Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry

Ja dziś poszukuję prezentu urodzinowego dla siebie od męża, jakieś pomysły?

Zeliczka a czym się mały interesuje, są takie fajne zestawy mały chemik czy coś, można sobie wyhodować kryształy, albo są te takie robociki których nazw ja nie pamiętam ale jak oglądam fotki ze zdjęć pokoików to one zawsze tam poustawiane, albo jakiś gadżet z bajki którą lubi, sąsiadka ma pierwszoklasitę małego i uwielbia wszelakie pociągi te z bajki Tomek i przyjaciele

Venuska podusie podobają mi się bardzo...w ogóle eligancko u Ciebie :yes::rolleyes: ja tylko takich półek kominkowych nie lubię :no: ;) niezła jesteś z tym kombinowaniem, urządzaniem, zmienianiem :D...ja też tak lubię :rolleyes: doczytałam, że małego nerwa miałaś wieczorem...jak samopoczucie dzisiaj ????? ;).........................................................................cześć dziewczyny :bye:

Hello!!

Dwa dni nadrabiałam czytanie Was :).

Muszę się pochwalić : spodobała mi się lampa w Obi cena 600 zł ,szukamy w necie i jest za 300, po 100 pytaniach czy ta cena jest ok słyszymy, że tak więc zamawiamy. I jak już ma być wysłana okazuje się że firma źle cenę wpisała i też miała u nich kosztować 580 zł,ale firma honorowa i przesyła za 300:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:.

heloł:)

Magda :hug:

Diana ja też szukam sobie prezentu w imieniu męża:) Urodzinowy czy imieninowy?

Venus głowa do góry. Mój mąż też nie rozumie ciągłego przestawiania mebli, przenoszenia pierdułek z m-ca na m-ce itp. Oni po prostu tak mają:lol2: Zresztą dziś juz pewnie masz lepszy humor:)

Tosia etażerę na west kupiłaś?

Jako prezent dla mężów polecam tablicę do "darta" (nie wiem jak się to pisze). U nas sprawdziła się znakomicie :) Chyba, że chcecie prezent super - specjalny. Taki dałam raz, na 40-stkę :)

Dziewczyny źle Was zrozumiałam :) Myślałam, ze to DLA mężą :) Na prezenty dla siebie mam milion pomysłów :)

Edytowane przez jjana