mirela99 09.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 O matko reni, ja tez mam szambo i płacę 150 co trzy miesiace. Wyjdzie jeszcze że ze mnie brudas co się nie kąpie Tak, ja jak kupowałam baterię pod prysznic to się doktoryzowałam z ilości zuzywanej wody (deszczownica cholernie dużo wodu zuzywa). Kiedyś narzekałyście, ze nie ma tych nieseksownych, niezdrowych, nieładnych,masakrycznych, nadzwyczaj popularnych butów ne necie. Tuaj jakiś sklep znalazłam: http://www.retrobut.pl/buty-damskie/emu-australia.html?utm_source=Adkontekst&utm_medium=CPC&utm_campaign=CPC_Adkontekst&utm_term=wizaz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.10.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 No. Ech... Jak żyć panie premierze? Jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Mirelka tia siedziba w niu jorku kolejni naciągacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.10.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Mirela no ja wiem , ze dużo płacę ale co mam zrobić, mi wychodzi około 65 kubików na 3 miesiące, znajomym którzy też mają 4 osobową rodzinę wychodzi 30 kubików:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.10.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Hmm... nie sprawdzałam, bo ja tych butów nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.10.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 mówicie , że te kłapciuchy to podróby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.10.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 u mnie niecałe 20 kubików. Reni - co się przejmujesz ? Jak masz czym płacic to płać - w budżecie będzie więcej na nasze emerytury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.10.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 u mnie niecałe 20 kubików. na 3 miechy?:jawdrop::jawdrop: dzięki za radę ale wiesz miałbym co 3 miechy dodatkową parę butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.10.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 u mnie rekord 68 kubików:(:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.10.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 O matko reni, ja tez mam szambo i płacę 150 co trzy miesiace. Wyjdzie jeszcze że ze mnie brudas co się nie kąpie Tak, ja jak kupowałam baterię pod prysznic to się doktoryzowałam z ilości zuzywanej wody (deszczownica cholernie dużo wodu zuzywa). Kiedyś narzekałyście, ze nie ma tych nieseksownych, niezdrowych, nieładnych,masakrycznych, nadzwyczaj popularnych butów ne necie. Tuaj jakiś sklep znalazłam: http://www.retrobut.pl/buty-damskie/emu-australia.html?utm_source=Adkontekst&utm_medium=CPC&utm_campaign=CPC_Adkontekst&utm_term=wizaz.pl mówicie , że te kłapciuchy to podróby Oszuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.10.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Kurcze spore te rachunki u nas 90 zł za segregowalne śmieci Za wodę jakoś mało koło 40-50 zł no i mamy szambo Za prąd jak nie grzejemy czyli w miesiącach letnich gdzie tylko woda jest grzana koło 100zł miesięcznie, no jak grzejemy bo my mamy ogrzewanie na prąd to widomo że duzio Odebrałam moje wyniki badań i mam hiper anemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.10.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 może renia to taka FOCZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.10.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Tośka ja czasami naprawdę się zastanawiam dlaczego tyle płacę, nawet wszystkich sąsiadów na ulicy podejrzewałam, ze pod mój licznik ciągną ale nie , sama juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 09.10.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Julcia a ile dziecko ma lat? 4 latka a dlaczego pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 hejo ja właśnie po lunchu U męża w budynku otworzyła się knajpa/catering pyszne jedzenie ja na lunch zupa krem z dyni i mus czekoladowy dobry na odchudzanie no i do siedzenia same eamsy na drewnianych nogach czaaaad jak na taką lanczownię w piwnicy :D Diana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.10.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 my wynajmujemy nasz mieszkanie rodzinie z małym dzieckiem. Miesiecznie idzie mi 6 kubików wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 09.10.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) Julcia - czysta ciekawość ja w wawie byłam w 1 knajpie - przy KIO i też eamsy..ale okropne jedzenie haha Ach myślałam, że masz coś na zbyciu po dzieciach, ale Ty masz maluszka młodszego, prawda? edit. dziewczyny mam pytanie? Gdzie oprócz allegro, tablicy, gumtree można wystawić okna? Mąż likwiduje powoli firmę i zostały mu dwa nowe łukowe okna, które chce sprzedać za 1/2 ceny. Z góry dziękuję za info. Edytowane 9 Października 2013 przez julcia1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 09.10.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 a ja właśnie budyń słodka chwila wcinam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 09.10.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 2.5 na bieżąco wszystko posprzedawane ja też kiedyś na bieżąco ubrania po córce sprzedawałam, a teraz mam lenia i nie chce mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 09.10.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dzień dobry.Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc w wyborze pledu. Jednak decyzja jest taka, że zostają oba. Kanapa idzie do zmiany wiec się okaże który bedzie pasował. Za taką cenę będę miła na zmianę. I jeszcze jedno. Zawsze powtarzam, że jak ktoś coś potrzebuje, to nie ma problemu, mogę kupić i wysłać. Chyba to ja wywołałam słowo otomana. Pewnie dlatego , ze pufa kojarzy mi się z taką małą otwieraną. Znam nazwę ottoman. Po polsku zastanawiałam się czy rodzaj męski czy żeński? Staram się nie mieszać języków. Z Polski wyjechalam ponad 20 lat temu, a słownictwo bardzo się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts