Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u mnie za ścieki liczą tyle co za wodę.. albo prawie tyle.

Dużo masz za prąd - powymieniaj na ledy - u mnie odkąd ledy rachunki małe.

Czy co innego tyle może pobierać?

no piec cały czas i rekuperator dużo ciągnie, w sumie nie wiem czemu tak dużo, wody też najwiecej na ulicy zużywam

Witajcie

Dziewczyny (mamy) widziałyście może na zywo kurtkę Zara dla chłopca na zime o taką?

http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/ch%C5%82opiec-%282-14-lat%29/p%C5%82aszcze/pikowana-kurtka-z-elementami-ze-sztucznej-sk%C3%B3ry-c269266p1357524.html

kurtka jest bardzo ciepła na misiu ale ten materiał czy on nadaje się na zimę? Czy nie będzie widać plam po deszczu, śniegu?

u mnie ostatnio był kominiarz i opowiadał, że był u jakiejś kobity, która żaliła mu się, że dostałą wyrównanie za prąd, UWAGA 300.000 :jawdrop:. Okazało się, że miała wadliwy licznik który napierdzielał non stop. Na szczęście dla tej kobiety doszli, że wina była po stronie licznika.

Asiu ale macie cennik za segregowane :jawdrop: w NY mieszkasz chyba

Czyli jakieś plusy są ;) ;P

Cennik:

- 13 zł za śmieci segregowane za 1 miesiąc, za 1 osobę

- 20 zł za śmieci niesegregowane za 1 miesiąc za 1 osobę

Rodziny 5+ płacą zryczałtowaną stawkę 60 zł za gospodarstwo domowe za śmieci segregowane

Płatność: kwartalna

U nas to siwy dym z tymi śmieciami. Nawet mi się pisać nie chce, bo bym musiała objętość pracy mgr wyprodukować. Poza tym nie będę przecież Veni wątku zaśmiecać ;)

Magda ja wczoraj bylam w Zarze na dziale dziecięcym i przepadłam......1000 zł wydałabym w 10 minut. Kupiłam juz kurtkę na jesień a teraz nad ta brązową się głowię, do tego wyszłam dzis z pracy do sklepu po bułki, a że przechodziłam koło Tchibo kupiłam musztardowy komplet czapka/szalik dla małego bo będzie pasował do drugiej kurtki ktorej jeszcze nie ma :D potem wpadłam na Carefour i talerzyk mały plus duży z kubeczkiem ze Spidermanem kupilam dziecku plus pierdoły i znowu wydałam - normalnie zacznę naprawdę torbę przestac na ziemi kłaść bo pieniądze to sie mnie nie trzymają kompletnie. A w tym msc obiecałam sobie ze na minusie na koncie nie wyląduję........bo juz od paru miesięcy zamiast wypłate mam polowę bo mi dług ściąga. A w planach tyle rzeczy do kupienia.