vesila 09.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) Venus, ty obczaskana w cenach MG, wiesz po ile ten fotel Gilbert z podnóżkiem?? edit: o nie w pore to pytanie;) do jutra wam przejdzie, albo jeszcze wcześniej Edytowane 9 Października 2013 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.10.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Venusko wypij ulubiona herbatke przed snem i poloz sie jutro bedzie lepiej ..... Nowy dzien, nowe przemyslenia bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 09.10.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) Eee tam Tosia nie znasz się Ida - Cześć! Gdzieś to była tyle czasu??? integracja w przedszkolu? Tia, chyba służbowa Trzeba było po macierzyńskim do pracy wrócić Venus Edytowane 9 Października 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 09.10.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dziewczyny miłe. Macie może syna w drugiej klasie podstawówki? Przyjedzie do mnie takie dziecię i chciałabym coś w prezencie mu dać. książkę?jaką? Ostatnio dostał lego.Podpowiedzcie mi proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.10.2013 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Dzień dobryJa dziś poszukuję prezentu urodzinowego dla siebie od męża, jakieś pomysły?Zeliczka a czym się mały interesuje, są takie fajne zestawy mały chemik czy coś, można sobie wyhodować kryształy, albo są te takie robociki których nazw ja nie pamiętam ale jak oglądam fotki ze zdjęć pokoików to one zawsze tam poustawiane, albo jakiś gadżet z bajki którą lubi, sąsiadka ma pierwszoklasitę małego i uwielbia wszelakie pociągi te z bajki Tomek i przyjaciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 10.10.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Venuska podusie podobają mi się bardzo...w ogóle eligancko u Ciebie ja tylko takich półek kominkowych nie lubię niezła jesteś z tym kombinowaniem, urządzaniem, zmienianiem ...ja też tak lubię doczytałam, że małego nerwa miałaś wieczorem...jak samopoczucie dzisiaj ????? .........................................................................cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 a te samochodziki ... weels coś tam ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.10.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Magda współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 10.10.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Venuska a ten patent widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.10.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Tosia pokaż etażerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.10.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Hello!! Dwa dni nadrabiałam czytanie Was . Muszę się pochwalić : spodobała mi się lampa w Obi cena 600 zł ,szukamy w necie i jest za 300, po 100 pytaniach czy ta cena jest ok słyszymy, że tak więc zamawiamy. I jak już ma być wysłana okazuje się że firma źle cenę wpisała i też miała u nich kosztować 580 zł,ale firma honorowa i przesyła za 300:wave::wave::wave::wave::wave:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 10.10.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Hej dziewczyny byłam dzisiaj w Biedrze i widziałam olej arganowy nie znam się to nie wiem czy warto go kupić. Cena coś ok. 7 zł za 50ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 10.10.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 heloł Magda Diana ja też szukam sobie prezentu w imieniu męża:) Urodzinowy czy imieninowy? Venus głowa do góry. Mój mąż też nie rozumie ciągłego przestawiania mebli, przenoszenia pierdułek z m-ca na m-ce itp. Oni po prostu tak mają Zresztą dziś juz pewnie masz lepszy humor:) Tosia etażerę na west kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.10.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Tadammmm [ATTACH=CONFIG]217672[/ATTACH] ale super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.10.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Zizi urodzinowy ja październikowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 10.10.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 już widzę i wszystko wiem:) piekna:yes:, ja ma taką tyle, że okrągłą i dwupietrową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 10.10.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Zizi urodzinowy ja październikowa jestem ha! ja też z października i też urodzinowego szukam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.10.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 (edytowane) Jako prezent dla mężów polecam tablicę do "darta" (nie wiem jak się to pisze). U nas sprawdziła się znakomicie Chyba, że chcecie prezent super - specjalny. Taki dałam raz, na 40-stkę Dziewczyny źle Was zrozumiałam Myślałam, ze to DLA mężą Na prezenty dla siebie mam milion pomysłów Edytowane 10 Października 2013 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.10.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 jjana w rzutki to mój mąż na kinekcie gra a to dla siebie i mój pomysł żyrandola, toaletki a nawet kinkietów został odrzucony więc teraz szukam płaszcza bo ja lubię praktyczne prezenty. Zizi z którego jesteś bo ja z 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 10.10.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 i mój pomysł żyrandola, toaletki a nawet kinkietów został odrzucony więc teraz szukam płaszcza bo ja lubię praktyczne prezenty. Zizi z którego jesteś bo ja z 19 Diana to Ty pewnie spod Wagi jesteś skoro lubisz praktyczne prezenty:yes:Zgadłam? Ja 15 mam urodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts