuję za inspiracje :hug: ja mam ich od groma to też trochę powstawiam, ale aktualnie wrzucam je w odpowiednie foldery (wczoraj dotarłam do połowy), bo mąż na myśl o oglądaniu 5 tys zdjęć prawie płacze.

Druga inspiracja Lu jest mega, ta pufka wygląda, jakby na nóżkach miała złote szpileczki :rotfl:

:yes: za to uwielbiam te nóżki z kółeczkami, jednak w salonie takich mieć nie mogę. Mamy panele, będziemy na niej kłaść nogi (lubimy się wyciągnąć) i nie chcemy żeby się nam podłoga rysowała ani pufa nadmiernie zmieniała lokalizację.

matkozcórkom, ja nie wyrabiam, piszecie z prędkością światła :eek:

Dziś to jest nic, helloł :bye: widziałam Twoją łazienkę :cool: czad po zmianach

No co Ty, nic tu dzisiaj nie piszą, nawet ja nadążam :rotfl:

ide spać, bo głodna jestem... jak nie zasnę to rzucę się na lodówkę (i zjem żarówkę z musztardą, bo nic innego nie ma :lol2::lol2:)

żarówkę z musztardą, muszę spróbować kiedyś :rotfl:

Kocurki cuuuudne. Za Księciunia trzymam kciuki.

Drzwi eleganckie. Też myślałam, że kuchnię masz otwartą... Czekam na drzwi ze szkłem...

Otomana się sprawdzała. U mnie nie był to salon, tylko family/ tv. No i była skóra, bo zdarzyło się, że czasami coś z tacy się wylało...

Nawet próbowaliśmy zrobić zdjęcie drzwiom wiatrołapowym ale na zdjęciu nie widać fazy więc z całej elegancji nici :cry:

Dzięki za kciuki :*

Silver, bójsieboga,

ja sie głowie i dumam, jak te cudneńka hamerykanskie do pl ściągnąc nie bankrutując na kosztach przesyłki, a ty masz wsio na miejscu i jeszcze sie chwali, gule w gardle mam wielką jak Pacyfik z zazdrości :p

pledy cuudne i poduchy, do mnie beżowy bardziej przemawia:D

Silver nie gniewam się, że wstawiłaś, moja galeria dla stałych bywalczyń zawsze otwarta pod względem zdjęć, inspiracji - nic nie kasuj :no:

Przyłączam się do Vesi, że takie rzeczy nam tu pokazujesz a u nas taka bida z nędzą :mad:

Silverspoon, ja jestem za szarym. Beżowy za bardzo "zlewa się" moim zdaniem z poduchami.

Witam się z kawką :)

Mnie się podoba jeden i drugi ;)