Venus_m 09.10.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Olu dokładnie tak jak Aga pisze, temat foteli Liberty był wałkowany od dawna i choć bardzo chciałam przymknąć oko na wymiary nie dało się miarka nie kłamie Widziałam też w Sofitelu fotele Ginevra (miałam plan je kupić) ale to nie dla mnie, siedzisko płaskie jak kromka chleba krojonego w paczce W kwestii foteli - no wiesz nam się podobają osobiste preferencje można włożyć sobie między bajki. Fra helloł Napaliłam się na ten koc, ale on mi chyba nie będzie pasować, jakoś ta koniczynka za oczywista. Silver ale dziękuję bardzo :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.10.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Hello Venus pisalas, ze korzystasz z perfumy.pl jestes zadowolona ? Mozesz na bank ich polecic ? a moze ktoras z dziewczyn tez zna jakas perfumerie w necie godna zaufania ? Bede wdzieczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 09.10.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ok. Jak coś to wiesz gdzie mnie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2013 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Słonko korzystałam wielokrotnie i zawsze byłam zadowolona Zamawiałam u nich perfumy przez kilka lat, teraz mam przerwę więc mam nadzieję, że nie stracili na jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.10.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dzieki Venus zajrze tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.10.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 a moze ktoras z dziewczyn tez zna jakas perfumerie w necie godna zaufania ? Bede wdzieczna za namiary Pisałam, że ja kupowałam na perfumesco.pl i spoko było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 09.10.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Slonko ja polecam Ci e-glamour.pl i perfumis.plbay de łej Venus, co z tymi fotelemi z MG jest nie tak?Piszesz o fotelu Ginevra, ja na nim siedziałam w Nap-ie, bardzo mi sie spodobał i był mega wygodny:) I zamierzam go kupić do sypialni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Zizi fotele Liberty mają 80 cm wysokości, a 70 cm ma bok mojej kanapy matematykę zostawiam Tobie Ginevra do sypialni fajna, ale nie do salonu jako fotele do częstego używania te siedziska cienkie jak kromka chleba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.10.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ła hahahah kupiłam sobie booossko-wypasioną dzierganą kapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.10.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) to dobra cena, jak za mieszane odpady:)u mnie wychodziło 57zł za miesiąc bez segregowania, wiec zdecydowałam się na segregowanie (za 19zł za m-c) , ale doprowadza mnie ono do szału:bash: U nas 12,5 od osoby za segregowane a ponad 20 za mieszane. My lubimy segregację . Dziewczyny, a nie łatwiej Wam płacić za rzeczywiste zużycie? Nas prognozy wkurzały, teraz płacimy co miesiąc za tyle ile zużyjemy i już. Żadnych wyrównań, niedopłat i nadpłat. Za prąd płacimy między 2 a 3 stówki przy czym wodę, sypialnię i łazienkę ogrzewamy prądem. Edytowane 9 Października 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 ha! 30 000 post jest mój u nas tak nie można, są prognozy albo trzeba co miesiąc dzwonić i podawać ile na liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 09.10.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 U nas 12,5 od osoby za segregowane a ponad 20 za mieszane. My lubimy segregację Yokasta u mnie 19zł m-cznie za dwuosobowe gospodarstwo domowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.10.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 U nas sobie przyjeżdżają i spisują nawet nie wiem kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.10.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Yokasta u mnie 19zł m-cznie za dwuosobowe gospodarstwo domowe;) U nas podałam ceny od osoby ale i tyle płacimy bo ja za swoje śmieci płacę we Wro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 09.10.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Zizi fotele Liberty mają 80 cm wysokości, a 70 cm ma bok mojej kanapy matematykę zostawiam Tobie Ginevra do sypialni fajna, ale nie do salonu jako fotele do częstego używania te siedziska cienkie jak kromka chleba. a to o matematykę sie rozchodzi:) w takim razie rozumiem;)co do ginevry zgadzam się, do salonu absolutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Asia kojarzylam, ze pisalas, ale nie moglam odszukac thx Zizi dzieki ide ogladac co tam maja mam zatem 4 sklepy, wiec ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 mam dość, nie robię żadnych zmian będę wydawać na siebie a nie na dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 mam dość, nie robię żadnych zmian będę wydawać na siebie a nie na dom. O, a co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Tak pomyślałam. Ale to całe szczęście. Do jutra Ci minie i znowu będziemy urządzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts