Venus_m 23.02.2012 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 neeeeeeeeeeeee 99 zł sztuka, pani już mnie nawet kojarzy, pewnie myśli że jakaś wariatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.02.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 neeeeeeeeeeeee 99 zł sztuka, pani już mnie nawet kojarzy, pewnie myśli że jakaś wariatka Sama zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 23.02.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 heja! na to samo zwróciłam uwagę a na str 2 są moje łazienkowe płytki, te same zdjęcie, które w moim wątku było za małe do wylukania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.02.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 ej no to jest chamstwo, ale niestety gazeta się pomyliła zarówno na oficjalnej stronie Zara Home jest cena 99 zł i w sklepie stacjonarnym również, no nic nie zaoszczędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.02.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 http://forum.barcis.pl/images/smilies/dokitu.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/dokitu.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/dokitu.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 23.02.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 a takie ładne do sezonu wyprzedaży nie dotrwają... dislike! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.02.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) ale akcja "dozownik":lol2: ale kochana - po co ci aż 2 przy wannie i 2 podprysznicem? Co w nich będziesz trzymać??? Przy wannie 1 styknie, a pod prysznic w ogóle bym sobie darowała;) Pod prysznicem jest zawsze tyle brzydkich butelków, że jedna wte, jedna wewte (czyt. ta z mydłem) - nie zrobi różnicy;) Domyślam się, że chcesz osobno trzymać żel dla męza i dla siebie... ale próbuję pomóc Ci zaoszczędzić trochę grosza:lol2: I powiem Ci coś, czego w kontekście mojej ostatniej wypowiedzi na forum nie powinnam mówić - bo zrobię dokładnie to, co drażni mnie u innych:oops: - wlezę ci do domu z buciorami i będę próbowała wmówić, że lepiej wiem, czego ci trzeba:lol2: Ale nie powstrzymam się - zrobię to:lol2: Pojemnik baaardzo ładny:yes: Ale z takimi "cudeńkami" to jest tak... pięknie wyglądają w pojedynkę czy w parze... ale rozsianych w jednej łazience 6 sztuk sprawia, że wrażenie unikatowosci i prawdziwego skarbu znika - a pozostaje posmak potwornej masówy:sick: I nie ważne, czy to pojemnik za 30 zł z supermarketu, czy upolowany w ekskluzywnym butiku wnętrzarskim w Monte Carlo za €200;) - piękne jest piękne - nizależnie od ceny ani pochodzenia... ale warto podkreślać wyjątkowość tego pięknego przedmiotu - hurtowe ilości temu nie służą Oczywiście to moje zdanie - ale może to, ze się nim podzieliłam w czymś ci pomoże;) Edytowane 23 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.02.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Magda ale argumentów Już mówię co i jak, swoją drogą to co to forum z nami robi że się człowiek tłumaczy ile ma żeli do mycia Jeden pojemnik (nie dozownik) mam na odżywkę, następnie 2 dozowniki to: szampon i żel do mycia ciała. Później ta sama kombinacja miałaby zostać powtórzona pod prysznicem, lub ewentualnie przeniesiona bo nie wiem jak z korzystaniem z wanny jak już będzie szyba prysznica Dałaś mi do myślenia tą unikatowością, jednak ja brzydkich butelków nie mam w łazience, po prostu wszystko przelewam bo mnie drażni - tak taki frik ze mnie ------------------------------------ Tak sobie w pierwszej chwili pomyślałam, co ta Magda mi tu insynuuje i przestać myśleć nie mogę...to może kupić tylko jeden lub dwa na wypadek niszczycielskiego dziecia i postawić tylko przy umywalce? Resztę zostawić jak jest? Magda mąż Cię poparł i ja coraz bardziej skłaniam się do waszego zdania Edytowane 23 Lutego 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.02.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 tak, to forum to jak prokuratura - człowiek nic tylko się tłumaczy i broni:rotfl: ale mam nadzieję, ze się nie gniewasz:hug: rozumiem fazę z przelewaniem do ładniejszych butelek iją popieram:yes: ale może właśnie warto pomysleć o jakiś prostrzych (lecz równie ładnych:)) butelkach na szampony i odżywki, a te dozowniki potraktować jako takie właśnie cacuszka:) - w końcu na to zasługują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.02.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 hmn...a te co mam nie są proste? Może lepiej wymienić je na zwykłe proste białe kwadraty :> ALBO!!! kupić takie kwadraty przezroczyste, a som takie bez kulki w środku i tylko przy umywalce tą piękność BRAWO BRAWO Magda aj low ju, otworzyłaś mi oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.02.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) np takie wszystkie: (chociaż nie dokładnie te, bo ten dozownik też za 100 zł jest) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/9447000990_1_1_3.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/7423466302_1_1_3.jpg a to jedna sztuka?! brawo brawo jestem zachwycona A co jest w tym wszystkim najlepsze? To że teraz wydam jedynie 100 zł żeby mieć swoje cacuszko, a tę resztę transparentną zawsze mogę dokupić bo takich pełno. Edytowane 23 Lutego 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.02.