Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

O matko reni, ja tez mam szambo i płacę 150 co trzy miesiace. Wyjdzie jeszcze że ze mnie brudas co się nie kąpie :)

Tak, ja jak kupowałam baterię pod prysznic to się doktoryzowałam z ilości zuzywanej wody (deszczownica cholernie dużo wodu zuzywa).

Kiedyś narzekałyście, ze nie ma tych nieseksownych, niezdrowych, nieładnych,masakrycznych, nadzwyczaj popularnych butów ne necie. Tuaj jakiś sklep znalazłam: http://www.retrobut.pl/buty-damskie/emu-australia.html?utm_source=Adkontekst&utm_medium=CPC&utm_campaign=CPC_Adkontekst&utm_term=wizaz.pl

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O matko reni, ja tez mam szambo i płacę 150 co trzy miesiace. Wyjdzie jeszcze że ze mnie brudas co się nie kąpie :)

Tak, ja jak kupowałam baterię pod prysznic to się doktoryzowałam z ilości zuzywanej wody (deszczownica cholernie dużo wodu zuzywa).

Kiedyś narzekałyście, ze nie ma tych nieseksownych, niezdrowych, nieładnych,masakrycznych, nadzwyczaj popularnych butów ne necie. Tuaj jakiś sklep znalazłam: http://www.retrobut.pl/buty-damskie/emu-australia.html?utm_source=Adkontekst&utm_medium=CPC&utm_campaign=CPC_Adkontekst&utm_term=wizaz.pl

mówicie , że te kłapciuchy to podróby

Oszuści.

Kurcze spore te rachunki u nas 90 zł za segregowalne śmieci

Za wodę jakoś mało koło 40-50 zł no i mamy szambo

Za prąd jak nie grzejemy czyli w miesiącach letnich gdzie tylko woda jest grzana koło 100zł miesięcznie, no jak grzejemy bo my mamy ogrzewanie na prąd to widomo że duzio

Odebrałam moje wyniki badań i mam hiper anemię :(

Julcia - czysta ciekawość:)

ja w wawie byłam w 1 knajpie - przy KIO i też eamsy..ale okropne jedzenie haha

Ach myślałam, że masz coś na zbyciu po dzieciach, ale Ty masz maluszka młodszego, prawda?

edit. dziewczyny mam pytanie? Gdzie oprócz allegro, tablicy, gumtree można wystawić okna? Mąż likwiduje powoli firmę i zostały mu dwa nowe łukowe okna, które chce sprzedać za 1/2 ceny. Z góry dziękuję za info.

Edytowane przez julcia1979

Dzień dobry.

Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc w wyborze pledu. Jednak decyzja jest taka, że zostają oba. Kanapa idzie do zmiany wiec się okaże który bedzie pasował. Za taką cenę będę miła na zmianę. I jeszcze jedno. Zawsze powtarzam, że jak ktoś coś potrzebuje, to nie ma problemu, mogę kupić i wysłać.

Chyba to ja wywołałam słowo otomana. Pewnie dlatego , ze pufa kojarzy mi się z taką małą otwieraną. Znam nazwę ottoman. Po polsku zastanawiałam się czy rodzaj męski czy żeński? Staram się nie mieszać języków. Z Polski wyjechalam ponad 20 lat temu, a słownictwo bardzo się zmienia.