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 hmn...a te co mam nie są proste? Może lepiej wymienić je na zwykłe proste białe kwadraty :> ALBO!!! kupić takie kwadraty przezroczyste, a som takie bez kulki w środku i tylko przy umywalce tą piękność BRAWO BRAWO Magda aj low ju, otworzyłaś mi oczy np takie wszystkie: (chociaż nie dokładnie te, bo ten dozownik też za 100 zł jest) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/9447000990_1_1_3.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/7423466302_1_1_3.jpg a to jedna sztuka?! brawo brawo jestem zachwycona A co jest w tym wszystkim najlepsze? To że teraz wydam jedynie 100 zł żeby mieć swoje cacuszko, a tę resztę transparentną zawsze mogę dokupić bo takich pełno. a widzisz - dowód na to, że czasem trucie forumowych koleżanek przynosi korzyści:lol2: genialna myśl:yes: i oszczędność przy okazji:lol2: cieszę się, że pomogłam tym moim wywodem a nie zaszkodziłam;) a takich kwadratowych trasparentych faktycznie pełno:yes: chyba nawet LM coś takiego ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.02.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Dzięki raz jeszcze Ja lubię takie trucie z którego coś wynika. LM ma coś takiego, seria SPA, nawet nie są prostokątne tylko kwadratowe i w cenie 69 zł za dozownik Edytowane 23 Lutego 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Magda dobrze prawi, ten ładny w zupełności wystarczy w pojedynkę, ewentualnie w parze. On pewnie i tak sam jeden na tyle przyćmi pozostałe, że nikt nawet nie zapamięta, że w ogóle były jeszcze jakieś inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 24.02.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja się tylko zastanawiam, jak przy takiej ilości odróżniłabyś, co do którego wlałaś, skoro są złote. Jeszcze byś włosy umyła żelem do higieny intymnej i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 24.02.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Bocian teraz odrożniam a nie mam podpisanych, z lewej szampon, z prawej żel P.S. Venus od męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Quella 25.02.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ja też mam lekkiego fioła na punkcie butelek i wystawek w łazience. Wszystko co mogłam to poukrywałam w szafkach, ale niestety właśnie takie rzeczy jak mydło, szampony itp - to się nie da. W związku z tym mydło przelewam do podajników (w łazience dwa - zlew i wanna) a pozostałe płyny kupuję w "ładnych" butelkach. Ładność - to dla mnie oznacza odpowedni kolor, czyli szampon do włosów jest kupowany nie bo dobry - tylko dlatego że jest w biało zielonej butelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 25.02.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Venusko moja najkochańsza na świecie Ja jak zwykle z prośbą :-) Czy jak znajdziesz chwilę możesz wkleić na pierwszej stronie więcej zdjęć górnej łazienki. Wczoraj u siebie zobaczyłam tą wystającą belkę chyba murłatę i normalnie dół Muszę ją jakoś zabudować. Wy tam macie zrobioną chyba zabudowę i półeczki nad kibelkiem? A tą pionową dechę od sufitu do podłogi koło wanny też chyba normalnie zabudowaliście tak by nie odstawała od ściany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.02.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Venus, jeszcze się byczysz ? Słuchaj no, potrzebuję kilku informacji mianowicie jaką macie kuwetę dla kotka i czy z niej korzysta ? Po drugie jaką karmę polecił Wam hodowca i na razie tyle . Zastanawiałam się nad kuwetą w szafce żeby to to jakoś estetycznie wyglądało ale nie wiem czy kicia by tam wlazła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Pszczółko to wstawię Ci tutaj zdjęcia robocze, całą dokumentację to będziesz wiedziała co i jak http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC198911.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC198910-1.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC198915-1.jpg - wystające belki od dachu zostały przykryte g-k http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P1028918.jpg - a tu masz domurowane półeczki Eh piękne czasy Yokasta no nie mów że kotek tuż tuż? Spoko, nauczy się i do szafki włazić bez problemu, pierwsza rzecz po przyjechaniu z kotem do domu trzeba wyjąć z transportera, wziąć na ręce i wsadzić do kuwety. Nasza wyskoczyła jak oparzona więc jeszcze raz, chwilę posiedziała pogrzebała i znowu wyskoczyła. Na drugi dzień miauczała okrutnie i wąchała kąty więc zaniosłam ją do kuwety (posadziłam na żwirku) i od tej pory sama wie już jak trafić. Dobrze jest kotu na początku ograniczyć powierzchnię, my nie mogliśmy bo nie mamy drzwi. Przez pierwszy tydzień na dół bała się w ogóle zejść. Karmę mamy marki Sanabelle, to ja podobno ta z wyżej półki jak Royal Canin, pełnowartościowa że nie trzeba już kombinować z dietą. Ja kupiłam taką dla młodego kociaka do roku. Mokra to Felix marki Purina ale ten niemiecki Na początku tylko suchą jadła, dopiero po ok 2 tygodniach wprowadziłam jej mokrą, je aż się uszy trzęsą. Karmę i żwirek to najlepiej zamówić dokładnie taki jakiego używa hodowca, dla kota nowy dom to tak silny stres że lepiej nie fundować jej dodatkowych nerwów. Oczywiście z głodu zje Kuweta to taka pierwsza lepsza, chyba pokazywałam na foto, kierowałam się głównie kolorem, bo w pralni stoi koniecznie z łopatką. Do zamówienia karmy i gadżetów mogę polecić strony telekarma i zooplus. Pytaj jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts